Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
tomaliusz

Okazje zakupu China watch

Recommended Posts

@tomaliusz, na pewno bierzesz przez "kup teraz" a nie dodajesz wcześniej do koszyka, by dopiero późnej przejść do zakupu? Przez dodanie do koszyka nalicza mi podobnie jak u Ciebie, czyli niecałe 800 punktów, natomiast przez "kup teraz" zalicza wspomniane 1600 punktów zniżki.

5 minut temu, Hoffhoffski napisał(-a):

@tomaliusz, na pewno bierzesz przez "kup teraz" a nie dodajesz wcześniej do koszyka, by dopiero późnej przejść do zakupu? Przez dodanie do koszyka nalicza mi podobnie jak u Ciebie, czyli niecałe 800 punktów, natomiast przez "kup teraz" zalicza wspomniane 1600 punktów zniżki.

No tak, wiem bo już z innymi zegarami tak kombinowałem bo przez koszyk nie odlicza tyle pkt. aby pewnie nie dodawać innych rzeczy i obniżać dodatkowo przez kupony.

Tylko jak napisałem wcześniej z tego linka nie mam opcji kup teraz 😅

Edited by tomaliusz

@tomaliusz, ach, nie zauważyłem, że zedytowałeś posta. Faktycznie - dziwna sprawa z tym brakiem "kup teraz". Pamiętam, że kilka razy miałem podobnie, ale nie przykładałem do tego uwagi, bo to jakieś pierdoły były, które jak już to i tak zamawiałem wspólnie z koszyka. A w historii wyszukiwarki okazji w dziale monetach nie pojawia Ci się? U mnie widnieje z teoretyczną zniżką "40%" (ta, jasne, coś tyle nie nabija :lol:).

7 minut temu, Hoffhoffski napisał(-a):

@tomaliusz, ach, nie zauważyłem, że zedytowałeś posta. Faktycznie - dziwna sprawa z tym brakiem "kup teraz". Pamiętam, że kilka razy miałem podobnie, ale nie przykładałem do tego uwagi, bo to jakieś pierdoły były, które jak już to i tak zamawiałem wspólnie z koszyka. A w historii wyszukiwarki okazji w dziale monetach nie pojawia Ci się? U mnie widnieje z teoretyczną zniżką "40%" (ta, jasne, coś tyle nie nabija :lol:).

Dziwna sprawa, niektóre mam kup teraz inne nie 😅 

A teraz w ogóle przy każdej próbie zakupu mam to co na zdjęciu.

Co jakiś czas tak mam i przez kilka dni nie mogę nic kupić 🤔 

Zawsze jak kupię kilka zegarków to mnie blokują 🤷 

Nie wiem o co kaman ... za dużo kupuje czy jak 🤭 

Nic nie kombinuje z innymi kontami, nigdzie indziej się nie loguje i nie używam tych samych kuponów ... nooo kurde blacha! 😡 

Jak żyć? 😟

Screenshot_2024-09-02-18-27-37-78_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg

Edited by tomaliusz

38 minut temu, tomaliusz napisał(-a):

Dziwna sprawa, niektóre mam kup teraz inne nie 😅 

A teraz w ogóle przy każdej próbie zakupu mam to co na zdjęciu.

Co jakiś czas tak mam i przez kilka dni nie mogę nic kupić 🤔 

Zawsze jak kupię kilka zegarków to mnie blokują 🤷 

Nie wiem o co kaman ... za dużo kupuje czy jak 🤭 

Nic nie kombinuje z innymi kontami, nigdzie indziej się nie loguje i nie używam tych samych kuponów ... nooo kurde blacha! 😡 

Jak żyć? 😟

Screenshot_2024-09-02-18-27-37-78_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg

Mi przy każdej próbie kupienia tego zegarka wyskakiwał ten komunikat, później kupowałem inne rzeczy i było normalnie, a jak próbowałem znowu kupić ten zegarek, to ponownie ten komunikat ☹️ Coś chyba jest z obecną wyprzedażą, bo próbowałem go kupić u innych sprzedawców którzy mają zaznaczoną promocję i jast tak samo. 

Edited by ICE

9 minut temu, piatorrwylde napisał(-a):

Panowie,wątek znowu umarł?
Fajny był.

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka

Nie no spokojnie, dopiero się zacznie rozkręcać w poniedziałek 

Seestern SUB300T za ~$100 przez stronę lub ~$94 przez aplikację ze strefy monet (lub poniższy link, który jest z aplikacji) - wydaje mi się, że taniej nie było. Uwzględniono kupon sprzedawcy na -$5, kupon ali -$12 i monety (-5% na stronie, -10% przez strefę monet w aplikacji).

https://a.aliexpress.com/_EyHo2lj

Proxima PX1734 za ~$91. Uwzględniono kupon ali -12$ i jakieś drobne z monet.

https://a.aliexpress.com/_EG7JMw9

Edited by Hoffhoffski

Poganin 1644 z kodem i monetami 140 pln.  https://a.aliexpress.com/_EHeyavF.   Poganin 2770.automat też podobnie z kuponem i monetami
https://a.aliexpress.com/_EJKSeHL.    Tuńczyk addiesdive okolice 200 pln kodu i monety(bransoleta nie engeener i chyba blaszane zapięcie starszego typu)

https://a.aliexpress.com/_EvsGee9

Edited by tomcat

8 godzin temu, Hoffhoffski napisał(-a):

Seestern SUB300T za ~$100 przez stronę lub ~$94 przez aplikację ze strefy monet (lub poniższy link, który jest z aplikacji) - wydaje mi się, że taniej nie było. Uwzględniono kupon sprzedawcy na -$5, kupon ali -$12 i monety (-5% na stronie, -10% przez strefę monet w aplikacji).

https://a.aliexpress.com/_EyHo2lj

Proxima PX1734 za ~$91. Uwzględniono kupon ali -12$ i jakieś drobne z monet.

https://a.aliexpress.com/_EG7JMw9

dzieki skusiłem sie na Seesterna wyszedł 402zł ,

Seestern 62mas V3 na bransolecie za ~$130 szara tarcza, na gumie za ~$116 czarny i ~$120 niebieski - z kodem ali -12$ i drobnymi za monety.

https://a.aliexpress.com/_Ev0CuRJ

Baltany S204030 za ~$132 czerwony i ~$140 czarny - z kodem ali -$12 i drobnymi za monety.

https://a.aliexpress.com/_Ewwh1ID

@jarek08s, na jaki kolor się zdecydowałeś?

Edited by Hoffhoffski

9 minut temu, johndeacon napisał(-a):

Skąd Wy te kody bierzecie? W aukcji jest 280 coś minus 20zł kupon. Jakim cudem 210

Zbierają punkty przez aplikację i wymieniają monety na kody w apce. Ja niestety też nie mam takich bonusów🤔

W apce klikamy monety - wyszukiwarka zniżek i wpadaja zegarki które oglądamy. Teraz i tak lipa w czerwcu to die trafiały duże zniżki za monety. Rekord to tandorio field automat za 75 czy 80 ziko.  Wracając do tematu  apka z monetami 40 procent taniej fajne etui na 8 zegarków
https://a.aliexpress.com/_EJz7Q5T

Edited by tomcat

2 godziny temu, Paulus57 napisał(-a):

Ja kupiłem tego, cena ze zniżkami 195 USD netto. 

S487a6020b0834c8da03cea8f32521e44m.jpg

Patrzyłem na niego też, ale jakoś brązy do mnie nie przemawiają a przynajmniej na zdjęciach. Ciekawe jak real.

Póki co to chyba jedyne co upatrzyłem to Mewa nurek z fazami księżyca.....cena po vacie jakieś 500 usd o ile dobrze pamiętam + rabaty, kody itd.

2 godziny temu, niuti napisał(-a):

Patrzyłem na niego też, ale jakoś brązy do mnie nie przemawiają a przynajmniej na zdjęciach. Ciekawe jak real.

Póki co to chyba jedyne co upatrzyłem to Mewa nurek z fazami księżyca.....cena po vacie jakieś 500 usd o ile dobrze pamiętam + rabaty, kody itd.

Jest sporo fajnych modeli, niekoniecznie oczywiste homary a ten chyba jednak poza luźnymi nawiązaniami do jednego Citizena, ma w sobie coś oryginalnego. Brązowe lubię i mam trochę, ale nie pamiętam dokładnie ile. Ten ma mieć kopertę tytanowo-brązową i jestem ciekaw jak to będzie na żywo wyglądać. Wybrałem wersję z tarczą i wkładką bezela ze stali damasceńskiej. Nic jeszcze z takiej stali nie miałem i to poszerzy dodatkowo moją kolekcję. Sea-Gulle lubię, ale mam ich tylko kilka. Niestety modele które aktualnie chciałbym mieć od nich kosztują nieraz sporo ponad 500 USD. 

I just found this on AliExpress: 
£188.26 | SH Stainless Steel Automatic Diver Men Watch PT5000 SW200 Full Brushed Bracelet See-Through Back 10ATM Waterproof PRX Watch
https://a.aliexpress.com/_EzmyBgd

PRX homar, z selitą kupiłem za 155 funtów.

Edited by Laponek
Usunąłem, że produkowany przez Cronos, bo jednak nie

21 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):

Jest sporo fajnych modeli, niekoniecznie oczywiste homary a ten chyba jednak poza luźnymi nawiązaniami do jednego Citizena, ma w sobie coś oryginalnego. Brązowe lubię i mam trochę, ale nie pamiętam dokładnie ile. Ten ma mieć kopertę tytanowo-brązową i jestem ciekaw jak to będzie na żywo wyglądać. Wybrałem wersję z tarczą i wkładką bezela ze stali damasceńskiej. Nic jeszcze z takiej stali nie miałem i to poszerzy dodatkowo moją kolekcję. Sea-Gulle lubię, ale mam ich tylko kilka. Niestety modele które aktualnie chciałbym mieć od nich kosztują nieraz sporo ponad 500 USD. 

Tak więcej niż 500, tak jak ten co pisałem i to tak trochę porównaniu do twoich 300 za tego powyżej :). Może przyjdzie do BF do Ciebie......a z drugiej strony.......w połowie zegarków nie chodzę wiecej niż z 2x w roku :P i kolejny ....coś nie tak ze mną :D

Sądząc po kolorze to tarcza i te wkładki bezela to damast tytanowy. Piękny materiał często stosowany w nożach np. Hermana

Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka

46 minut temu, niuti napisał(-a):

Tak więcej niż 500, tak jak ten co pisałem i to tak trochę porównaniu do twoich 300 za tego powyżej :). Może przyjdzie do BF do Ciebie......a z drugiej strony.......w połowie zegarków nie chodzę wiecej niż z 2x w roku :P i kolejny ....coś nie tak ze mną :D

Kolekcja to zestaw przedmiotów, które chce się przede wszystkim posiadać. Noszenie, używanie jest sprawą drugorzędną.

4 minuty temu, Mikas napisał(-a):

Sądząc po kolorze to tarcza i te wkładki bezela to damast tytanowy. Piękny materiał często stosowany w nożach np. Hermana

Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka

Dlatego wybrałem tą wersję kolorystyczną, właśnie ze względu na użyty materiał wkładki bezela i tarczy. Pozostałe kolory też do mnie mówią, ale chyba ewentualny zakup jeszcze jednego musiałby być spowodowany odbiorem pierwszego z tzw. "dzikim zachwytem". Już nie raz spotkałem się z tym, że zdjęcia reklamowe nieco naginają rzeczywistość. ;)