Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Gratulacje! Które to podejście? :)

Kto by to liczył :D Ale dziękuję. Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo, ktoś się widzę załapał na promo na WS. :)

Załapał się, załapał. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Załapał się, załapał. :D

No ale to jeden tylko wziąłeś? Przy tej cenie przy dwóch to jeszcze z 50zł jak nie lepiej byś urwał. :)

WOW!!! Prawdziwa "zegaroza" Cię dopadła! Dwa na raz! :o ..chyba że to bliźniaki? :D

Czekam niecierpliwie na omówienie. Te zegary mają dla mnie tylko jedną wadę - brak sekundowej.

I może porównasz (wizualnie tylko) z GWG-1000? szukałem takiego zestawienia tych dwóch modeli ale nie znalazłem.

Jakie dwa, jakie dwa - cztery przyszły. :))) Oczywiście nie wszystkie dla mnie, tylko podszepnąłem kolegom z firmy słówko, zrobiliśmy ściepę i taki tego efekt: GWG-100-1A3ER, GWG-100-1AER, DW-6900BBN-1ER i AW-590-1AER.

Fakt - sekundowa w GWG-100 by się przydała, ale w końcu w porównaniu do GG-1000 brak sekundy na korzyść radia i solara uważam za dobry ruch.

Chciałeś porównawcze GWG-1000 z GWG-100 - mówisz i masz. :)7f089d3f1aa6165e18dce8f1a1a7a7a4.jpg6ddfba4592f833d8005fa2bdcb5e599d.jpg71e3a26a1e38ec27dea962838edb61a5.jpg4c78fd9425c007803c777d477237542f.jpgf11493e2926787afc8753fdf58bfb589.jpgebb38b05a2596091f7fbab55eec12636.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale to jeden tylko wziąłeś? Przy tej cenie przy dwóch to jeszcze z 50zł jak nie lepiej byś urwał. :)

Wziąlem jeden. Miałem jakieś tam punkty, także cena wyszła mega.

Edytowane przez piter 13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie dwa, jakie dwa - cztery przyszły. :))) Oczywiście nie wszystkie dla mnie, tylko podszepnąłem kolegom z firmy słówko, zrobiliśmy ściepę i taki tego efekt: GWG-100-1A3ER, GWG-100-1AER, DW-6900BBN-1ER i AW-590-1AER.

Fakt - sekundowa w GWG-100 by się przydała, ale w końcu w porównaniu do GG-1000 brak sekundy na korzyść radia i solara uważam za dobry ruch.

Chciałeś porównawcze GWG-1000 z GWG-100 - mówisz i masz. :)

Wielkie Dzięki!!! Dokładnie o to mi chodziło!

Widzę że to taki sam "kawał" zegara. Szkoda że nie zostawili moletowanych przycisków.... Lepiej pasują do tego "military look'u".

100% zgody, że to o wieeeele lepszy zakup od GG-1000. Gdzieś na forum ktoś pisał że GWG-100 (alias GSG-100) wyglądają niby jak podróbki GWG-1000, ale Twoje foty pokazują coś zupełnie innego. To naprawdę fajne zegarki!

Niby solar i radio to "bajery", ale ja po 10-ciu latach noszenia takiego zegarka, czuję jakiś psychiczny dyskomfort jak zakładam inne zegarki (bez solara i radia).

PS: naszło mnie jeszcze takie pytanie: czy ten "guzek" na przycisku podświetlenia ma jakąś funkcję? czy tylko tak dla ozdoby?

Edytowane przez NIN76

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) Niby solar i radio to "bajery", ale ja po 10-ciu latach noszenia takiego zegarka, czuję jakiś psychiczny dyskomfort jak zakładam inne zegarki (bez solara i radia).

Ha, ha - mam dokładnie tak samo. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kiedy wystawiacie "te" zegarki z WS na bazarek?

Może coś za połowę tej połowy bym wzion  :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto to z bazarku wieźmie? Trzeba szukać innych kanałów sprzedaży. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam i ja wreszcie dojechał do mnie tym razem już bez wad!!!! ;) Ma ktos może instrukcję w PL bo dali mi od GWG 1000?

post-99649-0-68368500-1530294873.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strasznie mały :P

Nooo... taki jakby dziecięcy nawet rzekłbym ;)

:D :D

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strasznie mały :P

Nooo... taki jakby dziecięcy nawet rzekłbym ;)

:D :D

Znaczy qpa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znaczy qpa :D

Po jagodach? ;)

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co, Panowie? Za parę godzin wysyp fotek "katalogowych"? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, Panowie szybkie pytanie ,jak wygląda sprawa kontaktu ze sklepem WS?

skąd wysyłają paczki? jest w PL jakiś oddział,magazyn?

zakupiłem jak były te rabaty ostatnio dwie sztuki i odpisali mi na drugi dzień, że akurat ten co miał być niespodzianką dla żony był ostatni na magazynie i okazał się być w stanie nie nadającym się do sprzedaży , proponują anulowanie zamówienia albo wyślą jeden, ,odpisałem jako odpowiedz żeby dali mi inny model podobny po rabacie itp.

ale na tym się skończyło , czy ogólnie jest problem w kontaktem z ich sklepem ? czy po prostu trzeba czekać cierpliwie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, ja z nimi nie mailowałem, tyllo na infolinii rozmawiałem z panią Kasią i udało mi się wszystko dograć, bo mi rabat 15% na drugi zegarek nie wskakiwał (oba miały 10%, a jeden powinien mieć 10%, a drugi 15%). Pani Kasia obiecała, że otrzymam zwrot nadpłaty. Kiedy to się stanie - zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzwoniłeś pod ten numer?

Telefon (Bezpłatne z telefonów stacjonarnych): 800 707 063

Pani razie rozmawia po polsku? :)  bo w mailu ma podpis Kate W. :) a mail w dwóch językach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, normalnie mówi po polsku, z delikatnym zachodnim akcentem. Tam tylu naszych wyjechało, że ktoś na pewno się zaczepił w Watchshop'ie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, jeden dzień roboczy. Ja zamawiałem o 16-tej w czwartek, a o 10:30 w piątek miałem zegarki na biurku w firmie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi