murcins 35472 #39876 Napisano 3 Sierpnia 2017 Mądre Pany poratujcie swą wiedzą. Przy wymianie uszczelki czym ją smarujeta i czy jak nie ma się czegoś fachowego pod ręką, to można zamienić na jakiś olej typu kokosowy? Ja psikam tym, kupiłem w bricomarche 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #39877 Napisano 3 Sierpnia 2017 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #39878 Napisano 3 Sierpnia 2017 http://i.imgur.com/divZgZ tym paskiem wygląda spoko:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seeby 36 #39879 Napisano 3 Sierpnia 2017 Ja psikam tym, kupiłem w bricomarche Zakładam, że opakowanie wystarcza na wymianę 10000 uszczelek w G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #39880 Napisano 3 Sierpnia 2017 Myślę, że spokojnie kosztowało 7zl więc myślę... stać mnie to biorę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11566 #39881 Napisano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) A to tutaj też się pochwalę Piotrek gratki, fajny jest i też przez chwilkę nad nim się zastanawiałem, ale że staram się ograniczać, więc zwyciężył zdrowy rozsądek Mądre Pany poratujcie swą wiedzą. Przy wymianie uszczelki czym ją smarujeta i czy jak nie ma się czegoś fachowego pod ręką, to można zamienić na jakiś olej typu kokosowy? A ja tym ... olejem kokosowym raczej bym nie próbował Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #39882 Napisano 3 Sierpnia 2017 Mądre Pany poratujcie swą wiedzą. Przy wymianie uszczelki czym ją smarujeta i czy jak nie ma się czegoś fachowego pod ręką, to można zamienić na jakiś olej typu kokosowy? Jak nie masz czegoś sensownego pod ręką to lepiej niczym nie smaruj. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11566 #39883 Napisano 3 Sierpnia 2017 Rodzinne występy Note 4 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #39884 Napisano 3 Sierpnia 2017 Olejkiem kokosowym to możesz żonę wysmarować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #39885 Napisano 3 Sierpnia 2017 Piotrek gratki, fajny jest i też przez chwilkę nad nim się zastanawiałem, ale że staram się ograniczać, więc zwyciężył zdrowy rozsądek Dzięki Kurcze ile razy zakładam że się ograniczam to zawsze więcej kupuje... dlatego już tak nie piszę.Chciałbym jeszcze mieć GW-9300 i GWF-1000... w sumie obydwa miałem i żałuję że sprzedałem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11566 #39886 Napisano 3 Sierpnia 2017 Dzięki Kurcze ile razy zakładam że się ograniczam to zawsze więcej kupuje... dlatego już tak nie piszę.Chciałbym jeszcze mieć GW-9300 i GWF-1000... w sumie obydwa miałem i żałuję że sprzedałem...No faktycznie "dopieroco" 9300 widziałem u Ciebie ... dlatego ja odkupiłem GPW (w ramach ograniczeń) 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seeby 36 #39887 Napisano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Olejkiem kokosowym to możesz żonę wysmarować To jest Panie olej kokosowy, a nie olejek do szmarowania babów To je twarde, w kostce Jutro skoczę do Brico po smar silikonowy jak radzicie. Edytuj - cofam to co napisałem, a jednak można i baby szmarować:http://vumag.pl/pielegnacja/do-czego-wykorzystac-olej-kokosowy-13-nowych-sposobow-ktore-pokochasz/f8e9d Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez seeby 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #39888 Napisano 3 Sierpnia 2017 Z tym paskiem wygląda spoko:) Pewnie jeszcze bezel pofarbuję. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #39889 Napisano 3 Sierpnia 2017 No to siup 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 293 #39890 Napisano 3 Sierpnia 2017 Ostatnio coś te godziny jakieś kiepskie...;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #39891 Napisano 3 Sierpnia 2017 Beng 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #39892 Napisano 4 Sierpnia 2017 Mój wybór na najbliższe klika dni okresu urlopowego. Specjalne podziękowania dla Tomka Gołębiewskiego za pomoc w sprawach technicznych. Polecam kontrakt z Tomkiem w sprawach technicznych. Ciekawe relacje, opinie o testy poszczególnych modeli. W końcu udało mi się dzieki pomocy Tomka ustawić całkowicie mój egzemplarz co uwierzcie mi bez instrukcji jest praktycznie nie możliwe dl takiego laika jak ja. Ale już cieszę się w pełni funkcjonalnym GW-2000-1AER 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23154 #39893 Napisano 4 Sierpnia 2017 ... dla Tomka Gołębiewskiego ... Polecam kontrakt z Tomkiem w sprawach technicznych.... dzieki pomocy Tomka .Brawo Tomek, brawo Ty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #39894 Napisano 4 Sierpnia 2017 Brawo ja! P.S. Dzięki za miłe słowo, Maciek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #39895 Napisano 4 Sierpnia 2017 Kurczę po dwóch dniach samotnej bezskutecznej walki wiesz jak to cieszy??? Szacunek za wiedzę !! 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pompek 35 #39896 Napisano 4 Sierpnia 2017 Rymc! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Shock Man 12 #39897 Napisano 4 Sierpnia 2017 Głębokościomierz spisuje się? Testowałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11566 #39898 Napisano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Brawo Tomek, brawo Ty Bo wszystkie Tomki, to fajne chłopaki c'nie Tomaliusz, c'nie TomG80? Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pompek 35 #39899 Napisano 4 Sierpnia 2017 Głębokościomierz spisuje się? Testowałeś?Nie testowałem jeszcze... nie mam w domu metrowych słoików Bo wszystkie Tomki, to fajne chłopaki c'nie Tomaliusz, c'nie TomG80?zgadzam się w całej rozciągłości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #39900 Napisano 4 Sierpnia 2017 Bo wszystkie Tomki, to fajne chłopaki c'nie Tomaliusz, c'nie TomG80?Nie mogę się nie zgodzić. )) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach