Viggen 70 #451 Napisano 7 Marca 2018 Dlaczego dziwnie? Zamiast wyglądać jak starzy ludzie, będą wyglądali jak starzy ludzie z tatuażami. Tatuaże są stare jak świat. Były, są i będą. Dziwne, że ciagle odbiera się je jako coś „dziwnego”. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
High-Castle 502 #452 Napisano 7 Marca 2018 Dlaczego dziwnie? Zamiast wyglądać jak starzy ludzie, będą wyglądali jak starzy ludzie z tatuażami. Tatuaże są stare jak świat. Były, są i będą. Dziwne, że ciagle odbiera się je jako coś „dziwnego”.Zapewne - tak - ale tatuaże dla mnie /deczko inne pokolenie/ zawsze będą w sobie miały taką dozę dziwności...tatuaże były gdzieś tam...nie za bardzo w naszym kręgu kulturowym...no może za wyjątkiem np.marynarzy...lub w skrajnym przypadku u ludzi niezbyt że tak powiem "dostosowanych" społecznie ...A teraz takie widać czasy ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #453 Napisano 7 Marca 2018 Jak już pisałem w tym temacie, tylko patologiczne jednostki robią sobie tatuaże Całe szczęście, że jest jeszcze mnóstwo tych normalnych. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #454 Napisano 7 Marca 2018 Jak już pisałem w tym temacie, tylko patologiczne jednostki robią sobie tatuaże Całe szczęście, że jest jeszcze mnóstwo tych normalnych.Mój ojciec też tak uważa. A dzieci go nie posłuchały 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #455 Napisano 7 Marca 2018 (edytowane) W sobotę byłem na wystawie motocykli w centrum wystawienniczym Ptak. Oprócz motocykli i dosiadających je hostess było dużo innych dziwnych rzeczy, między innymi cały dział dotyczący tatuaży. Czego tam nie było .... począwszy od dziwnie wyglądających ludzi, po stoiska z kozetkach, na których leżeli delikwenci i delikwentki poddawane zabiegom upiększania, że tak się wyrażę. Zaiste, dziwnie to wyglądało. Ale czego ludzie nie zrobią dla podreperowania własnego ego Edytowane 7 Marca 2018 przez Jędrula.wawa 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #456 Napisano 7 Marca 2018 W sobotę byłem na wystawie motocykli w centrum wystawienniczym Ptak. Oprócz motocykli i dosiadających je hostess było dużo innych dziwnych rzeczy, między innymi cały dział dotyczący tatuaży. Czego tam nie było .... począwszy od dziwnie wyglądających ludzi, po stoiska z kozetkach, na których leżeli delikwenci i delikwentki poddawane zabiegom upiększania, że tak się wyrażę. Zaiste, dziwnie to wyglądało. Ale czego ludzie nie zrobią dla podreperowania własnego ego Skąd teza, że to kwestia "podreperowania własnego ego"? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #457 Napisano 7 Marca 2018 Skąd teza, że to kwestia "podreperowania własnego ego"? Taką mam teorię na swój użytek. Ty oczywiscie możesz mieć na ten temat inne zdanie. Możesz spróbować mnie do niego przekonać 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #458 Napisano 7 Marca 2018 Taką mam teorię na swój użytek. Ty oczywiscie możesz mieć na ten temat inne zdanie. Możesz spróbować mnie do niego przekonać Mogę tylko napisać, że w moim przypadku na pewno nie była to kwestia związana z podreperowaniem ego Zawsze miałem wybujałe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #459 Napisano 7 Marca 2018 Całe szczęście, że kupowanie drogich, kolejnych itd zegarków nie zalicza się do kategorii "podreperowywania własnego ego" A wytatuowanych na Madagaskar! 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #460 Napisano 7 Marca 2018 Mogę tylko napisać, że w moim przypadku na pewno nie była to kwestia związana z podreperowaniem ego Zawsze miałem wybujałe I tej wersji będziemy się trzymać :D 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #461 Napisano 7 Marca 2018 A wytatuowanych na Madagaskar!Albo na Planetę Małp 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #462 Napisano 8 Marca 2018 Całe szczęście, że kupowanie drogich, kolejnych itd zegarków nie zalicza się do kategorii "podreperowywania własnego ego" A wytatuowanych na Madagaskar! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4608 #463 Napisano 8 Marca 2018 W chwili obecnej Madagaskar nie jest złym rozwiązaniem- nawet dla nie wytatułowanych :-)))) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7824 #464 Napisano 8 Marca 2018 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #465 Napisano 9 Marca 2018 To nie fejk.Jak Wam sie podobaja takie klimaty?? G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #466 Napisano 9 Marca 2018 Jak Wam sie podobaja takie klimaty?? Nie podobają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #467 Napisano 9 Marca 2018 Od zajeba*** roboty z tym jest, te tatuarze z kropek i kresek geometryczne. Mi tez sie nie podoba, to moj brat heheh. Nie wiem co mu do glowy przyszlo. A ta japonistyka, to juz wogole pasuje do tego geo jak swini siodlo Ale to jest podobno swietna praca, dostal zaproszenie ze swoim tatuatorem do Barcelony na konwent w listopadzie. Tam mu brzuch zrobil jeszcze do tego co tu jest. G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5096 #468 Napisano 9 Marca 2018 Od zajeba*** roboty z tym jest, te tatuarze z kropek i kresek geometryczne. Mi tez sie nie podoba, to moj brat heheh. Nie wiem co mu do glowy przyszlo. A ta japonistyka, to juz wogole pasuje do tego geo jak swini siodlo Ale to jest podobno swietna praca, dostal zaproszenie ze swoim tatuatorem do Barcelony na konwent w listopadzie. Tam mu brzuch zrobil jeszcze do tego co tu jest. G6Czy to jest zmywalne..? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #469 Napisano 9 Marca 2018 Pernament G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5096 #470 Napisano 9 Marca 2018 O rany, jakby to napisać, żeby nie wyjść na tzw. hejtera..? Dla mnie to wygląda jakby sobie wytatuował tabernakulum przyozdobione pagonami z wczesnego Freddiego Mercury 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #471 Napisano 9 Marca 2018 Ja sie smieje, ze wyglada troche jak Iron Man z tym kólkiem na klacie. G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42477 #472 Napisano 11 Marca 2018 Jak już pisałem w tym temacie, tylko patologiczne jednostki robią sobie tatuaże Całe szczęście, że jest jeszcze mnóstwo tych normalnych. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #473 Napisano 11 Marca 2018 Bo niby że co? Nie mogę siebie za takową uważać? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #474 Napisano 11 Marca 2018 W sumie to już - jestem "starej daty" i takie klimaty...nie dla mnie...ale tak sobie myślę jak będą wyglądać ci ludzie z tatuażami za kilkanaście / kilkadziesiąt lat...co najmniej dziwnie... 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #475 Napisano 11 Marca 2018 O ja cię ... 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach