piotrkrakow 238 #1551 Napisano 3 Stycznia 2010 Radomir, Luminor - oba dwa założone do fraka czynią z niego (Ibisza) wsiowego morela czyli bez zmian 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #1552 Napisano 3 Stycznia 2010 Mathu (Panowie). Nie wiem o kim piszesz per "fryzjer z faktu", bo Faktu nie czytam. Leszek Czajka, czy Maciej Wroblewski to czolowka polskich fryzjerow/stylistow fryzur. Czesc z naszych dziewczyn/zon zna te nazwiska, czytajac podpisy pod sesjami zdjeciowymi w czasopismach nieco wyzszych lotow niz Fakt, tez je znajdziesz. Czy sa slawni - nie wiem, podobnie jak nie wiem, czy Pan Raper jest slawny - bo rap mnie nie interesuje. Co wiecej, nie interesuje mnie rowniez co nosi sam Leszek Czajka - chociaz moge sie zalozyc, ze gdyby na tej fotce na jego nadgarstu dyndal Samuraj, zebralby mniej negatywnych ocen - tak czy inaczej, ten watek przedstawia "slawnych ludzi z zegarkami", a nie watpie, ze Pan Czajka i Pan Raper sa bardziej znani, niz Pan Czesio z warzywniaka. Wydaje mi sie, ze to forum jednak nie powstalo po to, zeby pokazywac swiatu, ze tego, czy tamtego to ja mam gleboko w d... tylko, zeby w jakis tam sposob rozszerzac swoje horyzony. Jezeli nie chcesz rozszerzac swoich horyzontow w dziedzinie "trendy zegarkowe u mistrzow nozyczek" po prostu badz laskaw nie generowac zbednych postow na ten temat, pod sztandardem "trzymajmy poziom", bo takie "faktowe" wywody sa jawnym zaprzeczeniem tych slow. Co do samego zas Faktu, zdecydowanie chyba czesciej gosci tam pan Ibisz, ktory jest slawny, glownie dlatego, ze jest slawny - no i zrobil sobie operacje plastyczna. Z mojej strony EOT - do zobaczenia na Pudelku dajcie juz spokój z tą dyskusją. Mnie też nie interesuje co nosi jakiś fryzjer znany badź znańszy. Temat forum jest co noszą znani ludzie co dla mnie w domyśle znaczy sławni. Powiedzmy sobie szczerze ww fryzjer nie jest sławny. A to ze strzyze polskie pseudo gwiazdeczki nie ma żadnego znaczenia.Kiedys byłem na szkoleniu. Prowadzący co 2 h powtarzał że jest najlepszym i najdrozszym szkoleniowcem w Polsce i jednym z lepszych w Europie. W końcu nie wytrzymałem i zadałem mu najpierw jedno pytanie: chłopie to czemu nie wykładasz na oxfordzie tylko pół zycia spędzasz w samochodzie jeżdżąc ze szkolenia na szkolenie. Na drugi dzień dalej kontynuował swoją śpiewke i tym razem zapytałem go czemu jestes taki biedny soro jestes najlepszy.Do czego to piszę?Otóż sa ludzie którzy maja wybujałe własne ego i robią z siebie gwiazdy,ale czy nimi są?No dobra Mroczki sa sławni...Cichopek jest sławna...Dajcie spokój ja nie mogę na ten kicz i amatorszczyzne patrzeć. Ale rozumiem kolegów że Czajka jest mega gwiazdą polskiego fryzjerstwa :) 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m.kuch 78 #1553 Napisano 3 Stycznia 2010 (edytowane) Edytowane 3 Stycznia 2010 przez m.kuch 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #1554 Napisano 3 Stycznia 2010 Co nosi Jakub Porada (tvn24? Jakiś spory chronograf, jasna tarcza, czarne totalizatory. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #1555 Napisano 3 Stycznia 2010 Orlando i IWC BIG PILOT To nie BIG PILOT, bo ten zegarek na jego raczce jest sporo za maly. To maly pilot IWC z funkcja retrapante.Pzdr. Obaj Panowie racji nie mata To nie Big Pilot.To również nie mały Pilot . To dokładnie PILOT'S Watch Double Chronograph EDITION TOP GUNA średnica jego to dokładnie 46mm, czyli tyle co Big Pilot. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mathu #1556 Napisano 3 Stycznia 2010 Za to pan po lewej ma nawet koszulkę ze swoim zegarkiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 27800 #1557 Napisano 3 Stycznia 2010 I to logo to homage EPMD 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madej23 0 #1558 Napisano 3 Stycznia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madej23 0 #1559 Napisano 3 Stycznia 2010 (edytowane) Tony Parker- koszykarz NBA , jest ambasadorem IWC Edytowane 3 Stycznia 2010 przez madej23 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #1560 Napisano 4 Stycznia 2010 (edytowane) Obaj Panowie racji nie mata To nie Big Pilot.To również nie mały Pilot . To dokładnie PILOT'S Watch Double Chronograph EDITION TOP GUNA średnica jego to dokładnie 46mm, czyli tyle co Big Pilot. Orlando byl juz w tym watku z Paneraiem, i ten wystawal mu z nadgarstka centymetr z kazdej strony. Tak nie moze na nim wygladac 46 milimetrowy zegarek. To raczej gosc drobnej kosci.Pzdr. Edit. A moze podpakowal? Nie bede sie klocil. Edytowane 4 Stycznia 2010 przez Jędrek_38 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #1561 Napisano 4 Stycznia 2010 Co ma James? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 22 #1562 Napisano 4 Stycznia 2010 ][ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elite2 0 #1563 Napisano 4 Stycznia 2010 Dopiero przy zadawaniu pytania "kim jest James" wyświetliły mi się linki do zdjęć i przeczytałem, że to Cameron. A kim jest Czajka, wiedziałem i się tego nie wstydzę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2295 #1564 Napisano 4 Stycznia 2010 James Cameron jest nosicielem Rolexa - często na zdjęciach widuje się go z Submarinerem bądź innymiwynalazkami tej firmy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #1565 Napisano 5 Stycznia 2010 Krystyna Janda podczas Międzynarodowego festiwalu gwiazd w Międzyzdrojach miała na ręce zegarek marki CARTIER.Zdjecia brak. 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wild_weasel 0 #1566 Napisano 7 Stycznia 2010 Co nosi Jakub Porada (tvn24? Jakiś spory chronograf, jasna tarcza, czarne totalizatory.Też mnie to nurtuje od jakiegoś czasu. Ktoś może przyuważył? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #1567 Napisano 9 Stycznia 2010 Co Władek Meller ma na stoliku? 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 27800 #1568 Napisano 9 Stycznia 2010 Dwa maurice lacroix w manualu na nowych werkach, a z lewej wieczny kalendarz iwc. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madej23 0 #1569 Napisano 11 Stycznia 2010 [ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 6407 #1570 Napisano 11 Stycznia 2010 [ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #1571 Napisano 11 Stycznia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flawless 18 #1572 Napisano 11 Stycznia 2010 to chyba jakies miniaturowe edoxy biorac pod uwage wymiary tego pana 0 MUZZY IN GONDOLAND...Sylvia tells them to wait in the tool shed for her to come to them with food and clocks for Muzzy (who eats them)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #1573 Napisano 12 Stycznia 2010 Chyba aż takiej małej ręki nie ma, bo Breitling nie wygląda u niego najgorzej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 22 #1574 Napisano 21 Stycznia 2010 (edytowane) ][ Edytowane 21 Stycznia 2010 przez corten 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #1575 Napisano 21 Stycznia 2010 Na prawej: WINGS Aviator Chronograph 3133/2801434Na lewej: pewnie też - sądząc po wystawie przed którą stoi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach