Marqo 2 #9126 Napisano 17 Lutego 2014 Na daną chwilę zegarek współpracuje tylko z telefonami : iPhone 4S, iPhone 5 oraz z Samsungiem S4. Wystarczyło dokładnie doczytać opis produktu.. 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebastianRog 0 #9127 Napisano 18 Lutego 2014 Panowie, co oznacza " Y " na deklu G? jestem upierdliwy, ale mam taką małą fobię i lubię wiedzieć wszystko o rzeczach które mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #9128 Napisano 18 Lutego 2014 Casio tak oznacza swoje fabryki albo taśmy produkcyjne w fabrykach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebastianRog 0 #9129 Napisano 18 Lutego 2014 Casio tak oznacza swoje fabryki albo taśmy produkcyjne w fabrykach.Casio to interesująca pod wieloma względami firma Sorry, że zawracam głowę, ale to mój pierwszy zegarek tej firmy od dobrych 18 lat i tak naprawdę ciekawi mnie w nim wszystko Powiedz mi proszę gdzie można dorwać tego Pana w ludzkiej cenie i nie zostać zrobionym w **** ? G9300 ER5 nigdy w życiu nie kupowałem nic na zagranicznych portalach aukcyjnych i zupełnie nie wiem jak się tam mądrze poruszać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #9130 Napisano 18 Lutego 2014 Niestety w osobiście przeze mnie sprawdzonych sklepach nie ma tego modelu... Znalazłem tylko w takiej wersji: http://www.click-a-watch.com/best_price/casio-solar-powered-g-shock-black-wr-200m-mudman-watch-g-9300gb-1dr.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #9131 Napisano 19 Lutego 2014 Alternatywnie proponuję GW-9301K-6JR http://www.seiyajapan.com/collections/casio/products/casio-g-shock-gw-9300-1jf-mudman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #9132 Napisano 19 Lutego 2014 Alternatywnie proponuję GW-9301K-6JR http://www.seiyajapan.com/collections/casio/products/casio-g-shock-gw-9300-1jf-mudman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebastianRog 0 #9133 Napisano 19 Lutego 2014 Alternatywnie proponuję GW-9301K-6JR http://www.seiyajapan.com/collections/casio/products/casio-g-shock-gw-9300-1jf-mudman piękny jak wschód słońca nad sosnowcem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #9134 Napisano 19 Lutego 2014 W sumie jest 8 kolorów Mudmanów serii 9300 do wyboru: http://watchshock.com/search-watches.html?keyword=gw-9300http://watchshock.com/search-watches.html?keyword=gw-9301http://watchshock.com/search-watches.html?keyword=9330 Dla każdego coś miłego... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebastianRog 0 #9135 Napisano 19 Lutego 2014 Casio GW-9300ER-5JF ah i oh o ten właśnie mi chodzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #9136 Napisano 19 Lutego 2014 od tygodnia noszę Frogmana GW200MS (Man in rusty black) i jestem bardzo zadowolony. Nadgarstek mam nie za duży a zegarek leży jak ulał. Świetny materiał paska i koperty. Super zakręcany dekielek. Ogólnie same plusy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pardal 0 #9137 Napisano 19 Lutego 2014 (edytowane) Dzień dobry wszystkim. Chcę kupić żółty matowy bezel i pasek do DW-6900. Ideał to aktualny model GW-6900A-9 ... ale jak wyczytałem w internetach do DW bezel nie będzie pasować.Przegrzebałem forum, przeszukałem cały internet i mam kilka pytań do znawców tematu:- które z żółtych DW-6900 są matowe?- czy bezel i basek do limitowanych serii są w ogóle dostawalne? (np. DW-6900H-9 http://watchshock.com/archive/Casio/G-Shock/DW-6xxx/DW-6900H-9/ )- czy DW-6900PL-9ER to ten sam kolor? Bo w sieci wygląda na jaśniejszy i błyszczący. Chcę je zamówić u dystrybutora, ale nie bardzo wiem o jakie modele pytać Jeśli się nie uda, to ostateczna wersja to chyba biały matowy pasek i bezel i żółta farba do tkanin Może ktoś przerabiał temat i ma jakieś informacje?A może ktoś ma jakąś używkę do oddania? Z góry dzięki Edytowane 19 Lutego 2014 przez pardal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #9138 Napisano 19 Lutego 2014 od tygodnia noszę Frogmana GW200MS (Man in rusty black) i jestem bardzo zadowolony. Nadgarstek mam nie za duży a zegarek leży jak ulał. Świetny materiał paska i koperty. Super zakręcany dekielek. Ogólnie same plusy Gratuluję! Świetny model. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #9139 Napisano 19 Lutego 2014 Casio GW-9300ER-5JF ah i oh o ten właśnie mi chodzi Film Tanaki: jak zwykle powala Szkoda tylko, że włożyli "grafikę" do podświetlenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebastianRog 0 #9140 Napisano 19 Lutego 2014 Film Tanaki: jak zwykle powala Szkoda tylko, że włożyli "grafikę" do podświetlenia. zegarek idealny. nic więcej mi do szczęścia nie było by trzeba tylko i wyłącznie on na łapie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #9141 Napisano 19 Lutego 2014 zegarek idealny. nic więcej mi do szczęścia nie było by trzeba tylko i wyłącznie on na łapieTaaak... do momentu pojawienia się przebarwień od ubrania na kopercie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #9142 Napisano 19 Lutego 2014 Pochwale się poraz kolejny swoim, jak juz jest o nim rozmowa ;d 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #9143 Napisano 19 Lutego 2014 Taaak... do momentu pojawienia się przebarwień od ubrania na kopercie Dokładnie. Moim zdaniem nie jest to zbyt praktyczny kolor jak dla G-Shocka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #9144 Napisano 19 Lutego 2014 (edytowane) Pochwale się poraz kolejny swoim, jak juz jest o nim rozmowa ;d To ja też... co prawda bez "W" ale... Edytowane 19 Lutego 2014 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebastianRog 0 #9145 Napisano 19 Lutego 2014 Dokładnie. Moim zdaniem nie jest to zbyt praktyczny kolor jak dla G-Shockamoże i macie racje, ale mam czarny, mam stalowe, mam pozłacane, a ten mnie porywa ot co 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #9146 Napisano 19 Lutego 2014 może i macie racje, ale mam czarny, mam stalowe, mam pozłacane, a ten mnie porywa ot coI o to chodzi! Brać jak się podoba Koledzy podchodzą ostrożnie, tak jak miałby być to jedyny łocz.To nie tu na forum Jak Ktoś tu zajrzał to już nie wyjdzie z jednym zegarkiem Mam czarnego, czekam na białego i obowiązkowo przymierzam się do czerwonego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysztof-pzn 0 #9147 Napisano 19 Lutego 2014 Kupiłem jednak gw-a1000, wizualnie to to czego szukałem, na razie leży w szafie bo to prezent na urodzinowy jubileusz, ale podjarę mam niezłą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84779 #9148 Napisano 19 Lutego 2014 tomaliusz masz rację. Mam 5 zegarków miałem 6 no i mój czerwony G ma trochę zabrudzeń i niestety się nie da tego doczyścić. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #9149 Napisano 19 Lutego 2014 Miałem białego "G" latem i po sezonie sprzedałem.Nie wyglądał źle ale odbarwienia na rantach i szlufce zacząłem dostrzegać.Trzeba o kolorek dbać, często prać i w zasadzie tylko do krótkiego rękawka zakładać Kupić na sezon i sprzedać po I tak co roku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #9150 Napisano 19 Lutego 2014 (edytowane) Panowie DW5600 to będzie chyba najmniejsze G, tak? Już dawno chodził mi ten model po głowie, wcześniej miałem 7800-1ER, ale wolałbym coś jeszcze mniejszego i padnie chyba na DW5600, chyba, że jeszcze coś możecie zaproponować? Chciałbym all black, ale nie widzi mi się dopłacać 200zł do całego czarnego DW5600... Edytowane 19 Lutego 2014 przez DUBHEAD 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach