skomplikowany 0 #1501 Napisano 2 Stycznia 2010 Chłopaki uważają że srebrna MM bardziej pasuje do fraka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #1502 Napisano 2 Stycznia 2010 Wydawało mi się, że to Luminor w złocie. Jeśli Radiomir, to w moim odczuciu pasuje. Fakt- Radiomir jest dość uniwersalny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #1503 Napisano 2 Stycznia 2010 Z całą pewnością nie był to Radiomir a właśnie Luminor. I nie złoty a stalowy. Na tym zdjęciu światło powoduje, że wygląda na złoty.Zaznaczam, że byłem trzeźwy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czercz 6 #1504 Napisano 2 Stycznia 2010 Radomir, Luminor - oba dwa założone do fraka czynią z niego (Ibisza) wsiowego morela 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VanHagen 0 #1505 Napisano 2 Stycznia 2010 Jakoś mi ten Panerai kontrastuje z Ibiszem, może dlatego, że to marka raczej dla twardzieli, ludzi z dużymi nadgarstkami, a nie dla facetów, którzy robią sobie face lifting. Arnold, Nataniahu ale Ibisz ? W dodatku złota koperta przy tej wielkości zegarka wyglada dość koszmarnie. Moda się oczywiście zmienia i nawet producenci luksusowych koszul zrobili ukłon w stronę Panerai i robią dziś większe mankiety. Jest to jak najbardziej zegarek do garnituru, ale nie każdy człowiek pasuje do danego zegarka i vice versa. Dla mnie złoto po za może dwoma modelami jest gwałtem na Panerai-u, to nie jest zegarek biżuteryjny, w tym stylu, równie dobrze można by zamówić złotą kopertę np dla IWC Big Pilota ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anbru 44 #1506 Napisano 2 Stycznia 2010 Chodziło mi tylko o to,że według mnie ten zegarek jest trochę za duży do garnituru,a do fraka to już na pewno.Do samego zegarka nie mam żadnych uwag,jest świetny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #1507 Napisano 2 Stycznia 2010 http://www.pudelek.pl/artykul/21969/ibisz_czy_la_toya_porownaj/Mój odnośnik Ewidentnie Luminor, ewidentnie w Stali...sądząc po grubości koperty, coś z nowej serii z własnymi werkami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 623 #1508 Napisano 2 Stycznia 2010 Dla mnie złoto po za może dwoma modelami jest gwałtem na Panerai-u, to nie jest zegarek biżuteryjny, w tym stylu, równie dobrze można by zamówić złotą kopertę np dla IWC Big Pilota ! Mówisz, masz. Niestety wielcy producenci "idą w tą stronę" - patrz IWC trąbiąc na cały świat o nowościach 2009 - wszystkie zegarki Vintage ukazały się w złocie.Lotniki w złocie to faktycznie parodia. Iko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2295 #1509 Napisano 2 Stycznia 2010 Moim zdaniem to złoto - na niektórych zdjęciach widać że mimo oświetlenia kolor obrączki jest całkowicieinny od zegarka a obrączka jest z białego złota bądź platyny. Moim zdaniem zegarek na jego ręce to:Swoją drogą ma facet ciekawą kolekcję - widziałem już na nadgarstku m.in. Rolexy, Cartier, MontBlanc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madej23 0 #1510 Napisano 2 Stycznia 2010 (edytowane) < Edytowane 2 Stycznia 2010 przez madej23 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #1511 Napisano 2 Stycznia 2010 http://www.pudelek.p..._toya_porownaj/Mój odnośnik Ewidentnie Luminor, ewidentnie w Stali...sądząc po grubości koperty, coś z nowej serii z własnymi werkami. SphinX, to Ty pudelka czytasz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10843 #1512 Napisano 2 Stycznia 2010 (edytowane) Ale przez te posty o zlotym Panerai i bezgusciu zazdrosc przemawia - wstyd. psdomyslam sie, ze wiekszosc tych co to wypisuja takie dyrdymaly nie stac nawet na pasek do niego a ich wypowiedzi nie roznia sie wiele od tych z pudelka Edytowane 2 Stycznia 2010 przez artme 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #1513 Napisano 2 Stycznia 2010 (edytowane) Kolejna ciekawa rzecz w nowym roku - cenzus majatkowy? Dopiero ci szczesliwcy, ktorych stac na pasek do Pama moga sie wypowiadac!Do kogo wysylac zeznania majatkowe? Edytowane 2 Stycznia 2010 przez lewandek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 22 #1514 Napisano 2 Stycznia 2010 aaa mnie chodziło o to, że zegarek po prostu za duży na nadgarstek! i tylea że złoty, a że pam.. cóż, jak go stać niech se nosi. Troche zazdroszczę (sprzedałbym i kupił coś z linii Grand Seiko hie hie) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciuny 0 #1515 Napisano 2 Stycznia 2010 Siema, wie ktoś może co to zegarek?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prof.Woland 0 #1516 Napisano 2 Stycznia 2010 O ja nie moge, Ibisz wersja Gangsta-Dewasta Limited Edyszyn] ;) Normalnie czlowiek renesansu:) 0 Si vis pacem, para bellum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 623 #1517 Napisano 2 Stycznia 2010 Ten pan to może fryzjer psa sprzątaczki celebrytki Dody?No no - i już sławny. Iko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciuny 0 #1518 Napisano 2 Stycznia 2010 To jest Pezet, jeden z bardziej znanych polskich raperów, ale jak ktoś nie ma pojecia o takiej muzyce, tylko gustuje w przebojach dody to może nie znać pozdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 623 #1519 Napisano 2 Stycznia 2010 Siema (tak trzeba pewnie pisać) O, to już gwiazda. Bo raper! Iko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciuny 0 #1520 Napisano 2 Stycznia 2010 nigdzie nie napisałem, ze jest gwiazdą, jest znany w kregach muzycznych, oczywiście nie kazdy go musi znać ale czy mam tu wklejac tylko osoby które każdy kojarzy?? wrzuciłem to foto bo chciałem sie dowiedzieć jaki nosi zegarek, a ty wyskakujesz z idiotycznymi tekścikami i myslisz, ze jesteś zabawny.jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to sie nie wypowiadaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #1521 Napisano 2 Stycznia 2010 (edytowane) Siema (tak trzeba pewnie pisać) O, to już gwiazda. Bo raper! IkoSory Iko, ale to już nieco żenujące. Proponuję zakończyć tę zupełnie niepotrzebną dyskusję. Dzisiejszy świat jest bogaty i każdy interesuje się czymś innym - dlatego też popularność i sława niejedno ma imię. Popieram propozycję, by w przypadku istniejącej obawy, że nie wszyscy jegomościa skojarzą - po prostu pisać, kto zacz. Ja nie skojarzę większości sportowców (na pewno żadnych piłkarzy) co nie znaczy, że nie mogą być oni sławni. I - uwaga - nie czuję się w ten sposób lepszy, bo, dajmy na to, gardzę rozrywką dla pospólstwa, jaką jest sport. Widzę, że nawet własną ignorancję można przekuć w przemycaną między wierszami wyższość. Słabe i niepotrzebne. Edytowane 2 Stycznia 2010 przez bEEf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #1522 Napisano 2 Stycznia 2010 (edytowane) Edytowane 2 Stycznia 2010 przez Nagib 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #1523 Napisano 2 Stycznia 2010 (edytowane) Edytowane 2 Stycznia 2010 przez Nagib 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VanHagen 0 #1524 Napisano 2 Stycznia 2010 Bardzo różni ludzie z Rolexami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mathu #1525 Napisano 2 Stycznia 2010 To jest Pezet, jeden z bardziej znanych polskich raperów, ale jak ktoś nie ma pojecia o takiej muzyce, tylko gustuje w przebojach dody to może nie znaćNajzabawniejsi są właśnie ci goście dla których alternatywą dla dennego polskiego rapu jest Doda Współczuję ci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach