eddi87 31277 #54801 Napisano 14 Kwietnia 2021 5 minut temu, Vonziej napisał(-a): Polecam się @eddi87 popatrz. Mam też z boku zrobione dla Ciebie Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Za drogi dla mnie 🤷♂️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54802 Napisano 14 Kwietnia 2021 Godzinę temu, tomaliusz napisał(-a): Zależy ile wynegocjujesz W skrócie: Cena wyjściowa 2599 zł. z oficjalnej dystrybucji. I tak: - niekumaty typ z ulicy dostanie 5% - kolo co liznął temat 10% - jak się na Kogoś odpowiedniego powołasz to 13% - jak wydałeś w danym sklepie kilkanaście tysi to klient kluczowy i wtedy możesz liczyć na maks 20% Chociaż w jednym sklepie dostałem rabat 13% maks a kupiłem w ostatnim kwartale u nich dwa zegarki powyżej 5k. i nie chcieli dać większy bo nie wyjdą niby na swoje I chyba teraz jak przedstawiciele ściągają od Zibi to będą jeszcze droższe (niesprawdzone info ale tak słyszałem) i jak Ktoś na sklepie ma jeszcze na stanie z poprzedniego zakupu to można jeszcze tak negocjować. I zaraz za mniej nikt nie sprzeda nowego od Zibi bo niskie marże mają a trzyma cenę i chyba raczej będzie rosnąć bo model znika z rynku, tak jak GPW. A w ogóle jak mi tu koledzy smaka narobili pytaniami o GWG to sam się nakręciłem znowu na niego Na OLXie jakieś takie ogryzki a na FB powariowali!!! Kolo chciał mi wersję RD wcisnąć za 5k. a za używane/macane zwyklaki bez gwary wołają po 2k. - te z Eglobala 🤦 Ja tam zawsze wynegocjuje zniżkę : 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14537 #54803 Napisano 14 Kwietnia 2021 (edytowane) 3 godziny temu, tomaliusz napisał(-a): Tak, tak ... duże bydle Nawet nie o to chodzi. Czakalem na wow. Bo przyzwyczaiłeś mnie trochę do tego. Ale pamiętam że go miałeś. Nie lubię G z wskazowkami miałem dwa i zawsze jak na zdjęciach i na półce super a na moim ręku już nie. Teraz czaje się na froga z wzkazowkami, na oglądałem się filmików podoba mi się 😄 może dokonam zakupu.... Może... Edytowane 14 Kwietnia 2021 przez revolta4 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23172 #54804 Napisano 14 Kwietnia 2021 38 minut temu, revolta4 napisał(-a): Nawet nie o to chodzi. Czakalem na wow. Bo przyzwyczaiłeś mnie trochę do tego. Ale pamiętam że go miałeś. Nie lubię G z wskazowkami miałem dwa i zawsze jak na zdjęciach i na półce super a na moim ręku już nie. Teraz czaje się na froga z wzkazowkami, na oglądałem się filmików podoba mi się 😄 może dokonam zakupu.... Może... Jacku, wiesz ... coraz trudniej o to wow bo nie ma nic ciekawego, przynajmniej dla mnie w nowościach od Casio 🤷 Mam wrażenie że to co już było jest lepsze niż to co nam obecnie serwują ☹️ Dlatego wracam do tych zegarków póki jeszcze można. Blusru i inne pierdy nie dla mnie, na początku w ustawieniach się pobawić OK ale bez radia? Jak tak można 🤭 Nowy Frog na razie nie gada do mnie i nie wiem czy przemówi a raczej prędzej wrócę do cyfrowej Żaby GWF-D1000 😊 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14537 #54805 Napisano 14 Kwietnia 2021 2 minuty temu, tomaliusz napisał(-a): Jacku, wiesz ... coraz trudniej o to wow bo nie ma nic ciekawego, przynajmniej dla mnie w nowościach od Casio 🤷 Mam wrażenie że to co już było jest lepsze niż to co nam obecnie serwują ☹️ Dlatego wracam do tych zegarków póki jeszcze można. Blusru i inne pierdy nie dla mnie, na początku w ustawieniach się pobawić OK ale bez radia? Jak tak można 🤭 Nowy Frog na razie nie gada do mnie i nie wiem czy przemówi a raczej prędzej wrócę do cyfrowej Żaby GWF-D1000 😊 Nie no wszystko dla ludzi każdemu się podoba co innego i to jest fajne. Chciałeś wrócić wróciłeś podoba Ci się świetnie. Ale masz rację coraz mniej zegarów które dają efekt wow jak kiedyś. Teraz właśnie zaczynają się rozkminki sprzedać Kinga dołożyć do froga mnic dwa frogi czy lepiej dać sobie spokój Chociaż ten niebieski fajny 🤔 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11629 #54806 Napisano 14 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Vonziej napisał(-a): Polecam się @eddi87 popatrz. Mam też z boku zrobione dla Ciebie Za duży ale chętnie przygarnę za pu ceny, jak sam dojdziesz do tego 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #54807 Napisano 14 Kwietnia 2021 19 minut temu, tommly napisał(-a): Za duży ale chętnie przygarnę za pu ceny, jak sam dojdziesz do tego no no 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #54808 Napisano 14 Kwietnia 2021 Jacku, wiesz ... coraz trudniej o to wow bo nie ma nic ciekawego, przynajmniej dla mnie w nowościach od Casio 🤷 Mam wrażenie że to co już było jest lepsze niż to co nam obecnie serwują ☹️ Dlatego wracam do tych zegarków póki jeszcze można. Blusru i inne pierdy nie dla mnie, na początku w ustawieniach się pobawić OK ale bez radia? Jak tak można 🤭 Nowy Frog na razie nie gada do mnie i nie wiem czy przemówi a raczej prędzej wrócę do cyfrowej Żaby GWF-D1000 Zgadzam się absolutnie z każdym słowem, niestety. Już kiedyś mówiłem, że jak takie wypusty Casio będzie nam serwować, to jeszcze starszych modeli człowiek będzie na potęgę szukać.. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54809 Napisano 14 Kwietnia 2021 22 minuty temu, Vonziej napisał(-a): no no pewnie... nie daj się za pu - ja wezmę za 1/4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #54810 Napisano 14 Kwietnia 2021 Znowu bylo pukane 😛 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11629 #54811 Napisano 14 Kwietnia 2021 5 minut temu, murcins napisał(-a): Znowu bylo pukane 😛 Dopiero co go miałeś 😜 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85052 #54812 Napisano 14 Kwietnia 2021 Godzinę temu, tomaliusz napisał(-a): Jacku, wiesz ... coraz trudniej o to wow bo nie ma nic ciekawego, przynajmniej dla mnie w nowościach od Casio 🤷 Mam wrażenie że to co już było jest lepsze niż to co nam obecnie serwują ☹️ Dlatego wracam do tych zegarków póki jeszcze można. Blusru i inne pierdy nie dla mnie, na początku w ustawieniach się pobawić OK ale bez radia? Jak tak można 🤭 Nowy Frog na razie nie gada do mnie i nie wiem czy przemówi a raczej prędzej wrócę do cyfrowej Żaby GWF-D1000 😊 Wiem Tomek że lubisz zmiany ale gwg mnie zaskoczyłeś myślałem, że Rysiek zostanie dłużej a Ty wracasz do wielkoludów 😀 2 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #54813 Napisano 14 Kwietnia 2021 11 minut temu, tommly napisał(-a): Dopiero co go miałeś 😜 W sumie nawet rok nie minął 😅 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #54814 Napisano 14 Kwietnia 2021 (edytowane) Czy GWG planują przestać produkować jak milion innych modeli - np. CasiOak po kilku msc? Edytowane 14 Kwietnia 2021 przez Vonziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 13048 6386 #54815 Napisano 14 Kwietnia 2021 nie do ugryzienia . 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11629 #54816 Napisano 14 Kwietnia 2021 41 minut temu, Vonziej napisał(-a): Czy GWG planują przestać produkować jak milion innych modeli - np. CasiOak po kilku msc? Kiedyś na pewno 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #54817 Napisano 14 Kwietnia 2021 Teraz, tommly napisał(-a): Kiedyś na pewno Patrząc na to co Casio robi wypuszczając produkcję na 2-3 miesiące pełno modeli i od razu kasując ... to może będzie to samo z klasykami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54818 Napisano 14 Kwietnia 2021 2 godziny temu, murcins napisał(-a): Znowu bylo pukane 😛 ale fajny kolorystycznie no zegarkowo też 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #54819 Napisano 14 Kwietnia 2021 (edytowane) 2 godziny temu, murcins napisał(-a): Znowu bylo pukane 😛 Miałem, puściłem dalej. Świetny zegar, ale mnie nie dawała spokoju ta okrągła obwódka w kolorze metaliczno-pomarańczowym. Trochę tandetnie to wygląda. Gdyby wypuścili ten zegar w wersji jak niżej, to byłby to MZ Mudman idealny Edytowane 14 Kwietnia 2021 przez clusca 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54820 Napisano 14 Kwietnia 2021 2 minuty temu, clusca napisał(-a): Miałem, puściłem dalej. Świetny zegar, ale mnie nie dawała spokoju ta okrągła obwódka w kolorze metaliczno-pomarańczowym. Trochę tandetnie to wygląda. Gdyby wypuścili ten zegar w wersji jak niżej, to byłby to MZ Mudman idealny w sumie ona dodaje uroku nie jest natarczliwa i ożywia tarczę jest fajnie akurat wyważenie nie za dużo koloru i nie za mało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11629 #54821 Napisano 14 Kwietnia 2021 GW-9300CM zegar petarda, ale niestety jak dla mnie, cena trochę za wysoka jak na dzisiejsze modele i standardy. 4 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9015 #54822 Napisano 14 Kwietnia 2021 Miałem, puściłem dalej. Świetny zegar, ale mnie nie dawała spokoju ta okrągła obwódka w kolorze metaliczno-pomarańczowym. Trochę tandetnie to wygląda. Gdyby wypuścili ten zegar w wersji jak niżej, to byłby to MZ Mudman idealny Maćku, masz na myśli metalowy pierścień pod bezelem? Można go bez problemu wymienić na jakiś inny od innej wersji kolorystycznej, który by Ci bardziej podpasował. A gdyby mimo wszystko naszło na sprzedaż, to można wrócić do oryginalnego pierścienia. Jedyne, co trzeba poświęcić, to dedykowana samoprzylepna taśma dwustronna, która zazwyczaj w takich przypadkach jest jednorazowa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drVanSteiner 602 #54823 Napisano 14 Kwietnia 2021 Raczej chodzi o pierścień kompasu. 3 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #54824 Napisano 15 Kwietnia 2021 Tez bylo pukane 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23172 #54825 Napisano 15 Kwietnia 2021 Ori czy składak? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach