Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Może indiglo jest po prostu mniej prądożerne?też zawsze uważałem,że taki motyw powinien być w G.niestety nie kojarzę modeli casio z taką funkcją

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Timex ma więcej ciekawych patentów, których faktycznie brakuje mi w Casio. To podświetlenie, o którym piszesz faktycznie jest na górze mojej listy "chcenia" w zegarkach innych, niż Timex ;)

Swoją drogą każdy chyba producent ma pewne technologie, które wyspecjalizował do perfekcji na tle konkurencji i którymi chętnie się chwali. I tak Timex ma swoje Indiglo (nawet w analogach), Citizen ma EcoDrive, a Casio np. serię G. Może to i dobrze, przynajmniej każdy z nas chętnie patrzy czasem w stronę produktów firmy innej, niż jego ulubiona :)

Edytowane przez Flaming

"So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist."  Stephen Hawking

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą mowi się że wprowadzenie Illuminatora w zegarkach Casio było odpowiedzią na Indiglo w Timexach.

Wg mnie indiglo wymiata szczegolnie w analogach.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Simply classic  :)

post-90102-0-99259500-1502286427_thumb.jpg

P.S. Jakieś pomysły dlaczego forum masakruje mi jakościowo czerwony napis w rogu, który na komputerze jest ok ?

Edytowane przez Flaming

"So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist."  Stephen Hawking

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne zdjęcie :)

Forum przeskalowuje zdjęcie po swojemu.

Widzisz, że jest ono mniejsze niż wrzuciłeś oryginał?

Druga sprawa, że prawdopodobnie za bardzo skompresowałeś jpg, użyj lepszej jakości, bo czerwony to wredny do tego kolor.

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki  :)

Być może faktycznie forum stosuje własne algorytmy niezależnie od tego, jak przygotuję to zdjęcie wcześniej. Właśnie nie wiem także od czego zależy to, że zdjęcia niektórych są w postach duże, a moje zawsze tak samo małe (dopiero po kliknięciu na nie się powiększa), ale domyślam się, że pewnie ma to związek z tym, w jaki sposób umieścisz załącznik w poście (ja zawsze stosuję opcję "Dodaj do wpisu", a gdyby jej nie zastosować to może wtedy zdjęcie w poście byłoby od razu duże).

Spróbuję potem podmienić zdjęcie na nieskompresowane i sprawdzę, czy coś się poprawiło. I prawda to z czerwienią - to kolor, który zazwyczaj jako pierwszy się prześwietli  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że to zależy od tego, czy zdjęcie jest dodawane do postu, czy tylko linkowane z zewnętrznego hostingu, ale... mogę się mylić ;)

Jak klasyk, to klasyk :)

36463062235_25050a0eb9_o.jpg

Chociaż z nazwą "klasyk" to bym się tak nie wyrywał, bo wszystkie klasyki z zakręcaną dupką się poobrażają ;)

Edytowane przez clusca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co 52 sekundy nowa dziewczyna. Wypas! :D

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz, raz... Próba mikrofonu nr 2  :D

post-90102-0-98133900-1502292782_thumb.jpg

... i d*pa blada. Plik "cięższy", a napis dalej kijowy  <_<  Trzeba będzie inną metodę opracować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co 52 sekundy nowa dziewczyna. Wypas! :D

Pierwsza to żona a druga to jakaś dziewczyna która też miała fajny "żagiel"   :D

Raz, raz... Próba mikrofonu nr 2  :D

... i d*pa blada. Plik "cięższy", a napis dalej kijowy  <_<  Trzeba będzie inną metodę opracować.

Dodawaj zdjęcia z zewnetrznego serwera np postimage. Wtedy będzie dobra jakość. 

Edytowane przez GitBit

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje, Zetrov. Zgłoś się proszę w królewskim wątku obliczeniowym.

pozdrawiam, Piowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje, Zetrov. Zgłoś się proszę w królewskim wątku obliczeniowym.

pozdrawiam, Piowa

Za późno  :P

Dlatego już byłem na poczcie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie :D

szybciej wychodzą te zegarki nim do wątku z liczeniem zajrzę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega chyba nie dojrzał jeszcze do klasyków  B)

GW-9400-1ER, MTG-910DA, GD-350-1BER, GWG-1000-1A3ER, G-9000-1VER, GW-3500B-1AER, G-9300-1ER, GWN-1000B-1BER, MTG-960DE-2VER, GWG-1000-1AER, GX-56-1AER, GW-6900A-9ER, GW-7900RD-4ER, GW-4000-1A3ER, GW-M5610BC, DW-003H-4T, PRW-3500-1JF, G-7800-1ER, GW-7900-1ER, SPF-60D-7AVER, GW-9300CM-1ER, OC-108D-1A, GST-W100D-1A4ER, GDF-100-4ER, GW-A1000, GXW-56-1BER, GW-3000M-4AER, GW-A1100R-4AER,  GX-56-4ER, GX-56GB-1ER, GWF-D1000-1ER, GWN-1000-2A, GD-X6900-1ER, GW-9400-DCJ, GD-X6930E-9ER, GPW-1000GB-1AER, GW-A1100-1A3ER, GB-6900B-1ER, GW-9200-1E, GWF-D1000B-1ER, GD-400-4ER, GD-X6900SP-1, GWX-8900C-3ER, GD-X6900SP-1JF, GD-X6900 SUPRA, MTG-S1000BD-5AER, GD-X6900FB-8, GW-M5610-1ER, MTG-G1000D-1A2ER, GWF-1000-1C, GWN-Q1000-1AER, GF-8250CM-2ER, GX-56BB-1DR, GA-100ST-2AER, GWX-8900B-7ER, GAW-100-1AER, MTG-S1000D-1AER, GPW-1000-4AER, GPW-2000-1AER, GPW-1000-1BER, GD-X6900CS-7CR, MTG-S1000D-1A4ER, GW-6900BC-1JF., GPW-1000TBS-1AER, MTG-S1000BD-1AER, MTG-S1000V-1AER, GD-X6900MH, GR-B100-1A3ER, GPR-B1000-1ER.

Instagram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Ci się tylko wydaje :) polubiłem się z małym kwadratem a na ten znalazł się szybko kupiec. I tak king w końcu do mnie wróci ale w pozytywie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już było pokazywane. Nawet temat oddzielny jest:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry ;) mało ostatnio na forum bywam ;)

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi