Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

No i fajnie że można sobie przesuwać, ustawić po skosie te większe :)

To był główny powód zakupu tego pudełka.

Ale następne sam zrobię, takie typowo pod GPW ,KINGA ,MTG itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A widzieliście DW-8900?

Taki MR-G 100 ale bez MR-G :)

DW_8900_1_VER.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hym ciekawe. Prócz tego jest między nimi jeszcze jakaś różnica?

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko brak napisu MR-G na tarczy, bransolecie i dekielku.

bild008ab9.jpg

Koperta stalowa, dekiel zakręcany, identycznie jak w MR-G

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maciej, zabieraj GW-5000 z bazarku!!! Natychmiast! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin przecież ja go specjalnie dla Ciebie wystawiłem ;) 

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, możecie mi podać link do tego zagranicznego sklepu z dobrą ceną na Rangeman'a? 

Dzięki z góry :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, możecie mi podać link do tego zagranicznego sklepu z dobrą ceną na Rangeman'a?

Dzięki z góry :)

Święta idą, złotówka słabnie i już też ceny podnieśli...

https://www.eglobalcentral.pl/zegarki-casio-g-shock-master-of-g-mudmaster-watch-gg-1000-1a3-zielony-pl.html?gclid=CjwKEAjwkJfABRDnhbPlx6WI4ncSJADMQqxduiS5zI7MBJ90S3HWTibW49rVwK2VCtNmP6onW17k8xoClyjw_wcB#/product/12773

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy tych cenach obecnych to lepiej dołożyć trochę i kupić w PL ( green olive w tej samej cenie można kupić w PL z gwarancją 3 lata ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję! 

Na Was  tutaj w G-Shock'ach zawsze można liczyć :)

Mój Rangeman ma się dobrze, ale myślę nad prezentem dla brata, dodatkowo kończy studia więc małą kumulacja mu się należy

P.S a strona http://www.skywatches.com.sg godna polecenia?

Edytowane przez pepepatryk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skywatches jest OK, chociaż czasami potrafią sprzedać coś co na stanie już nie mają, tak właśnie mi oddali kasę za Romka po 1,5 tyg.  ;)

A dzieję się tak że u nich na stocku nie ma ilości na stanie i tylko czy jest dostępny lub nie i czasami klikasz a już go nie ma, bo było 1-2 sztuki i Ktoś Cię uprzedzi a schodzi ze stanu z lekkim opóźnieniem.

W tej kwestii lepszy (solidniejszy) jest WatchesZon, tam są dane ilości dostępne na stocku i po kliknięciu zapłać w koszyku od razu zdejmuje się ze stanu stocku i widać ile zostało  :)

No ale jak jest okazja, to się nie odpuszcza  :)

Też częściej trafiają się dodatkowe opłaty na Sky, no ale to tylko wtedy jak nie zgłaszasz zakupu do UC, czego Tobie nie polecam i nie pochwalam  ;)

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skywatches jest OK, chociaż czasami potrafią sprzedać coś co na stanie już nie mają, tak właśnie mi oddali kasę za Romka po 1,5 tyg. ;)

A dzieję się tak że u nich na stocku nie ma ilości na stanie i tylko czy jest dostępny lub nie i czasami klikasz a już go nie ma, bo było 1-2 sztuki i Ktoś Cię uprzedzi a schodzi ze stanu z lekkim opóźnieniem.

W tej kwestii lepszy (solidniejszy) jest WatchesZon, tam są dane ilości dostępne na stocku i po kliknięciu zapłać w koszyku od razu zdejmuje się ze stanu stocku i widać ile zostało :)

No ale jak jest okazja, to się nie odpuszcza :)

Też częściej trafiają się dodatkowe opłaty na Sky, no ale to tylko wtedy jak nie zgłaszasz zakupu do UC, czego Tobie nie polecam i nie pochwalam ;)

Dzięki wielkie! Teraz będzie zadumka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35cfbdf9eb1a591a8d04f3118673d362.jpg

Wysłane z EVA-L19

Tapatalk

Zdjęcie wrzucone normalnie przez Tapatalka ale chyba z aparatem w telefonie się polubię ;)

Edytowane przez xavras_s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super zegar. U mnie mud w tym tygodniu nie schodził z ręki do dzisiaj gdy zmienił go na gw-3000 :)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przedłużenie gwarancji o 3 lata w zegarku do 1000pln to 20pln ? Nic się nie zmieniło ? I teraz mam pytanie , muszę płacić tym blankietem przelewu z poczty czy mogę po prostu zrobić przelew z banku i wydrukować sobie.pdf i to wystarczy ?

( tytuł wpłaty wpisać nr referencyjny datę zakupu z paragonu i nazwę sklepu gdzie był zakup ? )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przelew i pdf wystarczy w zupełności, 20 do 1000 potem 40zł.

Dziabnięte Notem Czwartym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz zrobić normalny przelew i sobie wydrukować, w tytule wystarczy napisać, że opłata za przedłużenie gwarancji oraz model, nic więcej nie trzeba chyba, że bardzo chcesz.Tak, 20zl i do miesiąca po zakupie musisz przelać.

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba jeszcze w tytule wpisać datę zakupy danego modelu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka

nie wiem jak się zdjęcia dołącza to pochwalę się tylko pisemnie :D Mogę czuć się jednym z was na ręce GW-9400 :) Co prawda przed kilku laty był jakiś G na ręce ale sam nie wiem jaki to był model jak dojdę jak wrzucić zdjęcie to na pewno raz dwa poznacie co to za zegarek. Pierwsze wrażenie mimo sceptycznego podejścia bardzo dobre jakość funkcję jestem zachwycony. Zastanawiałem sie między GPW-1000 a właśnie GW-9400 i chyba podjąłem dobrą decyzje. W zeszły piątek myślałem że kupiłem rocznego GPW-1000 z 5 letnią gwarancją jeszcze za kwotę 1800zł ale gość w sobotę zadzwonił że boi się wysłać i ma klienta za 1900zł na miejscu i mimo że wysłałem mu przelewem 100zł zaliczki plus na pokrycie kosztów wysyłki to powiedział i tak zrobił ze odsyła mi kasę i zegarka mi nie sprzedaje. Mało brakowało a przez telefon bym nawrzucał gościowi od najgorszych ale teraz nie żałuję że nie mam dwóch zegarków bo z tym nie zamierzam się póki co rozstawać :) Dodam jeszcze że bardzo dobra recenzja a nawet bym to nazwał instrukcja obsługi na YT kolegi z forum MATEJ-a. Obejrzałem już 3 razy i znam zegarek na wylot :D jeszcze tylko muszę wpisać swoje położenie żeby odczytywać wschody i zachody słońca ...

Pozdrawiam

ps. ostatnio widzę prawdziwy wysyp GW-9400 na forum, to chyba za sprawą "promocji" na eglobalu ;)

Edytowane przez KICIAFIREREK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem nieuleczalnie chory. Kliknąłem Mudmana G-9000 u seqndusa. Są akurat za 313 pln.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi