pablozpueblo 70 #47651 Napisano 17 Stycznia 2019 Mojego Mudmana zabierałem w góry i żeby wcisnąć przycisk musiałem ściągać rękawiczki. Trochę to irytujące 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #47652 Napisano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Dzięki za opinię.A czy jest jakaś różnica w łatwości obsługi przycisków?Przyznam, że w Mudmanie chodzą dosyć ciężko chyba przez te gumowe osłony.W GW-9400 ich nie widzę, czyli powinny chodzić lżej.Jest, i to bardzo odczuwalna. Twardość pokrywającej przyski gumy w Mudmanie jest wyraźnie wyczuwalna i na dłuższą metę te przyciski nie są najwygodniejsze. W Romku zaś mamy podwójne uszczelnienie przeciwbłotne na osi przycisku, dzięki czemu chodzą one dużo lżej. Ale pomimo, że mam Romka, to do Mundka również mnie ciągnie, i to mocno. To naprawdę ładny, porządny, funkcjonalny zegar, zwłaszcza w japońskiej wersji z Multibandem. Edytowane 17 Stycznia 2019 przez TomG80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 70 #47653 Napisano 17 Stycznia 2019 Tomek, Marcin dzięki Wam.Klamka zapadła. Chyba, że zostawię sobie oba 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #47654 Napisano 17 Stycznia 2019 Tomek, Marcin dzięki Wam.Klamka zapadła. Chyba, że zostawię sobie oba Jak masz możliwość, to przymierz sobie najpierw Romka w sklepie - jakieś rozeznanie to da. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11518 #47655 Napisano 17 Stycznia 2019 A nie płaciłeś frycowego?Chodzi mi o to czy nie brałeś płatnej przesyłki.A wiesz, że może i tak było? Jest na bazarku nówka Ha ha Dziękuję, na alle i olx też widziałem i nawet na fejsie chyba też. Towar pewnie był, transport się ociąga strasznie, poźniej się okaże, że paczka zginie albo pudło przyjdzie uszkodzone :/ z paypalem nigdy do czynienia nie miałem więc to była jedyna opcja płatności. Cholera wie kiedy przyjdzie.Przelewem zawsze idzie dłużej. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #47656 Napisano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Moja już w polszy, dpd dostało dane paczki. Edytowane 18 Stycznia 2019 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #47657 Napisano 18 Stycznia 2019 Fajny zestaw, sam bym nie pogardził, ale kilka minut się spóźniłem Tomek, pojawiły się znowu, ale jest low stock, także łykaj, póki nie wyszły. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35471 #47658 Napisano 18 Stycznia 2019 Moja już w polszy, dpd dostało dane paczki.A u mnie dziś kolejny status i jakieś problemy...szkoda gadać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #47659 Napisano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Niestety, nie zawsze idzie wszystko zgodnie z planem No ale spokojnie Marcin, w końcu dotrze.Taki długo wyczekiwany smakuję lepiej Trzeba być cierpliwym, koledzy którzy zamawiają zegarki przedpremierowe, takie micro brandy-homary to i obsuwa dostawy 6-12 miesięcy jest normą Tutaj chociaż wysłali A brałeś ubezpieczenie? Edytowane 18 Stycznia 2019 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35471 #47660 Napisano 18 Stycznia 2019 Niestety, nie zawsze idzie wszystko zgodnie z planem No ale spokojnie Marcin, w końcu dotrze.Taki długo wyczekiwany smakuję lepiej Trzeba być cierpliwym, koledzy którzy zamawiają zegarki przedpremierowe, takie micro brandy-homary to i obsuwa dostawy 6-12 miesięcy jest normą Tutaj chociaż wysłali A brałeś ubezpieczenie?Mam pecha do zamówień z zagranicy heheh oczywiście, że ubezpieczona. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #47661 Napisano 18 Stycznia 2019 Szykuje się do zamówienia czegoś w Jaysandkays do froga. Jak ktoś jest chętny to zapraszam. Zawsze to taniej za wysyłkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #47662 Napisano 18 Stycznia 2019 Jedziemy na mały tuning. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seeby 36 #47663 Napisano 18 Stycznia 2019 TomG80 w Twoich zdjęciach jest coś takiego, że od razu łapkę w górę wciskam No i czekam na efekty tjuninga 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #47664 Napisano 18 Stycznia 2019 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #47665 Napisano 18 Stycznia 2019 właśnie mam dylemat czy kupić trzeciego fullmetal - nie pomagasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #47666 Napisano 18 Stycznia 2019 właśnie mam dylemat czy kupić trzeciego fullmetal - nie pomagaszFull metal to metal a u kolegi Diego full plastik. Inna liga. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #47667 Napisano 18 Stycznia 2019 właśnie mam dylemat czy kupić trzeciego fullmetal - nie pomagaszMasz cygana i srebrnego? To do kompletu musi byc TFC A jak nie to poeksperymentuj z plastikiem. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #47668 Napisano 19 Stycznia 2019 Chciałbym podzielić się z Wami moją koncepcją przeróbki Kinga GX-56BB-1ER na wersję pozytywową: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/129693-casio-dział-techniczny/page-129#entry2452912 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #47669 Napisano 19 Stycznia 2019 Masz cygana i srebrnego? To do kompletu musi byc TFC A jak nie to poeksperymentuj z plastikiem.Cygan to przebrany czarny. Aż tak odważny, albo głupi nie byłem żeby kupić sobie złoty zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GA 1000 10 #47670 Napisano 19 Stycznia 2019 Czy waszym zdaniem cena 85 euro za Pro Trek PRG110C Solar 3071 jest OK? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #47671 Napisano 19 Stycznia 2019 Witam. Mam problem ze wskazówkami i ich synchronizacją z zegarem cyfrowym. Ga-100. Próbowałem zerować ustawienie wskazówek zgodnie z instrukcją i nic to nie daje. Po ustawieniu ich 12.00 i powrocie do timekeeping mode wskazują ok 7 fodzin róznicy w stosunku do cyfrowego zegara. Co robić? Miał ktoś taki problem? Dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #47672 Napisano 19 Stycznia 2019 Witam. Mam problem ze wskazówkami i ich synchronizacją z zegarem cyfrowym. Ga-100. Próbowałem zerować ustawienie wskazówek zgodnie z instrukcją i nic to nie daje. Po ustawieniu ich 12.00 i powrocie do timekeeping mode wskazują ok 7 fodzin róznicy w stosunku do cyfrowego zegara. Co robić? Miał ktoś taki problem? Dzięki.Albo robisz coś nie tak, albo nie jest to zegarek Casio G-Shock GA-100, a tylko coś, co co go wizualnie przypomina. Tu masz dokładną instrukcję ustawień tego modelu: https://youtu.be/orV_QkMpKcw Jakby nadal były problemy z jego ustawieniem, to zapraszam do kontaktu na priv - na pewno pomogę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #47673 Napisano 19 Stycznia 2019 Robię wszystko zgodnie z manualem do odpowiedniego modułu. Zegar też ori. Z przyjemnością się skontaktuję na priv,jutro filmik nagram z operacji. Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #47674 Napisano 19 Stycznia 2019 Robię wszystko zgodnie z manualem do odpowiedniego modułu. Zegar też ori. Z przyjemnością się skontaktuję na priv,jutro filmik nagram z operacji. Pozdrawiam.Raczej nie będzie konieczne nagrywanie filmiku. Po prostu napisz. Zdzwonimy się i krok po kroku Cię przeprowadzę przez ustawienia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #47675 Napisano 19 Stycznia 2019 Czy waszym zdaniem cena 85 euro za Pro Trek PRG110C Solar 3071 jest OK?Wydaje mi się bardzo OK, szczególnie jeżeli mówimy o nowym zegarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach