tomaliusz 23164 #37901 Napisano 11 Kwietnia 2017 Tyle "G" to ja nie miałem nawet jakby wszystkie zliczyć które przez moje łapsko przeszły odkąd zacząłem się tematem interesować - a co dopiero naraz...No to rzeczywiście tu nie pasujesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot20 373 #37902 Napisano 11 Kwietnia 2017 Nie przesadzaj Daito, to raptem 50 sztuk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5727 #37903 Napisano 11 Kwietnia 2017 Raptem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot20 373 #37904 Napisano 11 Kwietnia 2017 Nawet niecałe 50 bo nie wszystkie się mieszczą ;P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #37905 Napisano 11 Kwietnia 2017 Ładnie, ładnie:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #37906 Napisano 11 Kwietnia 2017 Dawno nic nie wrzucałem...No to jazda Wojtek, szacun naprawdę miło popatrzeć na taka wystawkę, robi wrażenie.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #37907 Napisano 11 Kwietnia 2017 Chyba nie ma na forum wspanialszej kolekcji "starych" G niż kolekcja Wojtka.Jak się mylę to mnie poprawcie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4490 #37908 Napisano 11 Kwietnia 2017 Chyba nie ma na forum wspanialszej kolekcji "starych" G niż kolekcja Wojtka.Jak się mylę to mnie poprawcie.Zacna, ale zegarki mocno zmęczone życiem. Wyobraź sobie to samo NOS... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #37909 Napisano 11 Kwietnia 2017 Zacna, ale zegarki mocno zmęczone życiem. Wyobraź sobie to samo NOS...One są w lepszym stanie niż wyglądają..Wojtek zmęczonych nie zbiera a że mają jakieś ryski to i tak mało jak na te roczniki.Lepsze trudno już znaleźć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #37910 Napisano 12 Kwietnia 2017 Stoi napisane, że cena do negocjacji, więc może coś urwie...(na przykład 2 z przodu ) KG ciężko kupić jak są to albo trupy albo idealne a ceny dużo wyższe niż ta oferta z OLX ( nowy GX KG 3200pln z Italii , z Azji GXW KG 3550pln + opłaty ) to samo tyczy się wersji DGK i wersji E niestety ( nie produkowane i nie dostępne od lat , jak ktoś chce te wersje to musi zapłacić niestety albo oglądać na foto ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot20 373 #37911 Napisano 12 Kwietnia 2017 One są w lepszym stanie niż wyglądają..Wojtek zmęczonych nie zbiera a że mają jakieś ryski to i tak mało jak na te roczniki.Lepsze trudno już znaleźć.To prawda, 90% klasyków które mam nie posiada prawie wogole oznak noszenia, niektóre są nowe. Musze popracować nad zdjęciami albo kupić jakiś porządny aparat KG ciężko kupić jak są to albo trupy albo idealne a ceny dużo wyższe niż ta oferta z OLX ( nowy GX KG 3200pln z Italii , z Azji GXW KG 3550pln + opłaty ) to samo tyczy się wersji DGK i wersji E niestety ( nie produkowane i nie dostępne od lat , jak ktoś chce te wersje to musi zapłacić niestety albo oglądać na foto )Gwx56Kg bez bezela poszedł ostatnio na olx za 250:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #37912 Napisano 12 Kwietnia 2017 Widziałem tego KG bez bezela ale co to zmienia , twierdzisz że skoro była na olx koperta to z automatu już teraz zaniża to watość KG ? Takie gadanie to dla mnie najgorzej jak coś np sprzedaję za 500 a ktoś mi mówi Panie a widziałem takie samo na internetach za 25pln a Pan chce pińcset 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot20 373 #37913 Napisano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Widziałem tego KG bez bezela ale co to zmienia , twierdzisz że skoro była na olx koperta to z automatu już teraz zaniża to watość KG ? Takie gadanie to dla mnie najgorzej jak coś np sprzedaję za 500 a ktoś mi mówi Panie a widziałem takie samo na internetach za 25pln a Pan chce pińcset A w którym miejscu napisałem że cokolwiek zaniża wartość? Napisałem ze był na olx za 250, a reszta to już Twoje dopowiedzenie. Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez Kot20 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #37914 Napisano 12 Kwietnia 2017 Niezwykła kooperacja Ferrari G-shock,koleś rozwalił systemhttp://allegro.pl/zegarek-g-shock-ferari-czerwony-i6780269703.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fesou 8 #37915 Napisano 12 Kwietnia 2017 Ktoś pytał 3 dni temu o ubranie do DW-6900MM-4. Mam je założone do DW-6600 ... i bardzo mi się podoba. Do tego modelu jest też przycisk oświetlenia w kolorze. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8983 #37916 Napisano 12 Kwietnia 2017 Jak długo już Twój G nosi pomarańczowy garnitur? Ja ubrałem na zeszłe lato swój zegar w pomarańczowe ciuchy i niestety po pół roku na brzegach były już szare przebarwienia nie do usunięcia. Te jasne kolory niestety szybko się brudzą. Jednak jako nowy tuż po przebraniu z czarnego wdzianka robił bardzo fajne wrażenie. Currently AWG-M100B-1AER & Roman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #37917 Napisano 12 Kwietnia 2017 Deszczowa środa. W prognozach deszczowy czwartek, piątek... i tak do wtorku. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fesou 8 #37918 Napisano 12 Kwietnia 2017 Jak długo już Twój G nosi pomarańczowy garnitur? Ja ubrałem na zeszłe lato swój zegar w pomarańczowe ciuchy i niestety po pół roku na brzegach były już szare przebarwienia nie do usunięcia. Te jasne kolory niestety szybko się brudzą. Jednak jako nowy tuż po przebraniu z czarnego wdzianka robił bardzo fajne wrażenie. Currently AWG-M100B-1AER & RomanUbranie ma tydzień, może dwa. Na ręku 3 raz. Oszczedzam, bo wiem jak się brudzi Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #37919 Napisano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) A w którym miejscu napisałem że cokolwiek zaniża wartość? Napisałem ze był na olx za 250, a reszta to już Twoje dopowiedzenie.Jest tam też znak zapytania z mojej strony nie napisałem tego w sensie twierdzisz tylko czy wg Ciebie a to różnica nie dopowiedzenie , a w całym poście chodziło mi o to że zawsze znajdzie się taki ktoś że musi dopisać najniższą cenę widzianą gdzieś w sieci pod czyjąś ofertą ale tak na prawdę to nic nie zmienia ( kiedyś był też na olx za 350 kompletny KG z padniętym akumulatorem , potem ponownie wystawiony już z wymienionym ) są okazje nie raz kwestia kto czego oczekuje czy szybko chce to mieć czy polować ( kto jak kto ale Ty powinieneś o tym najlepiej wiedzieć bo sam wystawiasz nie raz na allegro fajne sztuki wiesz ile są warte i chyba wiesz o co mi chodzi dostając oferty za 1/10 wartości np . ) Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez Arthoor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot20 373 #37920 Napisano 12 Kwietnia 2017 Spoko Artur, jasne że rozumiem bo takie sytuacje nieraz miałem i też mnie to wkurza bo to że nieraz ktoś nie wie co ma i sprzedaje za półdarmo to nie znaczy że taka jest wartość, tylko odebrałem twojego posta jako złą nadinterpretacje moich słów bo patrząc jakie ceny podałeś napisałem tylko jako ciekawostkę, że ostatnio poszedł za 250 ( początkowo był za 140 ) , a nie że jest tyle wart.Miałem go brać ale przez dobre 15 min rozkminiałem czy to nie jest fake no i w tym czasie zdążył się sprzedać co raczej nie było dziwne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #37921 Napisano 12 Kwietnia 2017 Tutaj przynajmniej można sobie ceny pokomentowac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #37922 Napisano 12 Kwietnia 2017 Kot20...pochwalisz aie jak mozna zdobyc takie fajne stojaki na g schocki ?? Zamawiam 10 sztuk..narazie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot20 373 #37923 Napisano 12 Kwietnia 2017 Kot20...pochwalisz aie jak mozna zdobyc takie fajne stojaki na g schocki ?? Zamawiam 10 sztuk..narazie PW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5727 #37924 Napisano 12 Kwietnia 2017 A wrzucę fotę... co mi tam... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #37925 Napisano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Spoko Artur, jasne że rozumiem bo takie sytuacje nieraz miałem i też mnie to wkurza bo to że nieraz ktoś nie wie co ma i sprzedaje za półdarmo to nie znaczy że taka jest wartość, tylko odebrałem twojego posta jako złą nadinterpretacje moich słów bo patrząc jakie ceny podałeś napisałem tylko jako ciekawostkę, że ostatnio poszedł za 250 ( początkowo był za 140 ) , a nie że jest tyle wart.Miałem go brać ale przez dobre 15 min rozkminiałem czy to nie jest fake no i w tym czasie zdążył się sprzedać co raczej nie było dziwne Fake byś od razu poznał w GXW tym bardziej nawet jak sama koperta była , tak widziałem z tą ceną wcześniejszą ale oczywiście ktoś uprzejmy jak to już było z innymi GX GXW na olx napisał do sprzedającego że tanio itd to nie pierwszy przypadek, ciekawe kto go wychaczył bo chyba został u kogoś bo nie pojawił się żaden inny oprócz tego za 2400 ( a ten jest kolegi ) Sam szukam ładnego KG GX lub GXW bo to jedyny na chwilę obecną King którego nie mam / nie miałem Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez Arthoor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach