Marcin_L 10 #351 Napisano 15 Lutego 2006 Weekend w Czarnej Górze - zdjęcia z Lutyni koło Lądka Zdroju. Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #352 Napisano 15 Lutego 2006 no no, i jeszcze ten samolocik na drugim :roll: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #353 Napisano 15 Lutego 2006 pięknie ! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #354 Napisano 15 Lutego 2006 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24184 #355 Napisano 16 Lutego 2006 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #356 Napisano 16 Lutego 2006 Niezłego dymu Amfibia narobiła świetne fotki ! 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24184 #357 Napisano 16 Lutego 2006 Tak to już jest :cry: Powiedziała, że muszę wybrać - albo ona albo mój ulubiony porcelanowy kubek :evil: . 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #358 Napisano 16 Lutego 2006 Daj Pani przeczytać post o UAZ-ie w dziale o samochodach Różnie to może być z tymi ulubionymi gadżetami facetów :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #359 Napisano 16 Lutego 2006 Weekend w Czarnej Górze - zdjęcia z Lutyni koło Lądka Zdroju. Marcin Tez jezdze na narty do Czarnej Gory. Bylem w zeszly piatek. W nadchodzaca sobote tez tam moze pojade lud do Czech - Pec pod Sniezka. Pozdrawiam narciarza. PS: na avatarze widze jakies nartki. Jaki to sprzet? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #360 Napisano 17 Lutego 2006 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dave Lombardo 0 #361 Napisano 17 Lutego 2006 Eye-lip, ten kubeczek to on był taki z wiewiórką?? 0 I love it when a plan comes together Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #362 Napisano 17 Lutego 2006 Czas na mój debiut: "Legolife" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #363 Napisano 17 Lutego 2006 Czas na mój debiut super !!! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #364 Napisano 17 Lutego 2006 Dziękuję, miło mi. W takim razie jeszcze jedna fotografia 'zegarkowa' (z sierpnia 2005): "Tempus fugit" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #365 Napisano 18 Lutego 2006 Legolife świetne Mój nowy pulpit 8) 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #366 Napisano 18 Lutego 2006 Jeśli chcesz większy rozmiar, podaj maila. :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marekp 0 #367 Napisano 18 Lutego 2006 Zdjęcie Piotrka to klasyka- super.Legolife od mabok - super pomysł i ujecie tematu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #368 Napisano 18 Lutego 2006 Skoro już mowa o klasyce..."Rejuvenation" I jeszcze taki widoczek skromny ;-)"Terra incognita I" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marekp 0 #369 Napisano 18 Lutego 2006 Moim skromnym zdaniem ten widoczek jest lepszy od pierwszego zdjęcia.Co prawda rząd drzew z prawej strony nie leży w mocnym punkcie, ale ładnie prowadzi wzrok w głąb kadru, nie ma efektu wyprowadzania oczu spoza kadr. Drzewo z lewe stamowi dopełnienie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #370 Napisano 18 Lutego 2006 Podzielam Twoją opinię. :-) "Nymphalis Io" - zaszumiony nieco, niestety zaufałem automatowi wówczas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #371 Napisano 18 Lutego 2006 Dzisiejszy wypad na narty: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24184 #372 Napisano 20 Lutego 2006 Eye-lip, ten kubeczek to on był taki z wiewiórką??Nie, z kwiatuszkiem. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski 0 #373 Napisano 22 Lutego 2006 ...fotki niczego sobie...''Legolife'' - 'dusi' ...niestety ja osobiście jestem przeciwnikiem używania cyfrówek do wykonywania zdjęć artystycznych... cyfrówki są dobre do press-fotografii oraz do wyświetlania fotek w kompie... jeśli je 'przelejemy' na papier to już będzie tragedia... ...a co do tego Contax'a z 39 Mpx przytoczonego przez Otho to jest raczej 'pokaz sił' ...bo do niczego (oprócz wielkoformatowych druków dokumentacyjnych) się to nie przyda ...nic nie zastąpi (póki co) analogowej lustrzanki średniego formatu... lub w najgorszym wypadku małoobrazkowej lustrzanki... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #374 Napisano 22 Lutego 2006 lub w najgorszym wypadku małoobrazkowej lustrzanki... ale chyba tylko przy długich czasach naświetlania.gdzieś czytałem że potencjał kliszy maoobrazkowej oczułości 100 to ok 18 MPix. w tym świetle to już nawet nowy canon 1 jest lepszy. piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #375 Napisano 22 Lutego 2006 Nie wiem, moze głupio myslę, ale piksele są ułozone "w kratkę" a cząsteczki substancji światłoczułej na błonie raczej losowo. Dla ludzkiego oka obraz "niepokratkowany" jest naturalniejszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach