Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kiniol

Warsztaty zegarmistrzowskie 6 / 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Brzmi jak Ostrzeżenie;)

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomnienie nr 3 !

( ostatnie )

lub jak kto woli,  w/g proroczych słów Kamila  OSTRZEŻENIE

3.   Kiniol  + 3                                                   720 zł            ( usprawiedliwiony do czwartku )

6.   szalony amator                                           280 zł

17. Fibo + 1                                                      320 zł

24. czasik                                                         280 zł

26. Ulan  + 1  + 1 dziecko                                 360 zł          ( w drodze )
29. arecki704 + 1                                              480 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eugeniusz, jak i poprzednim razem wszyscy wpłaca w terminie. Trzeba być dobrej myśli. Trwają poza tym jeszcze wakacje:)

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekasz jak myśliwy na swoją zwierzynę w lesie. Dobrze, że już mi się udało zbiec z tego Twojego polowania:)

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziadek na czele listy dłużników. :) Chociaż raz się czymś wyróżniłem. :D 

Przelew dzisiaj poszedł. 

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekasz jak myśliwy na swoją zwierzynę w lesie. Dobrze, że już mi się udało zbiec z tego Twojego polowania:)

Myślistwo to nie moja specjalność , choć szykują się niezłe łowy. Warto być czujnym  :ph34r: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może się uda

:)

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szanowni Koledzy, jeśli do jutra nie otrzymam od Was potwierdzenia przelewu ani żadnej informacji dotyczącej uczestnictwa

z przykrością uznam, że rezygnujecie z wyjazdu. 

PS
do osób, do których mam nr telefonu wysłałem SMS z prośbą o przelew. 

===================================================

To już nie jest prawdą  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przelew poszedł

========================

Dziękuję  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miało być do końca miesiąca a tutaj (prawie) rekietierka.

Moi ludzie zajmą się tym tuż przed godziną 24 ostatniego dnia miesiąca Sierpnia.

• What one fool can do, another can.   

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj pójdzie przelew za Jerzego i za mnie. Syn przeleje, bo ja walczę na wieży ze spadającą linką z bloczka zawieszonego chyba 100 m nad podłogą.

============================================

Już jest na rachunku, dziękuję :)  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dbaj zatem o BHP reszta będzie ok:)

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj pójdzie przelew za Jerzego i za mnie. Syn przeleje, bo ja walczę na wieży ze spadającą linką z bloczka zawieszonego chyba 100 m nad podłogą.

Jesteś w Świdnicy? 

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualna lista:

1.   fotolizard  + 1                               370 zł     400 zł               (+)

2.   LESKOS   + 1                                             240 zł                (+)

3.   Kiniol  + 3                                                   720 zł               (+)

4.   mechanik  + 1 ale bez hotelu                     100 zł                (+)

5.   dziadek                                                       280 zł                (+)           

6.   szalony amator                             280 zł            (+)

7.   kornik  + 1                                                  240 zł              (+)

8.   Togusa  + 1  + 1 dziecko                            280 zł              (+)

9.   pk_kamil  + 1                                              320 zł             (+)

10. Eugeniusz Szwed  + 1                                560 zł            (+)

11. Lamela                                                        520 zł            (+)

12. wijaki                                                           280 zł            (+)           

20. Władek Meller                                             280 zł            (+)

13. zasadas  +1                                                320 zł            (+)

14. Andrzej Wachowicz                                      37 zł            (+)

15. Arek_Win                                                    330 zł            (+)

16. Sylwia1gb                                                   280 zł            (+)
17. Fibo + 1                                                      320 zł            (+ )
18. Kieszonkowe +1                                         240 zł            (+)
19. Młot Thora + 1 + 1 dziecko                        360 zł            (+)
21. RTK-WGM   + 1                                         240 zł            (+)

22. Czesiek                                                       280 zł            (+) 

27. Jerzy Jurkiewicz                                               280 zł             (+)

23. amroziuk                                                     280 zł             (+)

24. czasik                                                         280 zł             (+)

25. WueM                                                         280 zł             (+)

26. Ulan  + 1  + 1 dziecko                                 360 zł            ( +)
28. kopernik18                                                  280 zł             (+)
29. arecki704 + 1                                              480 zł             (+)

Lista rezerwowa:

1. piotr b

2. ksylo 1

PS

Jeśli ktoś z Was lub z Waszych znajomych chciałby zasponsorować w jakimś stopniu  naszą wyprawę, to jesteśmy otwarci. Chodzi o zrobienie smyczek i plastikowych identyfikatorów dla całej grupy na ten wyjazd.  Na smyczkach i identyfikatorach byłby  napis KMZiZ i logo lub nazwa sponsora  :) ( do uzgodnienia )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wplacilem.

Przepraszam za zwloke.

PS. Urlop

PS1 Tomek + Marian - dzieki za telefon!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpłacone, koledzy powiadomieni SMS-em...

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kwotę z drugiej Faktury Pro-Forma, musimy (dwie osoby z zarządu) przelać jutro na rachunek Hotelu Zamek w Kliczkowie. Panowie koniec dyskusji na teraz, a w Kliczkowie,  kilka osób trafi do kąta ... w nagrodę za pomoc w  organizacji   :)  

PS

Jeśli ktoś z Was ma kontakt z Fibo i areckim704, proszę powiadomcie Ich o konieczności przelewu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba już mi się nie chce...

Do Fibo i do Ulana oraz Damiana wysłałem SMS-y

=================================

Co Ci się nie chce ???  Ty musisz !!!  I to bez szemrania  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, przepraszam, wczoraj w nocy wróciłem z Holandii. Wpłaciłem przed chwilką...

====================================================================

Dziękuję za informację  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiniol, jestem w Pęzinie. Zegar chodzi nawet dobrze, ale linka obciaznika chodu źle wisi i muszę zbudować pomost, aby bezpiecznie pracować. A poza tym wszystko w porządku. ????

Kiniol, jestem w Pęzinie. Zegar chodzi nawet dobrze, ale linka obciaznika chodu źle wisi i muszę zbudować pomost, aby bezpiecznie pracować. A poza tym wszystko w porządku. ????

Klikanie z telefonu to masakra. Wrrrrr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak... wszystko OK, tylko nie spadnij...  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkim bardzo dziękuję za wpłaty  :)  Brakuje tylko Damiana, ale to jest tylko mała przerwa techniczna. Następna akcja płatności będzie miała miejsce dopiero w ostatnim tygodniu września i będzie to już tylko dopłata w większości przypadków poniżej 100 zł. 

=====================================================

Wszyscy są już rozliczeni ( stan na 2-09-2019r. ) Za kilka dni zamieszczę listę dopłaty końcowej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może zrobić jeszcze wcześniej akcje zbierania co by nie było tyle nerwów:)

===========================================================================

Dobrze Kamil, będzie zdecydowanie wcześniej  :)  Gdy tylko dostanę z hotelu dokumenty, wstawię listę z kwotami. Z moich wyliczeń już teraz wynika że np. mechanik i Andrzej Wachowicz nie dopłacą już nic. Ale, np. pk_kamil będzie miał do dopłaty 78 zł ,  Eugeniusz Szwed aż 138 zł  itd.  ...

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i nie udało się  :( . W takim razie lecę na Malediwy, aby mi nie było tak przykro .Powodzenia chłopaki  B) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.