Waldzior 3228 #36776 Napisano 21 Lutego 2017 ...Ja znowu uwazam ze fajnie, że nie jest mniejszy, taki kawał bydlaka, wyrożnia sie od innych i rzuca sie w oczy. Wiadomo ze przez tą wielkość nie nadaje sie dla każdego bo może wyglądać śmiesznie na mniejszych nadgarstkach , ale i o nich Casio pomyślało wypuszczajac GST. A sa chłopy z takimi łapami ze MTG znika na nadgarstku Także każdy wybiera rozmiar pod siebie, aczkolwiek na pewno jest pare osób którym sie bardzo podoba, ale bylby na nich za duży. Poprostu zegarek nie dla każdego, ale czy jest za duży, uważam ze nie.Pełna zgoda Wojtek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot20 373 #36777 Napisano 21 Lutego 2017 (edytowane) Pełna zgoda Wojtek No to jak zgoda to.....jeb boomba! jak coś to Mrg jest mniejszy i lżejszy tylko wtedy portfel musi być wiekszy i cięższy Edytowane 21 Lutego 2017 przez Kot20 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacha56ks 12 #36778 Napisano 21 Lutego 2017 Kot20 możesz mi ten budzik puścić na raty?Poza tym fajne zegary 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #36779 Napisano 21 Lutego 2017 Ale ładne 003 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot20 373 #36780 Napisano 21 Lutego 2017 Ale ładne 003 Prawie tak ładne jak żółty Kot20 możesz mi ten budzik puścić na raty? Za późno, Waldek juz zdetonował 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35552 #36781 Napisano 21 Lutego 2017 Ostatnio rzadko wpadam więc ciach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11884 #36782 Napisano 21 Lutego 2017 Marcin fotka Ci wyszła, mega 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35552 #36783 Napisano 21 Lutego 2017 Marcin fotka Ci wyszła, mega A dzięki:) czasem jakąś wyjdzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5910 #36784 Napisano 21 Lutego 2017 O co chodzi Daito z tymi mocowaniami? Moze masz za małą łape? Ja znowu uwazam ze fajnie, że nie jest mniejszy, taki kawał bydlaka, wyrożnia sie od innych i rzuca sie w oczy. Wiadomo ze przez tą wielkość nie nadaje sie dla każdego bo może wyglądać śmiesznie na mniejszych nadgarstkach , ale i o nich Casio pomyślało wypuszczajac GST. A sa chłopy z takimi łapami ze MTG znika na nadgarstku Także każdy wybiera rozmiar pod siebie, aczkolwiek na pewno jest pare osób którym sie bardzo podoba, ale bylby na nich za duży. Poprostu zegarek nie dla każdego, ale czy jest za duży, uważam ze nie. Pewnie mam za małą łapę jak piszesz... Jakby mi ktoś pół roku temu powiedział że napiszę o jakimś zegarku że jest "za duży" to bym nie uwierzył... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot20 373 #36785 Napisano 21 Lutego 2017 Spoko Daito, poradzimy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35552 #36786 Napisano 21 Lutego 2017 Ręce opadają.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #36787 Napisano 21 Lutego 2017 Widać spece od PR nie bardzo ogarniają temat... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #36788 Napisano 21 Lutego 2017 Bomba normalnie z tym alarmem, jak kalendarz Google Pozdrawiam, Matej ☺ 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5910 #36789 Napisano 21 Lutego 2017 (edytowane) Spoko Daito, poradzimy... No przestań - na chwile obecną mam w obwodzie nadgarstka 21cm, latem będzie więcej - chodzi mi o to że MT-G jest raczej płaski, i przy bransolecie "ułożonej" tak jak lubię - czyli jedno ogniwo wypięte i mikro regulacja na zapięciu na ostatniej dziurce - z trudem "wepchnę paluch" pod bransoletę na przy zapięciu, za to bez problemu "wepchnę paluch" pod bransoletę w miejscu jej łączenia z kopertą, nie sprawia mi to jakiegoś dyskomfortu, ale taki stan rzeczy wystawia zegarek na "kolizję" o jakieś elementy zewnętrzne na wysokości "uszu" - czyli w tym wypadku śrub mocujących bransoletę do koperty, a "nad te śruby" wystaje element w który są wkręcone - mogło to być nieco inaczej wymyślone Nie byłoby to tak "problematyczne" gdyby zegarek był nieco mniejszy - jak np GW-A1000 który, ma podobne mocowanie bransolety do koperty a jest, moim zdaniem, wygodniejszy Ręce opadają.... Dobre... :D Edytowane 21 Lutego 2017 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot20 373 #36790 Napisano 21 Lutego 2017 (edytowane) No przestań - na chwile obecną mam w obwodzie nadgarstka 21cm, latem będzie więcej - chodzi mi o to że MT-G jest raczej płaski, i przy bransolecie "ułożonej" tak jak lubię - czyli jedno ogniwo wypięte i mikro regulacja na zapięciu na ostatniej dziurce - z trudem "wepchnę paluch" pod bransoletę na przy zapięciu, za to bez problemu "wepchnę paluch" pod bransoletę w miejscu jej łączenia z kopertą, nie sprawia mi to jakiegoś dyskomfortu, ale taki stan rzeczy wystawia zegarek na "kolizję" o jakieś elementy zewnętrzne na wysokości "uszu" - czyli w tym wypadku śrub mocujących bransoletę do koperty, a "nad te śruby" wystaje element w który są wkręcone - mogło to być nieco inaczej wymyślone Nie byłoby to tak "problematyczne" gdyby zegarek był nieco mniejszy - jak np GW-A1000 który, ma podobne mocowanie bransolety do koperty a jest, moim zdaniem, wygodniejszy Wiem o co Ci chodzi, żeby koperta byla bardziej wyprofilowana i obejmowala nadgarstek. Patrzac na GWA 1000 z profilu widac ze mocowanie paska jest jakby obnizone wzgledem koperty w porownaniu z MT-G. Ale w MTG niestety to by nie zdało egzaminu bo jest za ciężki i zmienilby sie środek ciężkości, krótko mówiąc zegarek mialby ogromną tendencje do przekrecania sie na nadgarstku i uciekania w dół. GWA jest lzejszy wiec mogli obnizyc troche mocowania.Np Dw 8300 stargate, choc lekki i plastikowy jest takim "ziemniakiem" na nadgarstku i ucieka na boki nadgarstka, przypuszczam ze z MTG byloby duzo gorzej przy jego wadze i ciągnąłby Ci nadgarstek caly czas. Edytowane 21 Lutego 2017 przez Kot20 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #36791 Napisano 21 Lutego 2017 No przestań - na chwile obecną mam w obwodzie nadgarstka 21cm, latem będzie więcej ...Czekałem kiedy odszczekniesz i zdusisz w zarodku mały swój nadgarstek Masz łapsko prawie jak drwal a mimo tego czujesz delikatny dyskomfort Może po prostu traktujesz trochę MTG jako G do zadań specjalnych, sportów i e.t.c., a to raczej taki już zegar wizytowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #36792 Napisano 21 Lutego 2017 Co pięć to nie jeden 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5910 #36793 Napisano 22 Lutego 2017 (edytowane) Ale w MTG niestety to by nie zdało egzaminu bo jest za ciężki i zmienilby sie środek ciężkości, krótko mówiąc zegarek mialby ogromną tendencje do przekrecania sie na nadgarstku i uciekania w dół. GWA jest lzejszy wiec mogli obnizyc troche mocowania. Może i racje i ten patent nie zdałby egzaminu ale da się duży zegar "osadzić" na łapie zeby nie było tego efektu "klocka", no i nie przesadzajmy z tym "ciężkim zegarem" bo MT-G wcale jakoś specjalnie ciężki nie jest. Może po prostu traktujesz trochę MTG jako G do zadań specjalnych, sportów i e.t.c., a to raczej taki już zegar wizytowy No właśnie MT-G traktuję jak garniturowca prawie - nawet "folijki" mu na szkło nie naklejałem przecież :D :D :D Edytowane 22 Lutego 2017 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #36794 Napisano 22 Lutego 2017 Ręce opadają.... Opis alarmu rozbraja - ficzer roku A ktoś zauważył że na fotce jest gw5000hr-1 a nie dw5600? Ten profil ma 100k fanów...masakra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #36795 Napisano 22 Lutego 2017 (edytowane) Opis ustawień alarmu to akurat pikuś bo pokrywa się z tym który jest w DW-5600, bardziej rozbija się o to właśnie że pomylili zdjęcia i zamiast DW-5600 wkleili GW-5000. Edytowane 22 Lutego 2017 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35552 #36796 Napisano 22 Lutego 2017 No właśnie o te foto chodzi :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorzwejher 0 #36797 Napisano 22 Lutego 2017 (edytowane) Co pięć to nie jeden No to jest faktycznie piękne stadko:)Ten przyszedł mi nie dawno i jeszcze nie zdążyłem mu wsadzić nowej baterii.Pozdrawiam. Edytowane 22 Lutego 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #36798 Napisano 22 Lutego 2017 (edytowane) Opis alarmu rozbraja - ficzer roku A ktoś zauważył że na fotce jest gw5000hr-1 a nie dw5600? Ten profil ma 100k fanów...masakra Oj tam pomylić każdy się może , ale dowodzi to po raz kolejny, że oficjalny Funpage G-Shocka prowadza niekoniecznie mocno zorientowane w temacie osoby. Ponadto niusy stare jak świat i drętwo prowadzony. Już od dawna nie subskrybuje. Edytowane 22 Lutego 2017 przez Diego04 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianDe 124 #36799 Napisano 22 Lutego 2017 Brakuje w zibi prawdziwych fanów casio, a z tego co pamiętam to od tej marki zaczynali 0 <p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35552 #36800 Napisano 22 Lutego 2017 Chyba glupio im się zrobiło i wpis usunęli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach