Master Yoda 2171 #5026 Napisano 24 Lutego 2014 Znani ludzie w świetle flashy maja to co albo reklamują lub to co dostali w ramach lokowania produktu. W życiu prywatnym noszą to co chcą to wiemy U bogatych ruskich, ukraińców, białorusinów obowiązkowe są trzy pozycje: 1. Ulysse Nardin, 2. Breguet, 3. Frank Muller później Rolex.ciekawe,a skąd wiesz? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matt2405 920 #5027 Napisano 24 Lutego 2014 to wiemy ciekawe,a skąd wiesz? Wiem to z targów z Bazylei, od ludzi którzy odpowiadają za handel danymi markami. Tak samo, jak to, iż Tudor przyjął się wyłącznie w Azji, a w Honkongu sprzedaje się 200 rolków dziennie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4224 #5028 Napisano 24 Lutego 2014 Znani ludzie w świetle flashy maja to co albo reklamują lub to co dostali w ramach lokowania produktu. W życiu prywatnym noszą to co chcą U bogatych ruskich, ukraińców, białorusinów obowiązkowe są trzy pozycje: 1. Ulysse Nardin, 2. Breguet, 3. Frank Muller później Rolex. Zapomniałeś o Blancpain 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #5029 Napisano 24 Lutego 2014 No i Al w tym samym filmie-który uważam za jeden z najlepszych w gatunku. Dla mnie najlepszy z gatunku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #5030 Napisano 24 Lutego 2014 Oleksandr Janukowycz ktos potrafi namierzyc co on ma? Zegarek UN GMT Perpetual I spinki Breguet 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom-wax 0 #5031 Napisano 24 Lutego 2014 de niro.jpgKadr z filmu "HEAT"-co to może być za zegarek na ręku Roberta? Jak DeNiro to tylko "Deer Hunter" i Rolex 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matt2405 920 #5032 Napisano 25 Lutego 2014 No proszę o dziada Janukowycza dwa brendy z mojego poprzedniego postu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitzmaker 2 #5033 Napisano 25 Lutego 2014 a co ma na reku sergio ramos? http://www.realmadrid.com/aficion/fotos/salida-schalke-04---real-madrid <-- 3 zdjecie, nie da sie skopiowac go chyba, lub nie umiem tego zrobic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meinard 4541 #5034 Napisano 25 Lutego 2014 Dla ułatwienia tu zdjęcie, ja sam nie wiem co to za zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #5035 Napisano 25 Lutego 2014 cartier pasha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7323 #5036 Napisano 25 Lutego 2014 Zegarek UN GMT Perpetual I spinki Breguet Eeee, to już powinien mieć Breguet'a na nadgarstku. Jakoś to nie pasuje... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #5037 Napisano 25 Lutego 2014 Dla ułatwienia tu zdjęcie, ja sam nie wiem co to za zegarek Nie martw się Ja nawet nie wiem co to za koleś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitzmaker 2 #5038 Napisano 25 Lutego 2014 Nie martw się Ja nawet nie wiem co to za koleś jeden z najlepszych stoperow na swiecie; chyba ze nie interesujesz sie pilka. pozdro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #5039 Napisano 25 Lutego 2014 cartier pashaMiałem to samo wrażenie ale nie mogłem znaleźć zdjęć na potwierdzenie. 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #5040 Napisano 25 Lutego 2014 (edytowane) jeden z najlepszych stoperow na swiecie; chyba ze nie interesujesz sie pilka. pozdro Przyznaje się, że kompletnie się nie interesuję pozdro Edytowane 25 Lutego 2014 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #5041 Napisano 27 Lutego 2014 A ktoś się orientuje co na ręce ma ten Pan? 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hugo012 1777 #5042 Napisano 27 Lutego 2014 Breguet Heritage Tourbillon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom-wax 0 #5043 Napisano 27 Lutego 2014 Dobre oko! Ale na pewno replikę, oryginał jest bardzo drogi :-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcink88 308 #5044 Napisano 27 Lutego 2014 Dobre oko! Ale na pewno replikę, oryginał jest bardzo drogi :-)) Szczerze wątpię, tego Pana stać na każdy zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #5045 Napisano 27 Lutego 2014 No co Ty Ja też myślę, że replika a nawet podróba 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #5046 Napisano 27 Lutego 2014 Panowie, proszę, nawet w żartach rozróżniajcie repliki od podrób.Nic potem dziwnego, że ludzie uważają, że lepsza podróba to replika. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5406 #5047 Napisano 27 Lutego 2014 +++ popieram Jacku,co prawda, to nasze forum ma również statutowy obowiązek edukacyjny, ale ile razy można tłumaczyć co to replika, a co podróbka.Warto koledzy poczytać i zapamiętać. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #5048 Napisano 27 Lutego 2014 Temat zegarka Pana Kulczyka był juz poruszany w tym wątku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #5049 Napisano 27 Lutego 2014 Panowie, proszę, nawet w żartach rozróżniajcie repliki od podrób.Nic potem dziwnego, że ludzie uważają, że lepsza podróba to replika.Rozróżniamy, rozróżniamy. Po prostu sądzę, że przy tej słabej jakości zdjęcia to co ma Kulczyk J. mogłoby równie dobrze mieć nazwę i logo "zegarex" i być repliką a nie podróbą.Aczkolwiek w tym momencie w kontekście powiązania słów "Kulczyk" oraz "podróba" i "replika" należy również zamieścić: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #5050 Napisano 27 Lutego 2014 ale tak żartując utwierdzamy stereotypy , szkodliwe zresztą .. A co do J.Kulczyka to ma wiele zegarków m.in. kilka Breguet 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach