kamilspider 70 #20426 Napisano 9 Listopada 2015 W takim razie GS1150 jest o niebo lepszy to czekanie, aż wskazówki staną doprowadza mnie do szału, ale dobrze, że to nie jedyny zegar jaki mam Od razu jak wziąłem ten kawał żelaza w rękę to wiedziałem, że wypoleruję go na lustro i to była dobra decyzja Szkoda tylko, że tak trudno już je zdobyć i w ludzkich pieniądzach. Na swojego polowałem kilka miesięcy.Jeszcze jak tak forum przeglądam to myślę, że przydałby mi się Frog, ale cena zbyt wysoka jak na eksponat cieszący oko w gablotce (w moim przypadku). 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 2008 #20427 Napisano 9 Listopada 2015 (edytowane) Murcins >>> Gratuluje dobry wybór...Tomaliusz >>> Kawał porządnej roboty Edytowane 9 Listopada 2015 przez acid 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11637 #20428 Napisano 9 Listopada 2015 Już wyrwalem 5030C Gratulacje, gdzie żeś tego dokonał ? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35473 #20429 Napisano 9 Listopada 2015 (edytowane) A na olx Niebawem powinienem go dostać więc jak ktoś chętny na nowego GW M5610 to sprzedam bo już mi nie potrzebny Edytowane 9 Listopada 2015 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4rcinS 13 #20430 Napisano 9 Listopada 2015 Dziś w sklepie widziałem G-7710 za ponad 500zł, oraz brelok G-Shock, ale nie chcieli sprzedać samego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35473 #20431 Napisano 9 Listopada 2015 Dziś w sklepie widziałem G-7710 za ponad 500zł, oraz brelok G-Shock, ale nie chcieli sprzedać samego OMG to chyba za ten brelok policzyli hehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4rcinS 13 #20432 Napisano 9 Listopada 2015 OMG to chyba za ten brelok policzyli heheWłaśnie nie, brelok był do GD-400-4ER i w innym sklepie. (ok 530zł, z tego co pamiętam) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23177 #20433 Napisano 9 Listopada 2015 Kamil, dobrze wiesz że GS-1150 ciężej wyrwać od GS-1100 i ma lepszą imo jeszcze chodzącą centralną wskazówkę Natomiast moduł mimo że nowszy to był też częściej zawodny Pamiętacie Kolegę Seven-a i gościa od super fotek niejaki 0000011111... mieli GS-1150 i obaj oddawali na reklamację, seven jak dobrze pamiętam dwa razy na zatrzymującą się wsk. sek. i samą korekcję wskazówek.A propos fot do kalendarza to mamy szczęście lub nie (zależy jak na to patrzeć) bo jakby wstawił 00001111... foty to byłyby tylko jego w kalendarzu a przynajmniej pięć miesięcy przy tych regulaminowych 5 fotach Kto jest dłużej na forum to na pewno pamięta te zdjęcia że były jak żywe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #20434 Napisano 9 Listopada 2015 Aj Tomaliusz już mnie nie nakręcaj na kolejny zegar bo przecież wiesz, że już go chcę Na razie biorę stoperan na zegarki, a przynajmniej do końca roku 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #20435 Napisano 9 Listopada 2015 1. Tak2. U siebie też robiłem polerkę szkła i częściowo koperty ale nie na błysk Do tego oczywiście nowy bezel, pasek zostawiłem bo poprzedni właściciel wymieniał i jest prawie jak nówka Dzięki 1. Zgodnie z instrukcją powinno się czekać aż wszystkie wskazówki się zatrzymają (nie mowie naturalnie o sekundowej) Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11637 #20436 Napisano 9 Listopada 2015 (edytowane) Sekundowa w Giezie się zatrzymuje, jak nie ma światła, może tego nie wiedzieli Edytowane 9 Listopada 2015 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #20437 Napisano 9 Listopada 2015 Kamil, dobrze wiesz że GS-1150 ciężej wyrwać od GS-1100 i ma lepszą imo jeszcze chodzącą centralną wskazówkę Natomiast moduł mimo że nowszy to był też częściej zawodny Pamiętacie Kolegę Seven-a i gościa od super fotek niejaki 0000011111... mieli GS-1150 i obaj oddawali na reklamację, seven jak dobrze pamiętam dwa razy na zatrzymującą się wsk. sek. i samą korekcję wskazówek.A propos fot do kalendarza to mamy szczęście lub nie (zależy jak na to patrzeć) bo jakby wstawił 00001111... foty to byłyby tylko jego w kalendarzu a przynajmniej pięć miesięcy przy tych regulaminowych 5 fotach Kto jest dłużej na forum to na pewno pamięta te zdjęcia że były jak żywe Bartkowi (Barteq891) w 1150 też odpadła wskazowka sekundowa po paru dniach od zakupu w salonie. Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter_26 45 #20438 Napisano 9 Listopada 2015 Hej, czy można gdzieś w Polsce kupić nowego Gieza? Opole CH Real Stoisko Orange. Mają dwie sztuki GS 1100. Poszukaj w necie Świat Casio Zadzwoń i się dogadasz Wysłane z mojego SM-T310 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lort 3125 #20439 Napisano 9 Listopada 2015 dzięki za pomoc i sugestie chłopaki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 12030 #20440 Napisano 9 Listopada 2015 (edytowane) Graty @Lort, mega jest ten NV Edytowane 9 Listopada 2015 przez pepepatryk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #20441 Napisano 9 Listopada 2015 Panowie,jak z kupowaniem na olx z wysyłką? Warto ryzykować? zegar na zdjęciach oryginalny.Dzięki z góry za odpowiedź 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #20442 Napisano 9 Listopada 2015 Ja raz zaryzykowałem i utopiłem 200PLN od tamtej pory umawiam się tylko na odbiór osobisty albo wystawienie przedmiotu na allegro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #20443 Napisano 9 Listopada 2015 Tego się boję własnie:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #20444 Napisano 10 Listopada 2015 Przesyłka pobraniowa z opcja sprawdzenia tez da rade. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23177 #20445 Napisano 10 Listopada 2015 (edytowane) No kto nie ryzykuję ten nie ma Przesyłka pobraniowa jak najbardziej, opcja sprawdzania zawartości też, chodź to chyba troszkę drogawe a gwarancji za stan i działanie nie zawsze do końca sprawdzisz Ja jeśli kupuję na olx coś na odległość to zadaję dużo pytań i koniecznie dzwonię osobiście próbując wybadać sprzedającego. Jeśli coś budzi moje wątpliwości to odpuszczam Nie zapeszając na tą chwilę nic na olx-ie nie utopiłem Edytowane 10 Listopada 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #20446 Napisano 10 Listopada 2015 Ja kupiłem g-2000 i okazała się podróbką od tego czasu jestem ostrożny. Myślałem wtedy że stalowego nie podrobią Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #20447 Napisano 10 Listopada 2015 "Części zostały zamówione u producenta" to będą długie 4 tygodnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #20448 Napisano 10 Listopada 2015 Panowie,jak z kupowaniem na olx z wysyłką? Warto ryzykować? zegar na zdjęciach oryginalny.Dzięki z góryza odpowiedźWybierz przesyłkę pobraniową z możliwością sprawdzenia zawartości przy odbiorze. Koszt przesłania zegarka przez Pocztę PL to ok 26zł w tej opcji.Po rozmowie też można w jakiś sposób wyczuć człowieka, ale na OLX jest pełno oszustów i trzeba uważać. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #20449 Napisano 10 Listopada 2015 (edytowane) Wrzucilem co prawda w ''nowosciach'' ale tu tez mozna. Z tego co doczytalem ma sie pokazac w listopadzie. Co kto lubi. i link: http://www.g-central.com/burton-snowboards-x-g-shock-gw-9400btj-8dr-white-rangeman/ Edytowane 10 Listopada 2015 przez romseyman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #20450 Napisano 10 Listopada 2015 Gwiezdne wojny się przypominają Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach