artme 10815 #826 Napisano 14 Grudnia 2008 z tego co znalazłem w necie to ten: ale nie zgadzają się szczegóły (indeksy na 9 i 3, oraz kolor tła daty)wiec chyba nie tenNie ten - ale tu znajdziesz jego duze zdjecie i szczegolowy opis:http://www.onthedash.com/docs/obama.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wahin 0 #827 Napisano 14 Grudnia 2008 opis zegarków Obamy nie ma się co podniecać, chiny i jeszcze raz chiny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10815 #828 Napisano 14 Grudnia 2008 Ale nikt sie nie podnieca (chyba, ze Ty????) Ale Chiny, bo??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wahin 0 #829 Napisano 14 Grudnia 2008 Ale nikt sie nie podnieca (chyba, ze Ty????) Ale Chiny, bo???Przyjacielu nie nakręcaj się, napisałem przecież bez podniet. A Chiny, bo trzeba przeczytać artykuł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3d_man 0 #830 Napisano 21 Grudnia 2008 drodzy forumowiczenie jest to zadna slawna osobistosc, ale zalezy mi na rozszyfrowaniu co takiego ma na lapce ktos poratuje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #831 Napisano 21 Grudnia 2008 drodzy forumowiczenie jest to zadna slawna osobistosc, ale zalezy mi na rozszyfrowaniu co takiego ma na lapce ktos poratuje? Anonimo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #832 Napisano 22 Grudnia 2008 Skupiam się na centrum kadru i żadnego zegarka nie widzę 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #833 Napisano 4 Stycznia 2009 Co ma Putin na ręce? A propos ciekawe notatki :) 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 2 #834 Napisano 4 Stycznia 2009 jakiegoś Blancpaina. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #835 Napisano 4 Stycznia 2009 Putin to znany miłośnik zegarków: od grudnia 2007 na nadgarstku ma Blancpain Flyback Chronograph(zdjęcie powyżej). W 2005 można było zobaczyć u niego Patek Philippe Perpetual Calendar. Tu jeszcze ciekawy artykul co u Rosjan można znaleźć na nadgarstku http://english.pravda.ru/main/18/90/361/14979_watch.html Zdjęcia z Putinem: prośba o rozszyfrowanie co znajduje się u niego na nadgarstku Buran Chrono ?? Breguet Marine ( np podczas wizyty w Chinach). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubama 1 #836 Napisano 8 Stycznia 2009 Właśnie wygooglałem coś z zamierzchłej przeszłości ok 1983 roku (pono) gdy Mick Jagger był jeszcze małą dziewczynką - SEIKO 6309 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #837 Napisano 8 Stycznia 2009 nie wklejajcie juz tego zafajdanego kurdupla co historie zmienił,bo se ludzie pomysla ze on taki popularny a ja jak na niego patrze to tylko tego potworka z druzyny pierscienia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio 1 #838 Napisano 8 Stycznia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #839 Napisano 8 Stycznia 2009 ciekawe, ze Pitt w umowie z TAG'iem niema zastrzezone, z enei moze nosic zegarkow innych marek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #840 Napisano 12 Stycznia 2009 Jaki to może być zegarek? (jakby ktoś nie wiedział to na zdjęciu L. De Funes - uwielbiam Go) 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 47 #841 Napisano 12 Stycznia 2009 ciekawe, ze Pitt w umowie z TAG'iem niema zastrzezone, z enei moze nosic zegarkow innych marek. Chyba Tag nie był w stanie zapłacić za wyłączność. Wygląda na to, że Brad Pitt lubi zegarki. Tutaj z tournillon'em Blancpain Fifty Fathoms: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #842 Napisano 13 Stycznia 2009 Uprzedziles mnie Klod ....wlasnie chcialem to dodac.... P.S> To od siebie dodam, ze zegarek byl prezentem od żony, czyli Pani Jolie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #843 Napisano 13 Stycznia 2009 pierwsze co pomyślałem to to ,że Pitt jest ambasadorem Tag'a , ale zegarek nie pasuje . myślę ,że to Blancpain Fifty Fathoms Ref. 5015-3630-52 , ale pewności nie mam . czyli miałem rację , nie wiedziałem tylko , że tourbilior 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 390 #844 Napisano 13 Stycznia 2009 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 35 #845 Napisano 13 Stycznia 2009 Ciekawostka, choć powinno być w tytule "nosił": Saddam: i jego Rolex: Informacje uzyskane tu: http://www.dailymail.co.uk/news/article-48...eft-palace.html Igor 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #846 Napisano 13 Stycznia 2009 Jeden z czeskich ministrów nosi: A co ma na nadgarstku niejaki Gregory House M. D.? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #847 Napisano 13 Stycznia 2009 Niestety nie mam żadnego zdjęcia, ale czy ktoś oglądał transmisje skoków w TVP przy następnej okazji zerknijcie co ma na ręce Maciej Kurzajewski (jeżeli będzie prowadził) zaintrygował mnie dość mocno ale ledwo było widać,duży byk i do tego grubas ,że aż mu rękaw marynarki układał się na kształt tarczy,czarny i tyle. Ciekaw jestem co to 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #848 Napisano 13 Stycznia 2009 Znalazłem takie zdjęcie Kurzajewskiego ale pewnie nie o ten zegarek Ci chodzi 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #849 Napisano 13 Stycznia 2009 no nie, inny był.Widziałem go w różnych zegarkach ale tego "czarnucha" pierwszy raz 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asassello 0 #850 Napisano 15 Stycznia 2009 Bradowi podobno kontrakt z Tagiem już się skończył. Teraz zastąpił go... No oczywiście Leonardo.Więcej np. tu:http://www.tagheuerblog.com/?p=252Wg nich będzie reklamował to: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach