Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Rekomendowane odpowiedzi

Pani Małgosia była na początku marca i obsługiwała mnie przy zakupie polara.

Ale chyba mają jakiś burdel u siebie, w papierach. Bo może z 1,5 miesiąca temu dzwonił do mnie gość od nich, że jestem zapisany na explorera II białego i zapraszają po odbiór. Mówię grzecznie, że już odebrałem w marcu, a Pan podziękował za informację, bo takowej nie miał w papierach. W sumie to potem żałowałem, bo może mógłbym udostępnić miejsce komuś z forum. 

Ona jest już chwilę w salonie, natomiast awansowała później jak odszedł Pan Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, piteks napisał(-a):

W sumie to potem żałowałem, bo może mógłbym udostępnić miejsce komuś z forum. 

Mógłbyś powiedzieć jak to jest możliwe w Kruku ? 

Podchodzisz po swój zegarek i informujesz sprzedawce, że ten gość co jest z Tobą bierze "Twojego"  Rolka? 

Pytam serio, od dłuższego czasu widzę taką praktykę w komentarzach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt z dowodu mnie sprawdzał😉

IWC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
2 godziny temu, piteks napisał(-a):

Nikt z dowodu mnie sprawdzał😉

A to ciekawe, na Placu Konstytucji w Waw żądają dowodu osobistego i spisują serię i numer. Tak przynajmniej było w tamtym roku. 

Edytowane przez S-3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A to ciekawe, na Placu Konstytucji w Waw żądają dowodu osobistego i spisują serię i numer. Tak przynajmniej było w tamtym roku. 

Może jak kogoś nie znają, ale za mnie to raczej nikt nie przyjdzie odebrać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, bibbi napisał(-a):

A wiedzą, że we WRO ma się wreszcie pojawić butik?

Czyżby we Wroclavii? Po remoncie tamtego salonu, w ofercie jest. np. Omega, IWC i Zenith. To chyba jak dotąd najlepiej "wyposażony" W.Kruk we Wrocławiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, bibbi napisał(-a):

I tu będzie szansa na budowanie nowych relacji. Pizzeria i mięsny w okolicy ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A coś więcej info ???
Nareszcie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.11.2025 o 21:07, Piotr Piątkowski napisał(-a):

O to chodzi. Air King jest bardzo fajny, mieliśmy go w Silesii. Nie wiem czy był od ręki, ale to bardzo wdzięczny zegarek do codziennego użytku. Chodzi mi po głowie, zobaczymy za jakiś czas jak ten pomysł się zestarzeje emoji846.png

No to się wydało gdzie kolega pracuje 😂

I skąd tyle odbiorów 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[mention=5942]Piotr Piątkowski[/mention] miałeś w tym roku w rękach OP w tym czarnym matowym kolorze?

Nie oglądałem nic z nowych OP, może dlatego, że to nie mój target i nie bardzo nawet patrzyłem czy są

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzcie proszę zielonemu w temacie jak to wygląda. Załóżmy, że chcę coś popularnego, jak DJ41. Idę do AD, zapisuję się i czekam? Doczekam się jak mnie nie znają i nic wcześniej od nich nie kupiłem? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
59 minut temu, fnkdoc napisał(-a):

Powiedzcie proszę zielonemu w temacie jak to wygląda. Załóżmy, że chcę coś popularnego, jak DJ41. Idę do AD, zapisuję się i czekam? Doczekam się jak mnie nie znają i nic wcześniej od nich nie kupiłem? 

Tak, z grubsza tak to wygląda, przynajmniej w Krakowie. W przypadku DJ czas oczekiwania zależy w dużej mierze od konfiguracji, którą wybierzesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy od konfigu, może być tak, że powiedzą Ci, że listy są zamknięte i oczekiwanie masz z głowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy można się z nimi bezpośrednio dogadać i ustalić, jak długo będą realizować daną konfigurację, czy raczej grają w jakieś gierki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma żadnych gierek, i nic nie dograsz bo to nie od nich zależy. Usłyszysz przybliżony okres oczekiwania na podstawie doświadczenia sprzedawcy z którym rozmawiasz.

Jeżeli konfiguracja jest mniej popularna lub ostatnio realizowano sporo odbiorów takiego modelu to prognozowana data może być całkiem dokładna. Nie mniej lepiej nastawiać się na dłuższy czas oczekiwania i najwyzej pozytywnie się zaskoczyć 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy można się z nimi bezpośrednio dogadać i ustalić, jak długo będą realizować daną konfigurację, czy raczej grają w jakieś gierki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedza Cu ze czas oczekiwania to np ok roku, zegar moze przyjsc za miesiac lub za 2 lata

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma szans, żeby się dowiedzieć kiedy przyjdzie Twój zegarek. W niektórych modelach może być przybliżona prognoza, ale to i tak nie jest pewne
Powiedza Cu ze czas oczekiwania to np ok roku, zegar moze przyjsc za miesiac lub za 2 lata

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka

Dokładnie. Mogą powiedzieć, że czas oczekiwania to 2 lata a przyjdzie po roku i kilku mc, albo, że zwykle przychodzi do roku a będziesz czekał 3, bo akurat tak na Ciebie padło. Trzeba się zapisać i czekać. Ewentualnie odwiedzać butik co jakiś czas i podpytywać czy coś wiedzą ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, fnkdoc napisał(-a):

Jeśli wybierzesz mega chodliwą konfigurację to może się okazać, że lepiej kupić na rynku wtórnym. Będziesz miał od ręki. Za dwa lata to może Ci już przejść ochota na jego posiadanie i zapewne będzie droższy niż dziś z drugiej ręki.  

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi