meXy 482 #3301 Napisano 2 Listopada 2011 Dwa ostatnie zdjęcia nieco groteskowe, mi niechybnie przypominają: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asmagus 0 #3302 Napisano 2 Listopada 2011 (edytowane) Młode dziewczyny noszą teraz większe zegarki nawet niż ta na zdjęciu - z tym, że na ogół plastiki za 9,99 zł.Rozmiar zegarka kwestią mody stał się obecnie, a nie kwestią wygody; zatem duże Panerai, Hubolty czy też właśnie U-Boat'y (które lubię i sam posiadam jednego - 43mm a nie 50mm) są co raz bardziej trendy; jak wskazują trendseterzy trend ten jest rosnący, więc .... czeka nas pewnie dużo, dużych nowych modeli. Edytowane 2 Listopada 2011 przez asmagus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #3303 Napisano 2 Listopada 2011 Daniel Craig i jego Speedmaster Ciekaw jestem jaki zegarek założy Daniel Craig w Bondzie nr 23. Czy dalej będzie to Omega Seamaster, jak w poprzednich filmach, czy może nowy Rolex Submariner ceramic.Prywatnie Daniel Craig jest wielkim fanem marki Rolex. RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #3304 Napisano 2 Listopada 2011 O tym jaki zegarek będzie nosił Bond nawet w najmniejszym stopniu nie decyduje aktor, tylko producent i sponsorzy. Obstawiam, że nadal będzie to Omega. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1974r 15 #3305 Napisano 2 Listopada 2011 Prędzej z Bonda Craig wyleci niż Omega. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #3306 Napisano 2 Listopada 2011 Znalazłem takie oto zdjęcie w necie: Przyznacie, że nowy Submariner ceramic całkiem nieźle prezentuje się na ręce Bonda.Moim zdaniem, jeżeli ma nastąpić powrót do Rolexa, to teraz jest najlepszy moment kiedy niedawno wszedł na rynek nowy Sub.Na zagranicznych forach jest kilka wątków gdzie toczy się dyskusja na temat zmiany brandu zegarkowego w nowym Bondzie.Oczywiście to tylko spekulacje więc pozostaje czekać. Dowiemy się pewnie dopiero za rok. RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DKNY 11 #3307 Napisano 2 Listopada 2011 Murat Ulgen, głowny ekonomista banku HSBC ds. Europy Środkowo-Wschodniej, może i nie jest sławny, ale ciekaw jestem co noszą szwajcarscy bankierzy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asmagus 0 #3308 Napisano 2 Listopada 2011 (edytowane) Ponownie U-Boaty Sly Stallone - dobieranie U-Boatów http://www.youtube.com/watch?v=kuObWcWNkyI Kilka osób, których przedstawiać nie trzeba: Edytowane 2 Listopada 2011 przez asmagus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #3309 Napisano 8 Listopada 2011 Tomasz Lis 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #3310 Napisano 9 Listopada 2011 Moim zdaniem, jeżeli ma nastąpić powrót do Rolexa, to teraz jest najlepszy moment kiedy niedawno wszedł na rynek nowy Sub.Na zagranicznych forach jest kilka wątków gdzie toczy się dyskusja na temat zmiany brandu zegarkowego w nowym Bondzie.Oczywiście to tylko spekulacje więc pozostaje czekać. Dowiemy się pewnie dopiero za rok. RG Nie no chyba aż rok to czekać nie musimy http://jamesbondwatchesblog.com/2011/11/omega-is-back-with-james-bond-watches-for-skyfall-bond-23/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #3311 Napisano 11 Listopada 2011 Co ma na ręku T.Daily - aktor ? Tony Shalshoub? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #3312 Napisano 13 Listopada 2011 Co waszym zdaniem nosi Marcus Miller - wybitny muzyk, kompozytor, aranżer, grający przede wszystkim na gitarze basowej? Mam wrażenie, że to może być Movado Museum na bransolecie, ale nie mam pewności. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #3313 Napisano 22 Listopada 2011 Kalisz 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2455 #3314 Napisano 22 Listopada 2011 Ryszard już jest w osobnym temacie a propos lux posłów. Zegarek "reklamówka" wydana z okazji prezydencji 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4284 #3315 Napisano 26 Listopada 2011 Pewnie już kiedyś było.... ale dzisiaj oglądam sobie Stawkę większą niż życie i Hans Kloss dumnie pokazał nam to: Piękny klasyk Dżeger 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #3316 Napisano 26 Listopada 2011 Pewnie już kiedyś było....Ojtam, tylko z 10 razy Widziałem ten zegarek na żywo i faktycznie piękny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ariesbokser 1 #3317 Napisano 26 Listopada 2011 Ojtam, tylko z 10 razy Widziałem ten zegarek na żywo i faktycznie piękny ...także widziałem na żywo i to u jednego z "starych" forumowiczów - tu pozdrawiam szczęśliwego właściciela 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
defx 0 #3318 Napisano 28 Listopada 2011 Jaki zegarek miał Kozyra w sobotnim Mam talent? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10822 #3319 Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) Kiepski ale drogi On powinien w buty inwestowac a nie w zegarki Edytowane 28 Listopada 2011 przez artme 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
defx 0 #3320 Napisano 28 Listopada 2011 kiepski, ale drogi? tzn? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2294 #3321 Napisano 28 Listopada 2011 Kozyra w Mam Talent miał IWC Portuguese Chrono AUtomatic IW371415 na czarnym pasku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
defx 0 #3322 Napisano 28 Listopada 2011 tak mysałem, że IWC. Swoją drogą ostatnio coraz bardziej widzę je u osób z TV. Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzfunk 0 #3323 Napisano 28 Listopada 2011 Ciekawy jestem co lubi mieć na nadgarstku Piotr Szmidt/Ten Typ Mes - muzyk, raper, producent. 1.2.Jakiś złoty Tissot? 3. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenlantern 0 #3324 Napisano 28 Listopada 2011 Patrick Dempsey - gdzieś pisało że to Audemars Piguet Royal Oak OffshoreOgólnie to fajną ma kolekcję ;] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gourmet 2 #3325 Napisano 29 Listopada 2011 Pan znany m.in. tym, co ostatnio zarywają noce i poranki z Polsatem sport. JLC? 0 Bez komercyjnych www Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach