Master Yoda 2171 #4251 Napisano 4 Maja 2013 to gadamy o polityce, czy nie?E...nie......zegarki to wdzięczniejszy temat 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15948 #4252 Napisano 4 Maja 2013 To dajcie spokój. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4253 Napisano 4 Maja 2013 Zegarek otwierany nosem - Józef Piłsudski i jego czasyczy ktos wie jakiej marki był zegarek?Wiem tylko ze marszałek dostał go od korpusu oficerskiego w 1915roku,ze był złoty i ze miał dedykacje-"Kochanemu Komendantowi-korpus oficerski" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #4254 Napisano 4 Maja 2013 Gerard Pique - piłkarz FC Barcelona IWC ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1216 #4255 Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) A czy Wy wiecie , że Charles Puyol z FCB jest współwłaścicielem hiszpańskiej marki zegarkowej CP5 (Charles Puyol 5) Oglądałem je w Bazylei i cena/jakość słabo. To takie fashion tylko drogie. Np. taki automat na sellicie: to wydatek 1200 EUR. Zważywszy na fakt, że za parę lat nikt nie będzie pamiętał kto to Puyol , trochę drogawo Edytowane 4 Maja 2013 przez TIK TAK 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4256 Napisano 4 Maja 2013 Tym bym się nie martwil...pewnie zegarki do tego czasu przestaną chodzić...... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #4257 Napisano 5 Maja 2013 Tym bym się nie martwil...pewnie zegarki do tego czasu przestaną chodzić...... +1 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trigger Happy 0 #4258 Napisano 5 Maja 2013 Teraz ponownie w dobrym temacie. Panowie, co to może być ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #4259 Napisano 5 Maja 2013 (edytowane) Ronnie O'Sullivan - angielski snookerzysta, czterokrotny pięciokrotny mistrz świata i Jego Jaeger Lecoultre Reverso, którym nawet dzisiaj się bawił, podczas rozgrywania finału mistrzostw świata Edytowane 6 Maja 2013 przez Maro66 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1548 #4260 Napisano 5 Maja 2013 Też zauważyłem jak się bawił :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 276 #4261 Napisano 6 Maja 2013 Z pewnością zegarek z możliwością podsłuchu...Swoją drogą straszna menda z gościa..Wprawdzie sprawa gadki politycznej została powyżej zamknieta, i dobrze,to dla przestrogi chciałbym Wam napisać, bo pare osób zaczęło współgrać z powyższym cytatem,że nie znacie 99% danych odnośnie przedmiotowej sprawy Kaczmarka (żadnego agenta na Boga, a oficera),Koleś nie może sie bronić, bo wszytsko jest objęte klauzulą tajności, ale prokuratura kilkukrotnie odmówiła wszczęcia przeciw niemu śledztwa.Nie róbcie z siebie bezmyślników, nie cytujcie co przeczytacie w brukowcach, ten człowiek to ostatni element akcji w której opracowywaniu od A do Z brał cały sztab ludzi, począwszy od psychologów, skończywszy na pirotechnikach.Tyle ode mnie, osoby hobbystycznie "zajmującej" się służbami dookoło-wywiadowczymi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocie_ruchy 0 #4262 Napisano 6 Maja 2013 Teraz ponownie w dobrym temacie. Panowie, co to może być ? Wygląda jak mój mudman ;-) Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WatZ 6 #4263 Napisano 6 Maja 2013 Teraz ponownie w dobrym temacie. Panowie, co to może być ? Mi od razu na myśl przyszedł Garmin Fenix 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wristwatch 2 #4264 Napisano 7 Maja 2013 Chyba Garmin, zwłaszcza,że gość lubi różne elektroniczne nowinki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
giede 0 #4265 Napisano 7 Maja 2013 może kolejne fotki zegarka premiera FR coś pomogą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1343 #4266 Napisano 8 Maja 2013 Przed chwilą w Tok Fm red. Gugała przyznał się że nosił podróbę PP "dla jaj" i politycy z którymi robił wywiad dziwili się, że nosi zegarek za 250k, a on bez zmrużenia oka potwierdzał że to oryginał.Ręce opadają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #4267 Napisano 8 Maja 2013 może kolejne fotki zegarka premiera FR coś pomogą?wyglada troche jak jakies suunto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #4268 Napisano 8 Maja 2013 Mi również się wydaje, że to Suunto. G-Shockami premier też nie pogardza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mwist 3 #4269 Napisano 8 Maja 2013 Wow, ma facet wyobraźnię... Nie wiem czy było, ale myślę że nawet warto powtórzyć. Sir Alex Ferguson, odchodząca legenda i jego hublot: Zdjęcie sprzed podpisania przez Man U kontraktu z Hublotem. Jakiś Timex? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
giede 0 #4270 Napisano 8 Maja 2013 Suunto Core All Black premier FR nosił w listopadzie ubiegłego rokuteraz chyba zmienił markę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4039 #4271 Napisano 8 Maja 2013 Wow, ma facet wyobraźnię... Nie wiem czy było, ale myślę że nawet warto powtórzyć. Sir Alex Ferguson, odchodząca legenda i jego hublot: Zdjęcie sprzed podpisania przez Man U kontraktu z Hublotem. Jakiś Timex? Wyglada na Sunnto X9i 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #4272 Napisano 8 Maja 2013 Szkoda,że Ferguson nie będzie już trenerem Czerwonych Diabłów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1216 #4273 Napisano 9 Maja 2013 Gowin wlasnie powiedzial w radio, ze od lat nie nosi zegarka, bo ma go w komorce....żenua 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #4274 Napisano 9 Maja 2013 (edytowane) Gowin wlasnie powiedzial w radio, ze od lat nie nosi zegarka, bo ma go w komorce....żenuarozumiem, że dla Nas, zegarko-maniaków może to być sytuacja niewyobrażalna, ale nic żenującego w tym nie dostrzegam, więc delikatnie mówiąc... przesadzasz. Edytowane 9 Maja 2013 przez karol1302 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1343 #4275 Napisano 9 Maja 2013 Mam kolege, ktory nienoszenie zegarka uwaza za rodzaj manifestscji i wyeazenie siebie. Nie pamietam co tam manifestuje, ale jak widac mozna tez tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach