Valygaar 4608 #926 Napisano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) ... Edytowane 25 Sierpnia 2023 przez Valygaar kosmiczne duble 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #927 Napisano 25 Sierpnia 2023 29 minut temu, Osmodeusz napisał(-a): No normalnie daje sobie wbijać igły w ciało, czasami nawet kilka na raz i tak średnio przez 6 godz. siedzimy rozmawiamy sobie w tym czasie - takie tam zwyczajna patologia tzn? Pisał o warach... Nvmind 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 11657 #928 Napisano 25 Sierpnia 2023 (edytowane) 6 godzin temu, Valygaar napisał(-a): Pisał o warach... Nvmind Możesz jeszcze pięć razy… i dalej nie bardzo rozumiem. Mniej więcej tak, jak byś twarz nazwał ryjem? Jakoś nie lubię, w cztery oczy OK… ale, nie - do mnie raczej nie🥴 P.S trzymajmy poziom, choćby o drobinę ponad szambem 🤗 Edytowane 25 Sierpnia 2023 przez Osmodeusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #929 Napisano 30 Sierpnia 2023 W dniu 24.08.2023 o 21:35, Osmodeusz napisał(-a): P.S. Na marginesie @Exuberant, to są usta - pomyśl zanim coś „palniesz”, nie przystoi w tak „inteligentnym” gronie raczej Tak w woli ścisłości. Usta, to całość składająca się z silnie umięśnionych fałd skórnych nazywanych wargami. Rozróżniamy wargę górną i wargę dolną które stykają się bocznymi krawędziami w tzw. kącikach ust. Pomiędzy wargą górną a wargą dolną znajduje się otwór gębowy, często nazywany otworem ustnym, prowadzący do jamy gębowej nazywanej często również jamą ustną która to wraz z wargami u człowieka i innych ssaków stanowi początkowy odcinek przewodu pokarmowego. Tak to opisują i nazywają ludzie którzy obdarzeni są mocno rozwiniętą inteligencją. 1 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuklik 522 #930 Napisano 30 Sierpnia 2023 (edytowane) Dosyć pokrętna logika. Wary to dosyć kontrowersyjne - łagodnie rzecz ujmując określenie warg, nawet jeżeli się komuś czyjeś wargi nie podobają. Analogicznie: Najczęściej wyróżnia się trzy podstawowe rasy ludzkie: białą (europeidalną) żółtą (mongoloidalną) czarną (negroidalną). Ale nazwanie kogoś białasem, żółtkiem czy czarnuchem jest powszechnie postrzegane jako obelżywe. Podobnie określenie osoby otyłej grubasem, niskiej kurduplem, etc. Z żadną inteligencją takie określenia nie mają nic wspólnego, a tym bardziej "mocno rozwiniętą". Ale to tylko mała dygresja istoty o małym rozumku. Edytowane 30 Sierpnia 2023 przez Kuklik 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4528 #931 Napisano 22 Września 2023 (edytowane) Raczej skonczone ( do poprawki zgiecie w lokciu- oddawalo tusz) - jakby coś rzeźbe juz mam , teraz pracuje nad masą 🤭😉 Edytowane 22 Września 2023 przez pawel007 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25169 #932 Napisano 23 Września 2023 Raczej skonczone ( do poprawki zgiecie w lokciu- oddawalo tusz) - jakby coś rzeźbe juz mam , teraz pracuje nad masą Ło Panie! za***iscie!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4528 #933 Napisano 23 Września 2023 Tez jestem zadowolony z roboty . Fajny jest 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
just_nobody07 6289 #934 Napisano 23 Września 2023 Świetnie wyszło! Graty! Ja dziś walczę 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4528 #935 Napisano 23 Września 2023 (edytowane) Dajesz….. masz sie pochwalic 👍 U mnie bylo 5 sesji po 7-8 godzin. Na szczescie wszystko ladnie wchlanialo, zero paprania mimo goracego lata , ladnie sie goilo….. tylko nie wiem dlaczego kuz drugi raz oddawalo tusz na zgieciu- lewa reka fajnie przyjmowala Edytowane 23 Września 2023 przez pawel007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
just_nobody07 6289 #936 Napisano 23 Września 2023 45 minut temu, pawel007 napisał(-a): Dajesz….. masz sie pochwalic 👍 U mnie bylo 5 sesji po 7-8 godzin. Na szczescie wszystko ladnie wchlanialo, zero paprania mimo goracego lata , ladnie sie goilo….. tylko nie wiem dlaczego kuz drugi raz oddawalo tusz na zgieciu- lewa reka fajnie przyjmowala Mi tak oddawało, jak kiedyś po pijaku dziarę robiłem 🤷🏻♂️ 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4528 #937 Napisano 23 Września 2023 20 minut temu, just_nobody07 napisał(-a): Mi tak oddawało, jak kiedyś po pijaku dziarę robiłem 🤷🏻♂️ Trzymam sie zasad- zero alko tydzien przed i tydzien po. Jakie motywy? piszczelek przyjemny 😉 wiem cos o tym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 51799 #938 Napisano 19 Lutego 2024 1 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trojin 444 #939 Napisano 3 Marca 2024 Pierwsza wizyta 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4528 #940 Napisano 3 Marca 2024 … zapowiada sie ciekawie👏👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trojin 444 #941 Napisano 3 Marca 2024 18 minut temu, pawel007 napisał(-a): … zapowiada sie ciekawie👏👍 Wstepnie ma byc cos takiego - a co z tego wyjdzie i jak sie rozwinie to zobaczymy. Nad projektem wewnetrznej czesci ramienia jeszcze mysle... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4528 #942 Napisano 3 Marca 2024 …dużo szarości… to już sztuka utrzymać ten sam odcien na róznych czesciach łapy 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trojin 444 #943 Napisano 11 Kwietnia 2024 Projekt na sobote... Ale chyba jeszcze beda nieduze poprawki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wamo 9015 #944 Napisano 12 Kwietnia 2024 Ja też mam jakieś tam plany na ciąg dalszy tych moich pokracznych i starych tatuaży, w sensie chciałbym uzupełnić wewnętrzną stronę prawej ręki i tak się rozglądam za czymś podobnym do tego z obrazka, jednak z zupełnie inną treścią. Gdzieś mi chodzi po głowie grupa krwi, jeśli nie w taki sposób to może dla przypomnienia sobie jakie to miłe uczucie dziarania coś tam klepnę na wewnętrzną stronę nadgarstka, plan ewentualny zakłada czcionkę jak nazwa Cradle of Filth i już mam pewniaka że to będzie pierwszy tatuaż dwukolorowy - czerń i czerwień. A później się zobaczy 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8674 #945 Napisano 12 Kwietnia 2024 10 godzin temu, Trojin napisał(-a): Projekt na sobote... Ale chyba jeszcze beda nieduze poprawki Chyba nie tylko na sobotę Fajny! koniecznie pokaż jak zrobiony będzie 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nsp 85 #946 Napisano 12 Kwietnia 2024 Hej. Też pochwalę się moją małą kolekcją tuszu na skórze. Póki co brak czasu i środków na skończenie rękawu, ale małymi krokami kiedyś go skończę 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trojin 444 #947 Napisano 12 Kwietnia 2024 6 godzin temu, Szymon. napisał(-a): Chyba nie tylko na sobotę Fajny! koniecznie pokaż jak zrobiony będzie Calosc zajmie jeszcze jakies 7 sessji. Tym razem jest sobota i niedziela wiec jest szansa ze sie uda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trojin 444 #948 Napisano 12 Kwietnia 2024 (edytowane) Wersja po ostatnich poprawkach. Nie moge sie juz doczekac Edytowane 12 Kwietnia 2024 przez Trojin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 20128 #949 Napisano 12 Kwietnia 2024 @Trojin Po Twoich poprawkach przypomniała mi się okładka... Idę słuchać hehe 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trojin 444 #950 Napisano 14 Kwietnia 2024 Prawie udalo sie wykonac plan 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach