Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem, sugerowałem się wyglądem.

Ale WIndows 95, to Ty szanuj miło się go wspomina.

Ja nawet dalej używam w pracy na maszynie :-) chyba że to 98.... :-? Nie pamiętam :-P jak nie zapomnę to jutro sprawdzę Edytowane przez Shuriken

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie przepadam za bardzo za białymi G tak ten całkiem nieźle wygląda.

Według mnie na żywo słabo wygląda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie na żywo słabo wygląda

GBA-800 ogólnie wyglądają dość plastikowo, ale moim zdaniem jak na zegar o takich funkcjach treningowych za taką cenę wygląda naprawdę nieźle, choć brakuje mi w nim choćby metalowej sprzączki, którą znajdziemy np w GA-800. A pozytywowy wyświetlacz w białym zegarku naprawdę robi robotę w porównaniu do negatywów w pozostałych wersjach kolorystycznych, dlatego do dwóch ostatnich filmów z ustawieniami i trybem serwisowym użyłem właśnie wersji 7A, a nie 9A, jak do poprzednich filmów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kot20

Tak jako ciekawostkę Ci powiem że w GW-5000 i GW-M5610 jest ten sam moduł - a też ich nie zamienisz bo te dwa modele mają inaczej rozstawione przyciski - grawer na deklu to jedno a praktyka to inna sprawa...

Zły przykład bo po malej przeróbce moduł z gwm5610 wchodzi do gw5000 :) ja tak mam :)

Co można wybrać na pierwszy zakup z serii G? Chciałbym zacząć przygodę ta seria. Fajnie gdyby miał wskazówki i tak do 600-800 zł

Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka

Zależy jaki nadgarstek. Polecam gaw-100

GBA-800 ogólnie wyglądają dość plastikowo, ale moim zdaniem jak na zegar o takich funkcjach treningowych za taką cenę wygląda naprawdę nieźle, choć brakuje mi w nim choćby metalowej sprzączki, którą znajdziemy np w GA-800. A pozytywowy wyświetlacz w białym zegarku naprawdę robi robotę w porównaniu do negatywów w pozostałych wersjach kolorystycznych, dlatego do dwóch ostatnich filmów z ustawieniami i trybem serwisowym użyłem właśnie wersji 7A, a nie 9A, jak do poprzednich filmów.

Zgadzam się z Tobą ;) tylko miałem białego i teraz czarnego na sprzedaż i czarny zdecydowanie lepiej wygląda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zły przykład bo po malej przeróbce moduł z gwm5610 wchodzi do gw5000 :) ja tak mam :)

Zależy jaki nadgarstek. Polecam gaw-100

Zgadzam się z Tobą ;) tylko miałem białego i teraz czarnego na sprzedaż i czarny zdecydowanie lepiej wygląda

Ja mam aktualnie oba biały i czarny. Na pewno zaletą czarnego jest to, że nie trzeszczy w nim pasek na łączeniu ze skrzydełkami i kopertą. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hubercik, twój pierwszy cytat należy do Daito nie do mnie. Ja słabo znam się na kostkach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak... tak wiem - już mnie zrugał GitBit, już się nawet biłem w pierś... :wacko:

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hubercik, twój pierwszy cytat należy do Daito nie do mnie. Ja słabo znam się na kostkach :)

sorry, coś źle kliknąłem ;)

Tak... tak wiem - już mnie zrugał GitBit, już się nawet biłem w pierś... :wacko:

haha spoko ;) a kosteczka super wyszła, więc polecam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie wjechał bohater dzisiejszego wieczoru - GW-4000-1A3ER. Ponad godzina czyszczenia i zamierzony efekt jest. Chyba się polubimy na dłużej.307dba55bedb649c8362ecdc50c84141.jpg98cd600cc6513db9ee2051ad1f16dfdf.jpgc9b77efe8754ddbd32d203daec7513f2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mi się taki marzył kiedy wchodziły do sprzedaży :)

A teraz rzucimy tylko parę nowych elementów, żeby odświeżyć look, czarny kajdan i będzie, jak należy. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam gdzie można kupić bezel do gxw56 w wersji pozytywnej (tej ze złotymi literami)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam gdzie można kupić bezel do gxw56 w wersji pozytywnej (tej ze złotymi literami)?

Allegro, zibi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie wjechał bohater dzisiejszego wieczoru - GW-4000-1A3ER. Ponad godzina czyszczenia i zamierzony efekt jest. Chyba się polubimy na dłużej.

mnie zupełnie nie podszedł, ale na szczęście cieszy kolegę z forum ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi pasek w nim zupełnie nie podchodzi, jest dla mnie za długi i końcówka wygina się w przeciwnym kierunku, podobnie, jak w Ryśku, dlatego pójdzie na kajdan. A jak mi i tak nie podejdzie, to podejdzie komuś innemu. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat czarnego za złotymi napisami nie ma ani na allegro ani w zibi

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=7594571991

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie zupełnie nie podszedł, ale na szczęście cieszy kolegę z forum ;)

nie widziałem na bazarku. 

?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie widziałem na bazarku. 

?

Sprzedawałem ponad rok temu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bliźniaki :)

Bardzo limitowana seria Dw6600b Cable Guy Columbia Tristar home video do promocji filmu "Telemaniak" z Jim'em Carrey'em.

97 rok i tylko 750 sztuk :)

Produkcja, Japonia.

21af5b3ca97959fb.jpg

40c35f581c19b9d3.jpg

b2698e4cbe3d9d4a.jpg

Troszkę przykurzone :)

4d87afd02414392a.jpg

Edytowane przez Kot20

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bliźniaki :)

Bardzo limitowana seria Dw6600b Cable Guy Columbia Tristar home video do promocji filmu "Telemaniak" z Jim'em Carrey'em.

97 rok i tylko 750 sztuk :)

Produkcja, Japonia.

Piękne sztuki! 6600 sam w sobie to super klasyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tu też wrzucę :)

546a421b19f287bb0249d765026377c7.jpg

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi