mandaryn44 682 #46126 Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Mam i ja. Króliczek złapany I co ja teraz będę gonil.... Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez mandaryn44 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #46127 Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Mam i ja. Króliczek złapany A mojego wcielo gdzies w UPSie. Od 17-go, kiedy go dostali do wysylki jakby sie zatrzymal czas. Zero postepu w trackingu. Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez Parówkowy skrytożerca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #46128 Napisano 21 Sierpnia 2018 Normalne, zawsze zamawiając z Watchia czas zatrzymywał się na kilka dni, po czym dostawałem sms-a, że paczka właśnie została przejęta przez polski oddział firmy kurierskiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #46129 Napisano 21 Sierpnia 2018 Mam i ja. Króliczek złapany Gigant jaki masz obwód nadgarstka?Ładnie się prezentuję (nie będę gratulował bo ktoś mi napisał, ze gratulować to można urodzenia dziecka ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #46130 Napisano 21 Sierpnia 2018 Clusca po ile były żaby czarne najtaniej na watchia?? 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #46131 Napisano 21 Sierpnia 2018 Normalne, zawsze zamawiając z Watchia czas zatrzymywał się na kilka dni, po czym dostawałem sms-a, że paczka właśnie została przejęta przez polski oddział firmy kurierskiej.To przesylka, ktora miala dotrzec w ciagu 3 dni. Za to ekstra zaplacilem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #46132 Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Coś ten UPS słabo się spisuje,do mnie paczka z DPD dotarła w ciągu 3 dni. Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #46133 Napisano 21 Sierpnia 2018 Coś ten UPS słabo się spisuje,do mnie paczka z DPD dotarła w ciągu 3 dni.Sklep juz wie i bez problemu zwroca roznice, czekam tylko, zeby doszedl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #46134 Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Clusca po ile były żaby czarne najtaniej na watchia??Z tego co wiem, to za 380 funciaków + koszty przesyłki + ewentualne koszty przewalutowania. To przesylka, ktora miala dotrzec w ciagu 3 dni. Za to ekstra zaplacilem.Chyba, że tak. Zatem upomnij się o zwrot kosztów dostawy. Pewnie i tak się wyłgają, ale warto spróbować. EDYTA: Dopiero doczytałem, że sklep się poczuwa do odpowiedzialności. Dobre chociaż i to Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #46135 Napisano 21 Sierpnia 2018 Chyba, że tak. Zatem upomnij się o zwrot kosztów dostawy. Pewnie i tak się wyłgają, ale warto spróbować.Wlasnie, ze nie. Zero problemow z ich strony co do zwrotu roznicy w cenie przesylki. Tu sa OK. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #46136 Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Odpaliłem niebieską żabe, zobaczymy za ile przyjdzie Dużo klientów z polski mają to się starają Gadałem raz z typem na olx to białych gulmasterów około 40 albo 50 sztuk kupił. Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #46137 Napisano 21 Sierpnia 2018 Gigant jaki masz obwód nadgarstka?Ładnie się prezentuję (nie będę gratulował bo ktoś mi napisał, ze gratulować to można urodzenia dziecka )17.5. Myślałem że będzie bardzo za duży ale jest ok. Moja żona mówi że czołg kupiłem... prześwietny ten zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23164 #46138 Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) 17.5. Myślałem że będzie bardzo za duży ale jest ok. Moja żona mówi że czołg kupiłem... prześwietny ten zegarek.Na którą dziurkę zapinasz pasek od strony bezela? Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5731 #46139 Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Mam i ja. Króliczek złapanyI co ja teraz będę gonil.... Masę... masę goń... Z doświadczenia wiem że najlepiej jest zobaczyć jak zegar na łapie wygląda zakładając go komuś kto ma podobny obwód nadgarstka i spojrzeć na "sytuację" z odległości Ja się tak wyleczyłem z GWG... a obecnie 21cm w rąsi posiadam... Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #46140 Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Ma ktoś może manuala do d1000 w pdfie, poczytał bym sobie I do pudełeczka wydrukować też nie zaszkodzi Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #46141 Napisano 21 Sierpnia 2018 Na którą dziurkę zapinasz pasek od strony bezela?4 i lekko ciasno. A 5 lekko luźno. Ale nie robią połówek.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23164 #46142 Napisano 21 Sierpnia 2018 4 i lekko ciasno. A 5 lekko luźno. Ale nie robią połówek.... Pytam bo też mam 17,5 (a może już więcej) i na czwartą nie mogę zapiąć a piąta jest akurat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 256 #46143 Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) 4 i lekko ciasno. A 5 lekko luźno. Ale nie robią połówek....Mam identycznie, od rana do 18 - 4-ta, po 18 i do rana 5-ta. Tylko że ja mam witkę miast ręki Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez to tamto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #46144 Napisano 21 Sierpnia 2018 A przeżroczysta folia na deklu jest orginalnie, bo widzę sporo zdjęć z taką folią. 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #46145 Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) A przeżroczysta folia na deklu jest orginalnie, bo widzę sporo zdjęć z taką folią.https://novotime.pl/pol_pl_ZEGAREK-MESKI-CASIO-G-SHOCK-FROGMAN-GWF-D1000NV-2ER-7637_pgTak w oryginale, swojego kupiłem w TT i przyszedł z folią tylko na deklu, za to na sprzączce nie było nic. Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #46146 Napisano 21 Sierpnia 2018 Panowie, co myślicie o takim zakupie? Lubię co jakiś czas wrócić do "G" i pomyślałem nad takim zestawem rekreacyjno - zabawowym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #46147 Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Ale że wszystkie 4??GST-B100 weż na bransolecie, bo lepiej wykonana a podejdzie do drugiego. Trzeci to seria 300 ,prawda?? Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #46148 Napisano 21 Sierpnia 2018 Jeszcze powroce do mojej nieszczesnej wysylki Froga, ktora gdzies utknela w UPS. Jak zachowal sie sklep Watchia:- bezproblemowy zwrot roznicy w cenie przesylki- dzis wyslali drugi zegarek tym razem na swoj koszt i rowniez expresem, wlasnie dostalem info z UPS potwierdzajace dostawe na jutro.Gdyby z jakiegos powodu przyszla ta pierwsza zawieruszona przesylka a oni nie beda mogli jej dopasc to prosza by nie odbierac i zostawic do zwrotu od razu UPS-owi.Profesjonalnie i elegancko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #46149 Napisano 21 Sierpnia 2018 Panowie, co myślicie o takim zakupie? Lubię co jakiś czas wrócić do "G" i pomyślałem nad takim zestawem rekreacyjno - zabawowym. Zacny zestaw choć ja bym dwa zegarki wymienił ale to inna saga bo możesz już je mieć w swojej kolekcji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #46150 Napisano 21 Sierpnia 2018 Ale że wszystkie 4??GST-B100 weż na bransolecie, bo lepiej wykonana a podejdzie do drugiego. Tak, wszystkie cztery. Jeśli chodzi o bransoletę, żadnego z powyższych zegarków nie zamierzam na niej nosić. Zacny zestaw choć ja bym dwa zegarki wymienił ale to inna saga bo możesz już je mieć w swojej kolekcji. Nie mam żadnego G-Shocka w tej chwili. Mów śmiało, co byś zmienił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach