Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Dwoch kurierow w przeciagu 10 minut.  :)

Który zostanie? A moze oba? A moze tylko jeden? 

Gratulacje, ciekaw jestem Twojej opinii i pierwszych wrażeń z porównania tych zegarków.

Trochę kasy wydałeś  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje, ciekaw jestem Twojej opinii i pierwszych wrażeń z porównania tych zegarków.

Trochę kasy wydałeś :D

Trzeba troche ponosic zeby cos powiedziec. Ale poki co to tak mozna ;) :

sLR7N8.jpg

MavHWW.jpg

Edytowane przez Parówkowy skrytożerca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musze przyznac, ze Roman Drugi na zywo wypada znakomicie. Zdjecia nie oddaja rzeczywistosci. I mysle, ze bedzie tak jak cztery czy piec lat temu bylo z Ryskiem i nowym wowczas Romkiem. Tez bylo duzo sceptycyzmu, dystansu itp. Poczytajcie watek Rangemana od poczatku. ;)

To jest klasa wyzej bez dwoch zdan i pojdzie naprzod jak niegdys poszedl Romek Pierwszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musze przyznac, ze Roman Drugi na zywo wypada znakomicie...………. Poczytajcie watek Rangemana od poczatku. ;)

To jest klasa wyzej bez dwoch zdan i pojdzie naprzod jak niegdys poszedl Romek Pierwszy.

Przeczytałem cały watek i pamiętam początkowy sceptycyzm wobec GW-9400.

Możliwe, że masz rację co do GPR-B 1000, istotnie robi wrażenie.

Musisz pomieszkać i popróbować obu (Romka II i Froga).

Sercem jestem za żabką ale nie zdziwię się jak zostawisz OBA.... OBAMA....  :lol:  :lol:  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałem cały watek i pamiętam początkowy sceptycyzm wobec GW-9400.

Możliwe, że masz rację co do GPR-B 1000, istotnie robi wrażenie.

Musisz pomieszkać i popróbować obu (Romka II i Froga).

Sercem jestem za żabką ale nie zdziwię się jak zostawisz OBA.... OBAMA.... :lol: :lol: :lol:

Inne urządzenie wiec i polskie znaki. ;)

Froga nie ma co próbować. To znany i lubiany G, który nie wnosi nic nowego. Jest porządnie wykonany, przyjemnie ciężki ( dziwne to ale wiecie o co chodzi :) ). W ogóle za***isty.

Inaczej sprawa się ma z GPRem. To nowe otwarcie w klasie Romka i zegarek kompletnie inny niż Frog. Szczególnie trzeba się przyjrzeć możliwościom GPSu, co może się przydać choćby np na rowerze. Lub w innych sytuacjach. Albo wcale nie trzeba tego używać a kupić głównie dla wyglądu jeżeli się komuś podoba. Tak jak np mnie. :) Choć GPSa użyję. ;) Poza tym zauważyłem, że niejako z urzędu, bardzo często ten zegarek jest szufladkowany jako smartwatch lub protrek (dlaczego?) i tego się od niego wymaga. To nie jest smartwatch ani nie miał nawet być blisko tego. To G z funkcją GPS, która będzie wchodzić gdzie się da czy ktoś to lubi czy nie. Takie czasy, taka technologia. Patrz choćby telefony. Zaraz pojawi się w breloczkach do kluczy. ;)

Reasumując wg tylko wg mojej opinii - nie ma się czego bać. Dokładnie tak samo było z Romkiem Pierwszym.

Mi się podoba, nie hołduję czeskiemu okrzykowi bojowemu "my se ne boimy, jeno mamy stracha" i będę nosił. :D

Takie moje wydumki na dzień dzisiejszy.

EDYTA. I znowu inne urzadzenie i brak polskich znakow. Przepraszam.  ;)

Bardzo fajnie zegarek wspolpracuje z aplikacja w telefonie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwoch kurierow w przeciagu 10 minut

Gratulacje, super zestaw.

be12bb8a2ff56720e9ea9bb97fbf867a.jpg

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możecie narzekać, ale nowy Roman też ma swoją klasę. Obydwa zegary są świetne, warto je zatrzymać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możecie narzekać, ale nowy Roman też ma swoją klasę.

Może i ma ale ten ma i klasę i tradycję ;)

DSC00695.jpg

Edytowane przez Daito

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tradycja - tradycją,

Klasyka - klasyką,

Technologia - technologią.....

Świat już taki jest, że jedni będą odwoływać się do wartości tradycji, inni do piękna klasyki, a jeszcze inni patrzeć będą w przyszłość upatrując rewolucji, bowiem ona (jak dowodzi historia) była motorem napędowym rozwoju.

Tradycja, klasyka, technologia, mają w sobie swoiste piękno, które przyciąga określone osoby - nas.

Zegar tradycyjny, klasyk, super nowoczesny?

Tak funkcjonuje cywilizacja (z grubsza upraszczam - wiem) ale nie ważne.

Piękne jest to, że tak się różnimy i dokonujemy różnych wyborów - dotyczy to również zegarków G-SHOCK.

Ach... tak mnie wzięło po ciężkim dniu  :rolleyes:  ;)

Edytowane przez S.Adi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałem że mamy kolejnego poetę na forum icon_twisted.gif

No ale do kolegi clusca jeszcze Ci trochę brakuje tongue.gif

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój kolejny zakup to będzie jakiś model kostki Zaczynam akceptować te kształty. Jaki to model ta biała?

Gratuluję koledze 2 perfekcyjnych wyborów: Frog + Roman II

U mnie dzisiaj GPR-B gości na nadgarstku post-101935-1534960384,7085_thumb.jpeg

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GPW 1000 w serwisie ( boże miej go w opiece), to przyjechał roman pierwszy pocieszyciel.

post-59607-0-71137800-1535007336_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GPW 1000 w serwisie ( boże miej go w opiece), to przyjechał roman pierwszy pocieszyciel.

GPW 1000 w serwisie ( boże miej go w opiece)

Co mu dolegało?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech służy godnie i niezawodnie  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, czytam te komentarze i przyznam szczerze, że GWF-D1000, zwłaszcza żabka w kolorze niebiesko-żółtym wygląda bosko ;) Nie ma dnia, żebym nie szukał jakiś promocji. Na razie stanęło na dwóch Mudmanach, dla mnie jeden drugi na prezent. Ale chyba zacznę składać na żabkę z watchia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, a ja jestem niesłowny... Bo miałem już nic nie kupować w tym roku... Ale to już faktycznie ostatni zakup na ten rok. 

Skusiłem się na małą promocję, bo ta srebrna kostka na kajdanie ostatnio za mną chodziła ...  :)

Ma dojść dopiero początkiem października  :D

post-101935-0-88614700-1535012400.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi