Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwna sprawa z tym allegro i Twoim zegarkiem. Koleś wystawił go na licytację i osobno na "kup teraz". Licytację dziś usunięto a "kup teraz" zostało.

A licytowałem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Usunieto bo od wczoraj go prosiłem żeby usunął moje dane osobowe ze swojej aukcji. Nie dało rady po dobroci wieć poszło zgłoszenie do allegro. Druga aukcja za chwilke też zostanie pewnie usunieta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cenę dał zapewne wyższą? :)

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos sie nie zrozumielismy chyba... mnie zapłacil wyższą cene niż wystawił. Zegarek odebrał w poniedziałek w srode wystawił. Ode mnie dostał w stanie idelanym plus dodatkowe ubranko i 6 lat GW przez dwa dni chyba nic dziwnego z zegarkiem nie zrobił. Jak ktos zainteresowany kupnem to warto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już o nim rozmawialiśmy w dziale podróbek :P

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie właśnie :) Dobrze że zdjęcia dodał bo wczoraj jeszcze nie było :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I zegarek znowu trafił na aukcje... Waldzior masz szanse wygrać... :)

Edytowane przez szuwar1978

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GD-100 i GA-100 mają dokładnie takie same wymiary jeśli chodzi o kopertę. G-7900 jest raptem kilka milimetrów mniejszy. Wszystkie te modele będą dobrze leżały na Twoim nadgarstku, wybierz ten który najbardziej Tobie się podoba.

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I zegarek znowu trafił na aukcje... Waldzior masz szanse wygrać... :)

Zobacz jaki ma komentarz negatywny ;)

Ciekawe czy jak wygram to dostanę ten zegarek co na foto ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem wcześniej jak tylko zakupił ode mnie... :) I też mi to przez myśl przeszło.

Edytowane przez szuwar1978

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GD-100 i GA-100 mają dokładnie takie same wymiary jeśli chodzi o kopertę. G-7900 jest raptem kilka milimetrów mniejszy. Wszystkie te modele będą dobrze leżały na Twoim nadgarstku, wybierz ten który najbardziej Tobie się podoba.

no i właśnie tu jest problem, bo już je mierzyłem wszystkie i właśnie zdecydować się nie mogę.

A jak jest faktycznie z żywotnością baterii? bo z opisu wynika że gd100 na 7 lat a 2 pozostałe na 2 lata 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zwyczajny błąd w opisie.. W żadnym z tych modeli bateria nie starczy na 7 lat max 3 może 4 lata..

Musisz zadać sobie pytanie czy takie pływy i fazy księżyca w G-7900 będą Ci w ogóle do czegoś potrzebne i czy będziesz z tych funkcji korzystać.. Czy wolisz zegarek cyfrowy czy jednak cyfrowo analogowy?

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

QPGsw9.jpg

Nowy w rodzinie, troszkę pracy wymaga i wymiany bezela. Bezel dziwnie tani w TT zamówiłem za 35 zł.

Edytowane przez dwatch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żywotność baterii nawet jeśli wynosi 2 lata nie poninna być problemem z uwagi na to, że jej wymiana kosztuje max 15 pln a jak sam potrafisz to zrobić to 5 pln.

Taki wydatek raz na 2 lata to przecież nic.

Ja z tych trzech wybrałbym (gdyby tylko te wchodziły w grę) GA lub GD ale w innej kolorystyce.

Dwatch, ten sikor jest wielkości Twojej pięści ;)

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żywotność baterii nawet jeśli wynosi 2 lata nie poninna być problemem z uwagi na to, że jej wymiana kosztuje max 15 pln a jak sam potrafisz to zrobić to 5 pln.

Taki wydatek raz na 2 lata to przecież nic.

Ja z tych trzech wybrałbym (gdyby tylko te wchodziły w grę) GA lub GD ale w innej kolorystyce.

Dwach, ten sikor jest wielkości Twojej pięści ;)

Wiem , wielkie są ale mi się podobają  :D  :D  :D   Za duży ? Co tam  :D  :D  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę się rozpisaliście przez tydzień  :) .

Ten gościu z licytacji na GW-A1100 rzeczywiście jakiś podejrzany  -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

King rządzi :D

dwatch mi też rozmiar się podoba i wcale nie przeszkadza, ja mam wersję z czerwonymi guzikami i planowałem zamianę na pomarańczkę, ale tak mi się spodobała obecna oryginalna kolorystyka, że zostaje. Może kiedyś trafię oryginalną pomarańczę.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem , wielkie są ale mi się podobają  :D  :D  :D   Za duży ? Co tam  :D  :D  :D

Jest git. Jak się podoba to trzeba nosić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 3 szt. Tylko że dwa GX 56 1A :D

A dlaczego 2 takie same?

Tapnięte z fona.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi