Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, tommly napisał(-a):

Okulary leżą na półce, w nich gorzej widzę niż normalnie :) Pewnie przez astygmatyzm, przy kompie OK, ale na dłuższą metę, nie widzę co się dzieje z boku.

Wracając do wątku: Explorer lub AirKing są celem. Przejdę się u nas do ptaszyska i zapytam, choć sądzę, że we Wro nic nie załatwię, u nas jest bieda z nędzą od lat i chyba będzie mnie czekała wycieczka do Poznania.

Mi progresy poprawiali ze względu na astygmatyzm. Idealne do czytania i jazdy samochodem, nie nadają się jednak do pracy z laptopem. Co do zegarków, to w końcu znalazłem ukojenie na jakiś czas u boku Kermita. 

Ciekawe, na jak długo. 🤔

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, tommly napisał(-a):

Okulary leżą na półce, w nich gorzej widzę niż normalnie :) Pewnie przez astygmatyzm, przy kompie OK, ale na dłuższą metę, nie widzę co się dzieje z boku.

Wracając do wątku: Explorer lub AirKing są celem. Przejdę się u nas do ptaszyska i zapytam, choć sądzę, że we Wro nic nie załatwię, u nas jest bieda z nędzą od lat i chyba będzie mnie czekała wycieczka do Poznania.

Ja przez całe lata chciałem mieć Ex1, teraz zdecydowanie stawiam na Air- Kinga. Z tego co wiem w Galerii Mokotów można się zapisać to pewnie gdzie indziej także. Mam ponad 100 km i wybieram się tylko wybrać się nie mogę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mi progresy poprawiali ze względu na astygmatyzm. Idealne do czytania i jazdy samochodem, nie nadają się jednak do pracy z laptopem. Co do zegarków, to w końcu znalazłem ukojenie na jakiś czas u boku Kermita. 
Ciekawe, na jak długo.
Az sie w końcu znajdzie kupiec ;p

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, bober5264 napisał(-a):

Az sie w końcu znajdzie kupiec 😜

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka

Kermit nie jest na sprzedaż. Hulk za to jest do wzięcia. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, kingcrimson napisał(-a):

Ja przez całe lata chciałem mieć Ex1, teraz zdecydowanie stawiam na Air- Kinga. Z tego co wiem w Galerii Mokotów można się zapisać to pewnie gdzie indziej także. Mam ponad 100 km i wybieram się tylko wybrać się nie mogę.

Ja EXa już miałem, AirKinga widziałem tylko na fotkach.

Jestem trochę jak sroka, lubię kolorowe dodatki w zegarkach, czerwony grot sekundnika, albo pasiasty, jak w mojej byłej AT Gauss, dlatego AirKing oraz Milgauss wpisują się w ten trend. Ale znając życie prędzej czy później by mnie to zmęczyło i zapragnąłbym stagnacji i spokoju na tarczy, więc chyba powrót do Explorera będzie najlepszą opcją. Nudne zegarki najmniej się nudzą, coś  tym jest.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Okulary leżą na półce, w nich gorzej widzę niż normalnie  Pewnie przez astygmatyzm, przy kompie OK, ale na dłuższą metę, nie widzę co się dzieje z boku.

W Kato AirKing to nie problem a czas oczekiwanja, to chyba ok 4mc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

W Kato AirKing to nie problem a czas oczekiwanja, to chyba ok 4mc emoji6.png

Czyli całkiem przystępnie, nie zdążyłbym zmienić zdania :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czyli całkiem przystępnie, nie zdążyłbym zmienić zdania

O to chodzi. Air King jest bardzo fajny, mieliśmy go w Silesii. Nie wiem czy był od ręki, ale to bardzo wdzięczny zegarek do codziennego użytku. Chodzi mi po głowie, zobaczymy za jakiś czas jak ten pomysł się zestarzeje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi