Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Rekomendowane odpowiedzi

Ja niestety nie bardzo w nowościach siedzę 🤷 było dodatkowo dużo damek i bicolor 41 bicolory nawet jeden z kamieniami 😎 + yachtmaster w złocie na gumie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
35 minut temu, bober5264 napisał(-a):

Pamiętasz może konfiguracji 36?

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka

Napewno czarna tarcza na gladkim bezelu i chyba niebieska na gladkim, proponuje zadzwonić do Kruka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, mój konfig, tylko do Krakowa mi nie po drodze teraz..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę Ci odebrać w wee, jeśli chcesz

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę Ci odebrać w wee, jeśli chcesz
Kurcze, kuszące to, ale zastanawiam się czy ten moment między ustami a brzegiem pucharu jednak nie jest najlepszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kurcze, kuszące to, ale zastanawiam się czy ten moment między ustami a brzegiem pucharu jednak nie jest najlepszy

Tak może być

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.07.2024 o 16:59, Wyszyn napisał(-a):

Ja zamawiałem 30 grudnia i w ubiegłym tygodniu udało mi się odebrać, więc może już niedługo się doczekasz. 

A mogę zapytać gdzie? Ja zapisywałem się w listopadzie 2023 i dalej cisza. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, bober5264 napisał(-a):

Na Placu Trzech Krzyży w Warszawie dzisiaj przymierzałem 126200 niebieska tarcza + bransoleta oyster.
Zegarek dostępny od ręki. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki;) szukam jubilee i płaski bezel kolor czarny i ew mietowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, Funakoshi napisał(-a):

Nie spodziewałem się tak szybko telefonu zwłaszcza biorąc pod uwagę, że już prawie 3 lata czekam na OP 36 z zieloną tarczą.

IMG_2528.jpeg

Gratulacje. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, Funakoshi napisał(-a):

Nie spodziewałem się tak szybko telefonu

Gratulacje, to salon w Warszawie?

Edytowane przez Jan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, mam możliwość kupna Wimbledona 36 z karbowany bezelem i oysterem od ręki w Kruku. Początkowo myślałem o zielonym DJ z jubilee+gladkim bezelem, a tu takie zaskoczenie wczoraj przy zamawianiu 😁 no i zastanawiam się dziś, co zrobić… tarcza nawet mi się podoba. 

Edytowane przez Dzikon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
50 minut temu, Dzikon napisał(-a):

Hej, mam możliwość kupna Wimbledona 36 z karbowany bezelem i oysterem od ręki w Kruku. Początkowo myślałem o zielonym DJ z jubilee+gladkim bezelem, a tu takie zaskoczenie wczoraj przy zamawianiu 😁 no i zastanawiam się dziś, co zrobić… tarcza nawet mi się podoba. 

Jak to mówią idź za głosem serca. Jak Ci się podoba i jest chemia, to bierz i nie zastanawiaj się. Jeśli coś Ci w nim nie pasuje i się wahasz, to nie warto. Bo kupisz, wydasz pieniądze i stwierdzisz iż jednak to nie to 😉 No chyba iż dla ciebie ważna jest podróż a nie dotarcie do celu. W każdym razie ty sam znasz odpowiedź czy chcesz go kupić czy nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Dzikon napisał(-a):

Musisz się zastanowić czy na pewno chcesz kupić zegarek z inną tarczą, bezelem i bransoletą tylko dlatego, że jest od ręki. Doświadczenia z tego wątku pokazują, że lepiej trzymać się tego co się wybrało po dłuższym przemyśleniu i nie ulegać chwilowym pokusom ptaszyska. 🙂

Edytowane przez memento mori

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, R1_k napisał(-a):

A mogę zapytać gdzie? Ja zapisywałem się w listopadzie 2023 i dalej cisza. 

Plac Konstytucji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.07.2024 o 11:37, Piotr_D napisał(-a):

Oj, oj, oj! Dziękuję za ostrzeżenie! Widziałem Cartiery w Warszawie w Galerii Mokotów oraz w Metropolitanie przy Pl. Piłsudskiego (chyba to zamknęli), więc sądziłem, że to krótka piłka. Do rocznicy mam ponad rok, więc chyba najwyższy czas zacząć przygotowania. Jedyne, co to żona chce zobaczyć najpierw takie zegarki osobiście żeby zdecydować, a to może nie być takie proste :)

Wystarczy odwiedzic butik Cartiera, nie powinno byc problemu z przymiarka, chyba, ze jakis limitowanch / wysokopozycjonowanych modeli

Warto tez przed odwiedzinymi danego butiku skontaktowac sie z nimi i poinformowac jakie modele chcesz zobaczyc. Jesli nie bede miec na stocku, to do dwoch tygodni powinni miec wszystko

Edytowane przez SzefSzefow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
39 minut temu, SzefSzefow napisał(-a):

Wystarczy odwiedzic butik Cartiera, nie powinno byc problemu z przymiarka, chyba, ze jakis limitowanch / wysokopozycjonowanych modeli

Dawno chyba w Polsce nie byłeś, w jedynym butiku Cartiera na cały kraj. Na zachodzie Cartier to kwestia biologiczna, naturalna, zegarek jak zegarek, dla Polaka to dramatyczne doświadczenie, metafizyka, spotkanie z najwyższym. Ja na kwarcowego Tanka dla żony czekałem rok, i to tylko dlatego że zapisał się na niego znajomy, bo dla mnie nie było nawet opcji zapisu (xD), co więcej, musiałem jechać odebrać do Warszawy, bo tak cennego egzemplarza nie można było przewieźć do salonu w Krakowie. Zaznałem przy tym niebywałego prestiżu przebywając przez kilka minut w sklepie w bardzo luksusowym hotelu jakiego wcześniej na oczy nie widziałem, toalety miały chyba z 4 metry wysokości, aż w głowie mi się kręciło, było warto. Kolega z forum ze słonecznej Italii chciał pomóc kupując od renki, ale jednak cebula zwyciężyła bo były wtedy jeszcze promki xD.

1dFQTya.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, nicon napisał(-a):

Dawno chyba w Polsce nie byłeś, w jedynym butiku Cartiera na cały kraj. Na zachodzie Cartier to kwestia biologiczna, naturalna, zegarek jak zegarek, dla Polaka to dramatyczne doświadczenie, metafizyka, spotkanie z najwyższym. Ja na kwarcowego Tanka dla żony czekałem rok, i to tylko dlatego że zapisał się na niego znajomy, bo dla mnie nie było nawet opcji zapisu (xD), co więcej, musiałem jechać odebrać do Warszawy, bo tak cennego egzemplarza nie można było przewieźć do salonu w Krakowie. Zaznałem przy tym niebywałego prestiżu przebywając przez kilka minut w sklepie w bardzo luksusowym hotelu jakiego wcześniej na oczy nie widziałem, toalety miały chyba z 4 metry wysokości, aż w głowie mi się kręciło, było warto. Kolega z forum ze słonecznej Italii chciał pomóc kupując od renki, ale jednak cebula zwyciężyła bo były wtedy jeszcze promki xD.

No chyba nie bylem, bo chetnie bym sie dowiedzial kiedy Cartier otworzyl butik w PL 🤔
Widac, cos mnie bardzo ominelo 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację, nie ma żadnego, tym trudniej pójść. Nie zrozumiałem znaczenia butik=monobrandowy.

Edytowane przez nicon

1dFQTya.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, nicon napisał(-a):

Masz rację, nie ma żadnego, tym trudniej pójść. Nie zrozumiałem znaczenia butik=monobrandowy.

Tu nie chodzi nawet o monobrand, bo sa monobrandowe AD.

Butik = sklep nalezacy do marki.
AD = authorised dealer = reseller = sklep nie nalezacy do marki (np Kruk).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, nicon napisał(-a):

🤣 😂😂

toalety 4 metry wysokosci, o kurła🤣🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, I_love_britney napisał(-a):

🤣 😂😂

toalety 4 metry wysokosci, o kurła🤣🤣🤣

Było warto, bo toalety za darmo. 😆

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za komentarze. Wimbledon 36 z karbowanym bezelem wolny w Krakowie, ja się zapisałem na gładkiego mint greena. :)

czy ktoś może odbierał ostatnio takiego i wie, ile się czeka?  Wczoraj usłyszałem że pół roku, dziś od innego sprzedawcy że rok…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi