kornel91 85100 #58351 Napisano 4 Lipca 2022 5 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 156030 #58352 Napisano 4 Lipca 2022 😉 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15780 #58353 Napisano 4 Lipca 2022 (edytowane) W dniu 3.07.2022 o 11:41, rafalmosty napisał(-a): 😎🌞😎🌞😎🌞 Xujtam w takiegose G. Ale jak można pić te szczochy??? 🤮🤮🤮 Edytowane 4 Lipca 2022 przez Louis Cypher 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15780 #58354 Napisano 4 Lipca 2022 (edytowane) W dniu 1.07.2022 o 16:51, tomaliusz napisał(-a): Już pendze milordzie Straszna wiocha - te rzułte elementy 🤮 Wskazówki. No, Tomku, tego się po Tobie nie spodziewałem. No i fchuj za duży 😎 PS - wenzne za pińćset z chęcią 🤣 Edytowane 4 Lipca 2022 przez Louis Cypher 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10238 #58355 Napisano 5 Lipca 2022 W dniu 3.07.2022 o 11:15, clusca napisał(-a): Do dzisiaj sobie pluję w brodę, że nie wziąłem od Ciebie tego drugiego egzemplarza, który sprzedawałeś. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #58356 Napisano 5 Lipca 2022 Cena była dość atrakcyjna, bo ciężko było znaleźć chętnego w tamtym czasie. W końcu zamieniłem go na pięć innych G, które wymieniłem na banknoty NBP w ilości, jaką na początku chciałem za zegar przed obniżkami. Jesteś co najmniej drugą, jak nie trzecią osobą, która zreflektowała się zbyt późno Ja muszę dorwać do przymiarki jakieś MRG-G2000 lub MRG-B2000. Jak mi podpasuje, to może B1000 będzie szukał nowego domu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35473 #58357 Napisano 5 Lipca 2022 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23175 #58358 Napisano 5 Lipca 2022 22 godziny temu, Louis Cypher napisał(-a): Straszna wiocha - te rzułte elementy 🤮 Wskazówki. No, Tomku, tego się po Tobie nie spodziewałem. No i fchuj za duży 😎 PS - wenzne za pińćset z chęcią 🤣 A to nie moje ostatnie słowo 🤣 Jutro obserwuj wątek 😝 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10238 #58359 Napisano 6 Lipca 2022 10 godzin temu, tomaliusz napisał(-a): A to nie moje ostatnie słowo 🤣 Jutro obserwuj wątek 😝 2 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dipsy007 8 #58360 Napisano 7 Lipca 2022 Cześć. Mam pytanie do klubowiczów, fanów G-shocka- który zegarek pokazuje na ekranie dwa czasy jednocześnie, tzn. Home time i world time na jednym ekranie. Z praktyki wiem, że na pewno GBD-800. W kostkach z modułem U, w GWB5600, w trybie World time, w prawym górnym rogu wyświetla się czas Home time. W Kingu czas światowy wyświetla się w prawym górnym rogu, jednak można dokonać zmiany z czasem domowym. Oczywiście pytanie moje dotyczy tylko zegarków z odczytem cyfrowym.Może zawiłe to jest trochę, ale potrzebuję G-shocka, który będzie wyświetlał czas UTC i czas domowy na jednym ekranie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16019 #58361 Napisano 7 Lipca 2022 Jeśli to nie musiałby być G-Shock to Casio AE3000W-1AV zobacz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 58756 #58362 Napisano 7 Lipca 2022 (edytowane) @dipsy007 G-SHOCK GW-2320, G 9300 Edytowane 7 Lipca 2022 przez petruss 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aspirant 25 #58363 Napisano 7 Lipca 2022 GBD-200 G-7700 ( 3 czasy na jednym ekranie) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10238 #58364 Napisano 7 Lipca 2022 (edytowane) Tomka kurier chyba się zgubił, więc bez zbędnego pitu pitu : Edytowane 20 Listopada 2023 przez Jogi 8 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dipsy007 8 #58365 Napisano 7 Lipca 2022 Dzięki za pomoc w temacie dual time. Zakupiłem właśnie GBD-800UC-5ER w Seqndusie, za 296 zł. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23175 #58366 Napisano 7 Lipca 2022 1 godzinę temu, Jogi napisał(-a): Tomka kurier chyba się zgubił, więc bez zbędnego pitu pitu : Fajny, graty A mój rzeczywiście wczoraj nie dotarł No ale dzisiaj już czeka w domu A w robocie czas się dłuży 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9050 #58367 Napisano 7 Lipca 2022 2 godziny temu, Jogi napisał(-a): Tomka kurier chyba się zgubił, więc bez zbędnego pitu pitu : Oooo, ja dziś odbieram dwie pozostałe wersje kolorystyczne, może w weekend uda mi się spreparować jakąś prezentację. Jak Twoje wrażenia? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23175 #58368 Napisano 7 Lipca 2022 Chyba najlepsza wersja kolorystyczna z tych trzech. Tylko czy mi się wydaje czy odcień czerwonego? wstawki bransy między uszami jest innego koloru niż wstawki czerwone na tarczy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11636 #58369 Napisano 7 Lipca 2022 1 godzinę temu, tomaliusz napisał(-a): Chyba najlepsza wersja kolorystyczna z tych trzech. Tylko czy mi się wydaje czy odcień czerwonego? wstawki bransy między uszami jest innego koloru niż wstawki czerwone na tarczy? Jakiego czerwonego, przecież widać, że to kolor typowo męski, czyli RÓŻOWY 😜 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10238 #58370 Napisano 7 Lipca 2022 (edytowane) 3 godziny temu, TomG80 napisał(-a): Oooo, ja dziś odbieram dwie pozostałe wersje kolorystyczne, może w weekend uda mi się spreparować jakąś prezentację. Jak Twoje wrażenia? Dopiero przed chwilą założyłem go na rękę. Ponoszę kilka godzin i wieczorem lub rano napiszę kilka zdań. 3 godziny temu, tomaliusz napisał(-a): Chyba najlepsza wersja kolorystyczna z tych trzech. Tylko czy mi się wydaje czy odcień czerwonego? wstawki bransy między uszami jest innego koloru niż wstawki czerwone na tarczy? Ciężko mi w tej chwili powiedzieć. Kilka dni przed zakupem widziałem go na żywo i kupiłem ze świadomością, że to nie tyle różne odcienie, co różne kolory. Ale teraz jak patrzę pod takim kątem, pod jakim sprawdza się godzinę, to kolory są zbieżne, a jak na wprost, to wydaje się jakby były różne. Pierwotnie planowałem nabyć wersję z zielonymi wstawkami, ale po zobaczeniu filmów i zdjęć doszedłem do wniosku, że tarcza jest jakaś taka smutna, bez wyrazu. W tej wersji, którą kupiłem, ogromną robotę robią czerwone indeksy. Edytowane 7 Lipca 2022 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23175 #58371 Napisano 7 Lipca 2022 No i jest 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5812 #58372 Napisano 7 Lipca 2022 1 minutę temu, tomaliusz napisał(-a): No i jest Aaaaa... to dlatego te wyprzedaże był - to to ja rozumiem.... Ty już chyba go miałeś w innej wersji? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35473 #58373 Napisano 7 Lipca 2022 RS 🔥 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23175 #58374 Napisano 7 Lipca 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Daito napisał(-a): Aaaaa... to dlatego te wyprzedaże był - to to ja rozumiem.... Ty już chyba go miałeś w innej wersji? Wyprzedaże jeszcze nie skończone, jeszcze kilka Chińczyków trzeba pogonić bo pudło nie domyka się 😜 Miałem w czarnych ciuchach a tu przebrany w NV ☺️ Edytowane 7 Lipca 2022 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10238 #58375 Napisano 7 Lipca 2022 5 minut temu, tomaliusz napisał(-a): No i jest Jakby co, to na wszelki wypadek ustawię się w kolejkę. 2 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach