denver47 2530 #1 Napisano 16 Kwietnia 2019 Hej Miałem ostatnio możliwość poobcować trochę z dosyć ciekawym zegarkiem. Marka z tego co obserwuję mało u nas na forum popularna - przynajmniej mało kto,lub nikt się nie chwali. Całkiem fajna jakość wykonania. W tym konkretnym modelu, przy 42mm średnicy, rozmiar jest małą pułapką na wątłe nadgarstki, ponieważ koperta jest praktycznie płaska i L2L jest zdaje się ponad 51mm. Beczułkowata koperta świetnie wygląda z bardo dobrej jakości (na prawdę byłem mega pozytywnie zaskoczony) meshem z fajnym zapięciem. Kompletna galeria (ponad 60 zdjęć) w pełnej rozdzielczości do obejrzenia tutaj: https://flic.kr/s/aHsmCvrxHH Poniżej na zachętę kilka wybranych kadrów. Można klikać, ale przybliży do max rozdzielczości 1600x1200 (na linku powyżej plik prawie 3. krotnie większy).No to hop: Marek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #2 Napisano 16 Kwietnia 2019 Zdjęcia kapitalne jak zawsze Tarcza ma niezłą fakturę i sporo smaczków, do tego gustownie upchnięty datownik z dobrą kolorystyką. Nie mój styl, ale wykonanie wydaje się być na wysokim poziomie 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #3 Napisano 16 Kwietnia 2019 Brawo i jeszcze raz brawo ! Zarówno zegar jak i zdjęcia rewelacyjne 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #4 Napisano 16 Kwietnia 2019 Marek powtórzę się: profeska, super robota! Nie wiem czy po takich zdjęciach na żywo by mnie nie rozvzarowała, ale strasznie mi się podoba cały projekt. Oprócz sekundnika, ale myślę, że bym przeżył 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67174 #5 Napisano 16 Kwietnia 2019 Obejrzałem! Jak zwykle pełna profeska. Trzecie zdjęcie od końca wymiata Chyba już czas, bym zamiast kolejnego zegarka kupił sobie jakiś przyzwoity aparat 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #6 Napisano 16 Kwietnia 2019 Zdjęcia kapitalne jak zawsze Tarcza ma niezłą fakturę i sporo smaczków, do tego gustownie upchnięty datownik z dobrą kolorystyką. Nie mój styl, ale wykonanie wydaje się być na wysokim poziomie Brawo i jeszcze raz brawo ! Zarówno zegar jak i zdjęcia rewelacyjne Marek powtórzę się: profeska, super robota!Nie wiem czy po takich zdjęciach na żywo by mnie nie rozvzarowała, ale strasznie mi się podoba cały projekt. Oprócz sekundnika, ale myślę, że bym przeżył Obejrzałem! Jak zwykle pełna profeska. Trzecie zdjęcie od końca wymiata Chyba już czas, bym zamiast kolejnego zegarka kupił sobie jakiś przyzwoity aparat No takiego odzewu to się nie spodziewałem! dzięki koledzy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8045 #7 Napisano 16 Kwietnia 2019 Hmmm...ten tego.... 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #8 Napisano 16 Kwietnia 2019 Hmmm...ten tego.... Ma się rozumieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #9 Napisano 16 Kwietnia 2019 No takiego odzewu to się nie spodziewałem! dzięki koledzy!Dostałeś to na co zasłużyłeś !!!A co 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRobert 11834 #10 Napisano 16 Kwietnia 2019 Super zdjęcia ciekawego zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #11 Napisano 17 Kwietnia 2019 Tak oglądam te Twoje galerie (z przyjemnością) i po cichu sobie myślę, że to przecież nie może być trudne ;-) Później sam coś próbuję i okazuje się, że to jednak nie jest takie łatwe :-) Chapeau bas! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #12 Napisano 17 Kwietnia 2019 Super zdjęcia ciekawego zegarka Dzięki Tak oglądam te Twoje galerie (z przyjemnością) i po cichu sobie myślę, że to przecież nie może być trudne ;-) Później sam coś próbuję i okazuje się, że to jednak nie jest takie łatwe :-) Chapeau bas! jest trochę zabawy z oswietlaniem oraz z kompozycją. Dopóki sprawia radość to super, ale nieraz daje trochę w kość. Fajnie że się podoba. Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #13 Napisano 17 Kwietnia 2019 Piękne zdjęcia, zwracają uwagę na wiele szczegółów, których pewnie tak łatwo bym nie zauważył.Po obejrzeniu tych zdjęć biję się z myślami, czy nie zrezygnować z zamówionych już zegarków i zakupić Globtrotera...Gratuluję talentu do fotografii. dziękuję nie kupuj w ciemno jak coś tylko przymierz najpierw;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Repsak 301 #14 Napisano 17 Kwietnia 2019 Pomarańcz z czarną tarczą o ciekawej strukturze, prawie jak w GS . Do tego mesh i Twoje super fotki. To musi wypalić. Sprawdzę jak akcje Polpory od wczoraj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #15 Napisano 17 Kwietnia 2019 Pomarańcz z czarną tarczą o ciekawej strukturze, prawie jak w GS . Do tego mesh i Twoje super fotki. To musi wypalić. Sprawdzę jak akcje Polpory od wczoraj heh, Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #16 Napisano 17 Kwietnia 2019 A ja mam taki plan, że jak następnym razem będę sprzedawał jakiś zegarek, to najpierw poproszę Marka o jego sesję zdjęciową. Nie mam wątpliwości, że po jego zdjęciach wartość wyraźnie wzrośnie :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6580 #17 Napisano 17 Kwietnia 2019 Świetne zdjęcia i ładny zegarek. Pomysł kolegi Fidelio o poproszenie o sesje przed sprzedażą wcale nie jest zły... ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #18 Napisano 17 Kwietnia 2019 A ja mam taki plan, że jak następnym razem będę sprzedawał jakiś zegarek, to najpierw poproszę Marka o jego sesję zdjęciową. Nie mam wątpliwości, że po jego zdjęciach wartość wyraźnie wzrośnie :-) chętnie - oczywiście na ile czas pozwoli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41514 #19 Napisano 18 Kwietnia 2019 Marku, super foty.W Polporze super tarcza i wskazówki. Oprócz sekundowej, która jest jakimś koszmarkiem. Data świetnie umieszczona. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #20 Napisano 18 Kwietnia 2019 Faktycznie, sekundnik jakiś taki nie wyględny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41514 #21 Napisano 18 Kwietnia 2019 A i zapomniałem. Indeksy świecą? 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #22 Napisano 18 Kwietnia 2019 Marku, super foty.W Polporze super tarcza i wskazówki. Oprócz sekundowej, która jest jakimś koszmarkiem. Data świetnie umieszczona.DziękiA i zapomniałem. Indeksy świecą?No tak jak na fotce widać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #23 Napisano 5 Maja 2019 Jak zwykle eleganckie zdjęcia. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7086 #24 Napisano 12 Maja 2019 Foto I sam zegarek rewelacyjny. Z takim watchem to świat można explorować 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 46082 #25 Napisano 17 Maja 2019 Polpora powinna zlecić Tobie sesje wszystkich oferowanych przez siebie zegarków. Zdjęcia lepsze niż z ich reklamówek. 0 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach