Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Guest Waldeusz

Co noszą znani ludzie?

Recommended Posts

Jasne, że się nie pogniewałem :)

Również pozdrawiam.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Koledzy, co nosi szef Ramsay? Jest to raczej coś z wysokiej półki, ponieważ czasem widać u niego Suba…

yme2eba5.jpg

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Kacper

Dzięki dzięki, tak coś czułem :)

Kacper

Koledzy, co nosi szef Ramsay? Jest to raczej coś z wysokiej półki, ponieważ czasem widać u niego Suba…

A ja noszę Speedmastera...... :) :) :D

Pozdrawiam, Marek

@cook a jak z punktu widzenia profesjonalisty oceniasz wiedzę i umiejętności kulinarne Ramseya?

Jestem ciekawy, bo ze wszystkich telewizyjnych kucharzy najbardziej lubię jego programy...

Ciekawe jak jest w jego restauracjach, czy faktycznie trzymają wysoki poziom.

Byłem w kilku knajpach firmowanych nazwiskiem Gessler i jak dla mnie mocno przereklamowane... 

Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał

Według mnie jest świetny,a przede wszystkim prawdziwy-choć nie lubię kulinarnych programów telewizyjnych -jego chętnie oglądam.....

To prawdziwy profesjonalista i pasjonat ,nie tylko gwiazda tv.

Co do drugiej części Twojego pytania-może byłeś nie "u tych Gesslerów"? :) ,bo "jedni" jak nagrywali swój program tv w Lublinie dostali[ła] mandat od sanepidu :D

Pozdrawiam, Marek

Seagal to musi być kawał chłopa jak przy Marcinku nie wygląda na kurdupla. Ile ma wzrostu?

A co cyka u Darka?

post-36857-0-95496600-1394745254.jpg

post-36857-0-08849500-1394745283.jpg

Szach-Mat :D

Edited by kulabambula

Nie poznałbym Seagala na tym zdjęciu gdyby nie wzmianka, że to on :) Według informacji z sieci, chłop ma 193cm. Co do zegarków nie mam pojęcia, kiepskie zdjęcie.

A Gortat z tym zarostem wygląda jak amisz :) A najlepsze jest to, że facet wyznacza trendy. Byłem ostatnio na meczu koszykówki I ligi i jeden z zawodników drużyny przyjezdnej miał identycznie przyciętą brodę :P

Edited by Buczo

Na pierwszym zdjęciu zbyt niewyraźnie coś tam widać, ale strzelam w FC Open Heart Dual Time...

@DonDonov pudło.

BAN na 3 miesiące :D

Bana bym miał jakbym napisał, że Parnis:D

A przyznam kusiło...:D

Padam ze śmiechu.... :D

Jak Prezes dowie sie ze robimy sobie jaja to będzie koniec z nami.

BANY bedą się spypać na lewo i prawo :D

Edited by kulabambula

Z tego co się orientuję Pan Darek posiada: Royal Oak Chrono, IWC Portuguese Chrono w złocie i zaprezentowanego przez kolegę Michała JLC Tourbillon'a ;) 

IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117

Z tego co pamiętam, to jeszcze Patka, portugalczyka z wiecznym kalendarzem i Rolexy, zielonego Submarinera i GMT Mastera.

Edited by carlito1

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Guest norbie

kulabambula - nie wypada w wątku "Co noszą znani ludzie" pytać się o zegarki, które noszą członkowie klubu lub zarząd stowarzyszenia. Nie pytaj się dlaczego, tylko spokojnie zbierz myśli i odpowiedź znajdziesz sam.

Postawiłeś Dariusza Chlastawę w dość niezręcznej sytuacji i przy okazji wyszedłeś (w moich oczach) na strasznego wazeliniarza :wacko: