tomaliusz 23125 #17851 Napisano 11 Września 2015 Jak ktoś chce w normalnej cenie klasyka to polecam DW 5600E http://allegro.pl/casio-g-shock-dw-5600e-i5657226974.htmlJuż było podawane, nie czyta się wątków Ale jakoś mi Panie nie podszedł Romek... Jakby coś mu brakowało...Tego odczucia nie miałem np. jak dotarł do mnie gw-9200. Tam, to wszystko git było. Do wyboru Rycha przyczyniła się też recenzja kolegi Lestafa Recenzja Lestafa była super, też dzięki niej zacząłem się przekonywać do Risemana .Szkoda że nie ma porządnej recenzji z sercem Rangemana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35445 #17852 Napisano 11 Września 2015 Już było podawane, nie czyta się wątków Recenzja Lestafa była super, też dzięki niej zacząłem się przekonywać do Risemana .Szkoda że nie ma porządnej recenzji z sercem Rangemana Umknęło mi, tyle tych wątków,że czasami nie nadążam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #17853 Napisano 11 Września 2015 Już było podawane, nie czyta się wątków Recenzja Lestafa była super, też dzięki niej zacząłem się przekonywać do Risemana .Szkoda że nie ma porządnej recenzji z sercem Rangemana Była na forum recka Romka.Nie mogę znaleść ale była. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23125 #17854 Napisano 11 Września 2015 Do recenzji Lestafa, to za przeproszeniem były pomyje .Jednak trzeba umieć napisać historię .Kiedyś napisałem do Lestafa w tej recenzji, że jeśli miałby chodź 1 zł. od sprzedaży Ryśka dzięki jego recenzji to byłby bogatym człowiekiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #17855 Napisano 11 Września 2015 Ale trzeba przyznać, że Romek jest mega fotogeniczny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #17856 Napisano 11 Września 2015 Waldzior, jest bezsprzecznie. Chyba mnie naszło na jakieś czarne przebranko po tych Twoich fotkach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #17857 Napisano 11 Września 2015 Pofociłem dziś trochę ale akurat zdjęć MR-G na forum jest mało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23125 #17858 Napisano 11 Września 2015 Teraz jak wie co jak to z fotami nie da nam spokoju .Tylko to w pozytywnym słowa znaczeniu Pstrykaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #17859 Napisano 11 Września 2015 Teraz jak wie co jak to z fotami nie da nam spokoju .Tylko to w pozytywnym słowa znaczeniu Pstrykaj Czasem lepiej wrzucić dobrą fotkę, niż pisać głupoty Teraz przynajmniej mogę pokazać to, co widzę przez obiektyw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #17860 Napisano 11 Września 2015 Jedno małe rozszerzenie .jpg a ile radości Cykaj! Dobrze Ci idzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #17861 Napisano 11 Września 2015 Panowie co sadzicie o takim zestawieniu? Po lewej oryginał, w środku przekładka modułu z GW-M5630 do koperty GW-M5610 i na końcu dodatkowo jeszcze bezel i pasek od wersji 5610MR. A może jednak oryginał tylko w pomarańczowych gatkach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #17862 Napisano 11 Września 2015 MSZ środkowa góra najlepsza. A to mój ulubiony mod chociaż i tak wolę stock8-) pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #17863 Napisano 12 Września 2015 ,..wszystkie sa fajne, ale dla mnie tylko black is black! inny kolor mi nie pasuje ze wzgledu na wiek, starszy gosc w orangu wygladalby za bardzo dwuznacznie ,..mlodym tak, moze byc nawet zolty, byle nie rozowy,...cha...cha!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #17864 Napisano 12 Września 2015 Kolejne 3 nowe kwadraty Wszystkie nowości pańdziernik - grudzień tu: http://forums.watchuseek.com/f17/full-page-scans-oct-dec-2015-releases-2356106.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kastor44 0 #17865 Napisano 12 Września 2015 (edytowane) He jestem coraz bliżej Romana.GAC-100 poszedł do ludzi, G 520D też teraz tylko jeszcze na A-DROGO wisi jeszcze GR-8900 (pozytyw) i kasa się będzie prawie zgadzać. ADHD już atakuje.No chyba,że Rycha jeszcze gdzieś dorwe od uczciwego człowieka za przyzwoite piniondze . Zobaczy się. Już nie mogę się doczekać CELEBRACJI rozpakowywania Romana. Uwielbiam te chwile. . Spokojny zrównoważony oddech, powolne wyważone ruchy, przetarcie puszki z nieistniejących drobin kurzu, pogładzenie jej. Delikatne podważenie pokrywki, wyciągnięcie woreczka z sikorem ( dłonie zaczynają się pocić ). Wstrzymanie oddechu i w końcu..., w końcu ... odpakowanie długo wyczekiwanego niezniszczalnego potwora. Potem już standard - gładzisz go , przecierasz szkiełko dopasowujesz dziurkę i potem ulga. JEST.Pierwsze dni - spoglądasz na niego częściej niż wymagałby tego zdrowy rosądek jakbyś gdzieś się ciągle spieszył dusisz przyciski nawet jak nie ma takiej potrzeby. Wiecie co w tym wszystkim jest najgorsze - po paru miesiącach coraz częściej nachodzą cię niespokojne coraz bardziej drenujące psychikę myśli - musiałbym coś se znowu ku....a kupić. Też przechodzicie takie klimaty. ??? A może to ja jestem niezły dewiant. :wub: . Pozdrawiam Paweł. Edytowane 12 Września 2015 przez kastor44 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #17866 Napisano 12 Września 2015 He jestem coraz bliżej Romana.GAC-100 poszedł do ludzi, G 520D też teraz tylko jeszcze na A-DROGO wisi jeszcze GR-8900 (pozytyw) i kasa się będzie prawie zgadzać. ADHD już atakuje.No chyba,że Rycha jeszcze gdzieś dorwe od uczciwego człowieka za przyzwoite piniondze . Zobaczy się. Już nie mogę się doczekać CELEBRACJI rozpakowywania Romana. Uwielbiam te chwile. . Spokojny zrównoważony oddech, powolne wyważone ruchy, przetarcie puszki z nieistniejących drobin kurzu, pogładzenie jej. Delikatne podważenie pokrywki, wyciągnięcie woreczka z sikorem ( dłonie zaczynają się pocić ). Wstrzymanie oddechu i w końcu..., w końcu ... odpakowanie długo wyczekiwanego niezniszczalnego potwora. Potem już standard - gładzisz go , przecierasz szkiełko dopasowujesz dziurkę i potem ulga. JEST.Pierwsze dni - spoglądasz na niego częściej niż wymagałby tego zdrowy rosądek jakbyś gdzieś się ciągle spieszył dusisz przyciski nawet jak nie ma takiej potrzeby. Wiecie co w tym wszystkim jest najgorsze - po paru miesiącach coraz częściej nachodzą cię niespokojne coraz bardziej drenujące psychikę myśli - musiałbym coś se znowu ku....a kupić. Też przechodzicie takie klimaty. ??? A może to ja jestem niezły dewiant. :wub: . Pozdrawiam Paweł.Uśmiałem się bo widziałem siebie w Twoim opisie Zdecydowanie jesteś dewiantem ale ja też Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #17867 Napisano 12 Września 2015 Hehe coś w tym jest:) Panowie kuzyn za dwa tygodnie jedzie do stanów i pytanie gdzie można kupić jakiegoś G czy trzeba szukać jakichś sklepów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kastor44 0 #17868 Napisano 12 Września 2015 (edytowane) Uśmiałem się bo widziałem siebie w Twoim opisie Zdecydowanie jesteś dewiantem ale ja też Tapnięte z fona.No to nie jestem sam w tym szaleństwie. hehe . Edytowane 12 Września 2015 przez kastor44 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #17869 Napisano 12 Września 2015 He jestem coraz bliżej Romana.GAC-100 poszedł do ludzi, G 520D też teraz tylko jeszcze na A-DROGO wisi jeszcze GR-8900 (pozytyw) i kasa się będzie prawie zgadzać. ADHD już atakuje.No chyba,że Rycha jeszcze gdzieś dorwe od uczciwego człowieka za przyzwoite piniondze . Zobaczy się. Już nie mogę się doczekać CELEBRACJI rozpakowywania Romana. Uwielbiam te chwile. . Spokojny zrównoważony oddech, powolne wyważone ruchy, przetarcie puszki z nieistniejących drobin kurzu, pogładzenie jej. Delikatne podważenie pokrywki, wyciągnięcie woreczka z sikorem ( dłonie zaczynają się pocić ). Wstrzymanie oddechu i w końcu..., w końcu ... odpakowanie długo wyczekiwanego niezniszczalnego potwora. Potem już standard - gładzisz go , przecierasz szkiełko dopasowujesz dziurkę i potem ulga. JEST.Pierwsze dni - spoglądasz na niego częściej niż wymagałby tego zdrowy rosądek jakbyś gdzieś się ciągle spieszył dusisz przyciski nawet jak nie ma takiej potrzeby. Wiecie co w tym wszystkim jest najgorsze - po paru miesiącach coraz częściej nachodzą cię niespokojne coraz bardziej drenujące psychikę myśli - musiałbym coś se znowu ku....a kupić. Też przechodzicie takie klimaty. ??? A może to ja jestem niezły dewiant. :wub: . Pozdrawiam Paweł.A daj spokój po wakacjach sprzedałem romana w wersji camo i teraz żałuję jednak mimo, że wydawał mi się za duży 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #17870 Napisano 12 Września 2015 No to nie jestem sam w tym szaleństwie. hehe .Ja też się bez bicia przyznaje 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23125 #17871 Napisano 12 Września 2015 ... Wiecie co w tym wszystkim jest najgorsze - po paru miesiącach coraz częściej nachodzą cię niespokojne coraz bardziej drenujące psychikę myśli - musiałbym coś se znowu ku....a kupić. Też przechodzicie takie klimaty. ??? ...Hehe, u mnie to po kilku dniach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #17872 Napisano 12 Września 2015 tu wszyscy mamy odwalone, bardziej lub mniej, ale wszyscy..hi..hi,..i z wiekiem to wcale nie mija!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwatch 50 #17873 Napisano 12 Września 2015 He jestem coraz bliżej Romana.GAC-100 poszedł do ludzi, G 520D też teraz tylko jeszcze na A-DROGO wisi jeszcze GR-8900 (pozytyw) i kasa się będzie prawie zgadzać. ADHD już atakuje.No chyba,że Rycha jeszcze gdzieś dorwe od uczciwego człowieka za przyzwoite piniondze . Zobaczy się. Już nie mogę się doczekać CELEBRACJI rozpakowywania Romana. Uwielbiam te chwile. . Spokojny zrównoważony oddech, powolne wyważone ruchy, przetarcie puszki z nieistniejących drobin kurzu, pogładzenie jej. Delikatne podważenie pokrywki, wyciągnięcie woreczka z sikorem ( dłonie zaczynają się pocić ). Wstrzymanie oddechu i w końcu..., w końcu ... odpakowanie długo wyczekiwanego niezniszczalnego potwora. Potem już standard - gładzisz go , przecierasz szkiełko dopasowujesz dziurkę i potem ulga. JEST.Pierwsze dni - spoglądasz na niego częściej niż wymagałby tego zdrowy rosądek jakbyś gdzieś się ciągle spieszył dusisz przyciski nawet jak nie ma takiej potrzeby. Wiecie co w tym wszystkim jest najgorsze - po paru miesiącach coraz częściej nachodzą cię niespokojne coraz bardziej drenujące psychikę myśli - musiałbym coś se znowu ku....a kupić. Też przechodzicie takie klimaty. ??? A może to ja jestem niezły dewiant. :wub: . Pozdrawiam Paweł. Ja polazłem w stronę starszych G i otwierając paczkę myślę ile będę miał czyszczenia, polerownia i czy uszkodzone lub wytarte części są dostępne a i najważniejsze - czy ma zerwane śruby w kopercie ..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #17874 Napisano 12 Września 2015 (edytowane) Kolejne 3 nowe kwadraty Wszystkie nowości pańdziernik - grudzień tu: http://forums.watchuseek.com/f17/full-page-scans-oct-dec-2015-releases-2356106.htmlRóżowy Romek Edytowane 12 Września 2015 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11979 #17875 Napisano 12 Września 2015 Kolejne 3 nowe kwadraty Wszystkie nowości pańdziernik - grudzień tu: http://forums.watchuseek.com/f17/full-page-scans-oct-dec-2015-releases-2356106.html MUSZĘ mieć tą NIEBIESKĄ kostkę !! Będze mega! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach