seeby 36 #46551 Napisano 18 Września 2018 (edytowane) Mają te zegarki na wyposażeniu i używają ich zgodnie z przeznaczeniem, nie dmuchają i nie chuchają na nie, więc im nie przeszkadzają. Przeszkadza taki zegarek tylko jak się boisz, że go porysujesz, no i wtedy wstyd na forum zdjęcie dać Edytowane 19 Września 2018 przez seeby 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 1956 #46552 Napisano 18 Września 2018 Wynika z tego, że idealny do zadań specjalnych byłby Casio F-91W ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9015 #46553 Napisano 18 Września 2018 Wynika z tego, że idealny do zadań specjalnych byłby Casio F-91W ...Dokładnie, brodaci koledzy z Bliskiego Wschodu mogą coś na ten temat powiedzieć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #46554 Napisano 18 Września 2018 Zamówiłem z watchshop dwa takie same gshocki, odebrałem paczkę otwieram, a tam tylko jedna sztuka... na fakturze 2x. Mieliście podobna sytuacje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9015 #46555 Napisano 18 Września 2018 Zamówiłem z watchshop dwa takie same gshocki, odebrałem paczkę otwieram, a tam tylko jedna sztuka... na fakturze 2x. Mieliście podobna sytuacje?Ja nie miałem, a trochę tego towaru już od nich nawlokłem. Porób fotki pudełka (rozumiem, że było takie, jak na jeden zegarek?), potwierdzenia zakupu, gdzie masz dwie sztuki i ślij do nich reklamację. Zawsze też możesz zadzwonić na ich infolinię - dziewczyny normalnie gadają po polsku i idzie się z nimi po ludzku dogadać. Kiedyś, jak zamawiałem dwie sztuki, to mi nie naliczyło rabatu na drugą sztukę 15%, ale Pani Kasia zrobiła mi częściowy zwrot na kartę i było git. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #46556 Napisano 18 Września 2018 Ja nie miałem, a trochę tego towaru już od nich nawlokłem. Porób fotki pudełka (rozumiem, że było takie, jak na jeden zegarek?), potwierdzenia zakupu, gdzie masz dwie sztuki i ślij do nich reklamację. Zawsze też możesz zadzwonić na ich infolinię - dziewczyny normalnie gadają po polsku i idzie się z nimi po ludzku dogadać. Kiedyś, jak zamawiałem dwie sztuki, to mi nie naliczyło rabatu na drugą sztukę 15%, ale Pani Kasia zrobiła mi częściowy zwrot na kartę i było git.Zadzwoniłem kazali podesłać fotki przesyłki, na początku myślałem że może kurier sobie jedną sztukę zakosił ale folia nie wygląda na kombinowana. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9015 #46557 Napisano 18 Września 2018 Zadzwoniłem kazali podesłać fotki przesyłki, na początku myślałem że może kurier sobie jedną sztukę zakosił ale folia nie wygląda na kombinowana.Czyli pudełko było jednak podwójne? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #46558 Napisano 18 Września 2018 (edytowane) Czyli pudełko było jednak podwójne?Nie, pudełko gshock było owiniete kartonikiem na jedną sztukę i to wszystko wsadzone w folię kurierska DHL, w środku faktura na dwie sztuki. Wysłałem foto całości i zobaczymy co odpiszą, mam nadzieję że się nie wypną... Edytowane 18 Września 2018 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9015 #46559 Napisano 18 Września 2018 Czyli pakowanie standardowe, jak na jedną sztukę - ewidentnie ktoś się walnął przy pakowaniu paczki. Nie przewiduję problemów w dosłaniu Ci przez nich drugiej sztuki. A tak z ciekawości: co wziąłeś, jeśli mogę spytać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1391 #46560 Napisano 18 Września 2018 Po przeczytaniu takich informacji, chyba warto otwierać paczkę przy kurierze + dodatkowo sfilmować. Życzę, żeby się dobrze zakończyło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #46561 Napisano 18 Września 2018 Czyli pakowanie standardowe, jak na jedną sztukę - ewidentnie ktoś się walnął przy pakowaniu paczki. Nie przewiduję problemów w dosłaniu Ci przez nich drugiej sztuki. A tak z ciekawości: co wziąłeś, jeśli mogę spytać?Mam nadzieję. Gd350 mialem w pozytywie ale od zawsze chodził za mną w negatywie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9015 #46562 Napisano 18 Września 2018 Mam nadzieję. Gd350 mialem w pozytywie ale od zawsze chodził za mną w negatywie No to jeden już przyszedł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #46563 Napisano 18 Września 2018 Tak wygląda paczka, drugie kartonowe pudło raczej sie nie zmieści, chyba że na chama. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9015 #46564 Napisano 18 Września 2018 Tak wygląda paczka, drugie kartonowe pudło raczej sie nie zmieści, chyba że na chama.Marcin, na luzie - to jest pudełko na jedną sztukę, więc sprawa jest ewidentna, osoba pakująca nie spojrzała po prostu na ilość na dokumencie i automatycznie zapakowała 1 sztukę. Jak wysyłają dwie sztuki G, to pudełko jest inne, podwójne, nigdy nie pakują dwóch sztuk w dwa osobne kartonowe pudełka. Jak obsługa WS zobaczy to zdjęcie i porówna z dokumentem sprzedaży, to nie będą mieli wątpliwości i doślą Ci drugą sztukę. Daj znać, jak sytuacja się zakończy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #46565 Napisano 18 Września 2018 Mam nadzieję, że dostanę drugiego , dzięki Tomek dam znać jak sytuacja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter_26 45 #46566 Napisano 18 Września 2018 Taki wynalazek dzisiaj Wysłane z mojego ZUK Z2121 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1351 #46567 Napisano 19 Września 2018 (edytowane) Hej.Chce powrócić do gd350.Jest taki model gd350 1er.wizualnie mi się bardziej podoba od tego co miałem.Ale ten napis vibrator.Nie lepiej brać z Vibe alarm?I tak 99%ludzi ni zauważy . Edytowane 19 Września 2018 przez mirek 1969 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9015 #46568 Napisano 19 Września 2018 Hej.Chce powrócić do gd350.Jest taki model gd350 1er.wizualnie mi się bardziej podoba od tego co miałem.Ale ten napis vibrator.Nie lepiej brać z Vibe alarm?I tak 99%ludzi ni zauważy .Napis VIBRATOR był używany w początkowej fazie produkcji. Potem był już VIBE ALARM. Na zdjęciach katalogowych modeli, które wyszły na początku nie pozmieniali napisów. Jeśli chcesz się upewnić, jaki przyjdzie, jeśli zamówisz, zapytaj po prostu sprzedawcy, u którego kupujesz, jaki ma na stanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1351 #46569 Napisano 19 Września 2018 Nie chodzi o to jaki przyjdzie bo wiem tylko wibrator kojarzy mi się z czymś innym i właśnie się zastanawiam czy jednak nie lepiej vibe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #46570 Napisano 19 Września 2018 spadają liście więc zmiana ciuchów na podrękawowe Taplaltakl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #46571 Napisano 19 Września 2018 Marcin, na luzie - to jest pudełko na jedną sztukę, więc sprawa jest ewidentna, osoba pakująca nie spojrzała po prostu na ilość na dokumencie i automatycznie zapakowała 1 sztukę. Jak wysyłają dwie sztuki G, to pudełko jest inne, podwójne, nigdy nie pakują dwóch sztuk w dwa osobne kartonowe pudełka. Jak obsługa WS zobaczy to zdjęcie i porówna z dokumentem sprzedaży, to nie będą mieli wątpliwości i doślą Ci drugą sztukę. Daj znać, jak sytuacja się zakończy.Sparawa się wyjaśniła, przyznali, że nie dodali drugiej sztuki, dziś wyślą drugiego porządna firma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9015 #46572 Napisano 19 Września 2018 Sparawa się wyjaśniła, przyznali, że nie dodali drugiej sztuki, dziś wyślą drugiego porządna firma.Tak miało być - inaczej to się skończyć nie mogło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #46573 Napisano 19 Września 2018 nie do pomyślenia, aby moglo być inaczej, to nie kraj nad wisla, swego czasu zamowilem taki do lozka stoliczek pod laptopa,w trackingu podajaze już dotarl do mnie, a tu nie,bo ja go nie mam, wyslalem meila,ze niestety paczka nie dotarla do mnie,odpisali ze wyjasniaja z dostawa..po kilku dniach zaraz błyskawicznie wyslali i mam..ale najlepsze okazało się po roku,bo ta pierwsza paczka znalazła się u....mnie pod krzewem w ogrodzie..po roku hmmm, a ze była wewnątrz zafoliowana stoliczek nie ucierpiał, dalem go kuzynce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #46574 Napisano 19 Września 2018 Nie chodzi o to jaki przyjdzie bo wiem tylko wibrator kojarzy mi się z czymś innym i właśnie się zastanawiam czy jednak nie lepiej vibe.Bierz Vibratora, to towar deficytowy. Na WUS utyskiwali swojego czasu, ze na rynku juz same Vibe Alarm, a oni chca oryginalnego Vibratora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #46575 Napisano 19 Września 2018 Tak miało być - inaczej to się skończyć nie mogło. Właśnie dostałem SMS, że paczka jutro będzie u mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach