Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
meXy

Klub użytkowników GARMIN

Rekomendowane odpowiedzi

🌞🌞🌞🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️

IMG_9554.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary G-shockowiec testuje Garmina. Zależało mi na barometrze.
Ale faktem jest, że wyświetlacz jest nie do pobicia, szczególnie w pozytywie. 8bf545a310eefb9226f1580ce6bab765.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jednak się skusiłeś? Niech się dobrze nosi!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwszych chwilach jestem zaszokowany wyświetlaczem i jego czytelnością. W pozytywie jest nie do pokonania. Jestem zadowolony z zakupu. Tak jak pisałem w swoim wątku- dzięki za doradztwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miłego dnia 🙂

1690109403220.jpg

Edytowane przez adalis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam go od 18 kwietnia. Ale wpadał cały czas w rotację z innymi zegarkami.

Teraz noszę go już tydzień bez przerwy i coraz bardziej doceniam.

Mega wygodny i funkcjonalny. G-Shocki te co mi zostały jeszcze leżą, tak samo jak Szwajcary, automaty i wszystko inne.

To najlepszy G-Shock, który nie jest G-Shockiem ;)

IMG_20230723_123707.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie przyjechał Fenix 6 Sapphire z Amazonu. Kupiony jako "zwrot" z działu Warehouse z adnotacją znikomych śladów używania. Cena była dobra, więc się skusiłem. Okazało się, że śladów używania nie ma, za to nie działają chyba wszystkie czujniki. Nie ma pomiaru pulsu, pulsoksymetru, barometru, a tym samym wysokościomierza, nie działa zliczanie kroków i kompas. Jednym słowem porażka. Spróbowałem wszystkich netowych porad, jak resety, update firmwareu, włączanie i wyłączanie czujników i doopa. Cena była jednak na tyle dobra, że chyba zdecyduję się na skorzystanie z gwarancji Garmnina, a nie odesłanie zegarka z powrotem do Amazonu. Może przyślą mi nowy ;)

BTW, spotkał się ktoś z takimi przypadłościami, bo w necie jest tego trochę. Swoją droga słabo byłoby kupić zegarek za np. 2,5-3k PLN, który tuż po okresie gwarancji zacznie niedomagać w powyższy sposób (a są takie przypadki  w necie opisane) :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klimczok.4f92bf15df38ab77afe3a2088fe6d910.jpg

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój pierwszy Garmin,po latach Samsungowych zegarkach 😀

20230807_190050.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fenix przetrwał słona wodę , słodka wodę , baseny , skoki , morze , nocne głupoty , 🤣🤣

IMG_6056.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączam do klubu. 

PXL_20230811_071123394.jpg

PXL_20230811_071152818.jpg

PXL_20230811_071424111.jpg

Edytowane przez kazo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś z Was może Garmina Instinct 2 Tactical i chciałby podzielić się wrażeniami? Planuję go kupić i zapewne to zrobię, ale chętnie poczytałbym coś na jego temat. Ciekawi mnie na przykład czym ta wersja różni się od innych i czy tych różnic nie da się uzupełnić po prostu wgrywając aplikacje albo aktywności z marketu Garmina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak na szybko to różni się opcjami i aplikacjami dla żołnierzy np podświetlenie zgodne z noktowizorem, tryb stealth, wojskowa siatka współrzędnych itp. jest też możliwość dokupienia aplikacji typu komputer balistyczny ale raczej nie zainteresuje Cię to. Tactical to wersja edycyjna więc ma wszystko to co podstawowy I2 plus aplikacje Tactical i nie dokupisz ich ani w żaden sposób nie doinstalujesz 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A cóż to jest ten komputer balistyczny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doczytałem w necie, że chodzi o kalkulator balistyczny. Nie mam pojęcia jak takie coś miałoby wyglądać w zegarku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro ta opcja jest za dopłatą to rozumiem, że trzeba dokupić ją w formie aplikacji tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, musisz dodatkowo zapłacić. Na "zwykłych " Instinct2 nie masz możliwości instalacji tej apki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przejrzałam ten temat z góry do dołu i zauważyłem, że praktycznie wszyscy kupują te zegarki w kolorze czarnym, a już absolutnie nikt nie pokusił się na opcję kolorystyczną, która mnie interesuje, czyli jasny brąz. Widziałem Instincta 2 w tym kolorze i moim zdaniem wygląda o niebo lepiej niż czarny. Tylko mi się podoba?

Wstawiam zdjęcie poglądowe (z internetu), żeby przybliżyć o jaką wersję mi chodzi. 4a0b0d5b36eb0a8d536dfc1c5f5377ac.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda fajnie, mój poprzedzi zegarek sportowy był w kolorze piaskowym i bardzo mi się podobał. Moja wersja Garmina to Black Edition i chyba w innym kolorze nie występuje więc jakby nie miałem wyboru

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak wygląda sprawa z wymianą paska? One siedzą na standardowych teleskopach? Można zamontować inny pasek np. nato strap?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi