Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Kupić raczej nie a za rozsądną cenę to już na pewno nie - ale możesz ją sobie złożyć... niestety kolega GitBit już tak ma że kręci się po forum i prątkuje zarazkami kwadratowymi - wiem bo też mnie zaraził jakieś... kilkanaście kwadratów temu :D

zgadza sie, łatwo złapać tego wirusa ;), mój jeszcze nie kompletny, czekam na lcd, a właściwie referencje, bo nie wiem który zamówić, żeby efekt złota był odpowiedni;)07b878b06f02dae15b292abc272e0342.jpg

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mojej ścisłej dziewiątki dołączył nowy G :D

O Ty w dzioba ... no to teraz Marcin pojechałeś po całości. Gratuluję, tak jak żaby i się nie podobają, tak tego froga bym nosił :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mojej ścisłej dziewiątki dołączył nowy G :D

Gratuluję! Niesamowity jest !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądam teraz różne zdjęcia i filmiki z akcji ratunkowej w Tajlandii... Niesamowita historia, na szczęście z dobrym zakończeniem.

https://news.sky.com/story/thailand-cave-rescue-meet-the-british-hero-divers-who-found-the-missing-boys-11425018

John Volanthen i Richard Stanton to dwaj brytyjscy nurkowie, którzy jako pierwsi dotarli do chłopców i ich trenera. Uznawani za najlepszych nurków jaskiniowych świata.

Podczas oglądania zdjęć rzucił mi się w oczy zegarek Johna Volanthen'a. Myślicie, że to G-shock jest? Jaki to może być model?

W sumie używanie G-shocka podczas takiego przeciskania się między skałami jest całkiem uzasadnione. Super, że im się udało...  :)

To raczej nie jest GPW-2000 choć ma podobne te czarne "wzmocnienia" przy łączeniu paska z bezelem

post-101935-0-68963300-1531226833.jpg

post-101935-0-81193000-1531227864_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piękny jest ???? gratulacje!!! Kawał sprzętu ????????

o kurka ale mi narobiło pytajnikow, z tel piszę i emotikony nie te. Ten nowy MTG mi się marzy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje najfajniejsza wersja tego Froga :)

O Ty w dzioba ... no to teraz Marcin pojechałeś po całości. Gratuluję, tak jak żaby i się nie podobają, tak tego froga bym nosił :D

Gratuluję! Niesamowity jest !

Dzięki Panowie:)

Tomaliusz- Gratki mtg :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest szmoc biggrin.gif

Gratulacje Tomasz, pytanie tylko kiedy na bazarku? :P:D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje Tomasz, pytanie tylko kiedy na bazarku? :P:D

W życiu, zostaje i nigdzie się nie rusza :)

Z tym zegarkiem mam ochotę wyjeb.. inne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

0825.gif Tylko nie składaj takich obietnic brwi.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Graty Tomasz! Mnie z nóg nie ścina, ale każda pliszka swój ogonek chwali ;)

A ja chwalę swoją nowość, rewelacyjny :D

IMG_20180710_183157.jpg

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aleś mnie ubawił :D :D :D :D

Gratuluję.

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest szmoc biggrin.gif

Na prawdziwych fotkach zyskuje względem renderów. Gratulacje :)

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jest szmoc 

Za duży Tomku ;), gratuluję-niech sìę dobrze nosi i cieszy, prezentuje się b.dobrze, a ruchome uszy moim zdaniem podnoszą komfort użytkowania, pamietam z Orisa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamil, może być ale godziny nie widać i do tego plastikowy :P

https://www.youtube.com/watch?v=lOsQWPo3TU8&feature=youtu.be&t=10

drinks.gif :)

Edytowane przez lemonln

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na prawdziwych fotkach zyskuje względem renderów. Gratulacje :)

Ciekawy jestem wersji kardynalskiej na żywo.

Za duży Tomku ;)

A nie mówiłem, to już kolejna osoba :D:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przynajmniej nie będzie problemu z trafianiem w indeksy,tyle ich jest :D  Gratki Tomasz, jak trafię gdzieś czarno-czerwonego to na pewno się skusze.

Mistrz edycji :lol:7FnFWZl.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czarno-czerwony też bardzo  mi się podoba... Jest do wyrwania w niezłych pieniądzach: https://zenmarket.jp/auction.aspx?itemCode=h327180099

Kusi mnie, ale boję się, że jak pojawi się nowy zegarek w domu...to będzie masakra  ;)  :P  Bo nie wygląda na zegarek za "200 zł".

Plastiki mają jednak ten plus...  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czarno-czerwony też bardzo  mi się podoba...

Faktycznie czarny z czerwonym niczego sobie - pewnie bym się zaczął rozglądać, gdyby nie był dla mnie za duży... ;)

DSC00459.jpg

Edytowane przez Daito

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeech, Tomaliusz, a już mi się tak nie podobał, to musiałeś swoje zdjęcia wrzucić ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi