Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Lincoln Six Echo

Spis cudzołożników ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Wzrok, przyznaję, już nie ten, co kiedyś. Tym niemniej, stwierdzam, że nie widzę.  :D

Z co najmniej kilku powodów, które wyjawię szczerze jedynie przed Świętą Inkwizycją, proponuję niniejszym wszystkim cudzołożnikom - czyli: obecnym zarówno na forum, jak i na różne rodzaju Facebookowych grupach zegarkowych - ujawnienie się. To znaczy, podanie, kto kryje się za jakim nickiem na forum i na wspomnianych grupach.  :)

Po co mi to i do czego? Żeby się lepiej poznać, rzecz jasna.  :P

Chociaż, on second thought, może po to, żeby przypadkiem nie sprzedać zegarka komuś, kto mi podpadł na Forum lub Fejsie, a kogo nie identyfikuję z powodu różnych nicków właśnie! :lol:

OK, może po prostu jestem ciekaw niektórych "zbieżności"...  ;)

Ja sem Jarek Napierała i pod tym  właśnie "pseudonimem"  :D występuje na grupach fejsowatych.  ;) A udzielam się głównie na Czasoholikach, Chronosapiens, Łowcach, Avionautice, Zegarkomanii i 2-3 innych. Na kilku mam bana, bo nie chciałem dawać fantów, itp. :P

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1313256980_by_Pacman12_500.thumb.jpg.a7fa7f562c8f0ecfffadeb68d4c2892a.jpg

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

😉🙂🙃:rolleyes:

Tak mi się skojarzyło... Swoją drogą film polecam.

Edytowane przez Kuklik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam łowców sobie już dawno odpuściłem. Grupa bez jakiejkolwiek "filtracji", jak dla mnie po prostu infantylna, szkoda prądu :P

Czasoholików i Chronosapiens (byli Czasoholicy w sumie) sam polecam :) 

Jakub Ruminkiewicz :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Ceteth napisał(-a):

Ja tam łowców sobie już dawno odpuściłem. Grupa bez jakiejkolwiek "filtracji", jak dla mnie po prostu infantylna, szkoda prądu :P

Czasoholików i Chronosapiens (byli Czasoholicy w sumie) sam polecam :) 

Jakub Ruminkiewicz :D

Miło mi Pana poznać. :D A serio: fakt, to, co się dzieje na Łowcach często jest obrazą podstawowych norm kulturowych  ;). Z drugiej strony, zasięgi mają, więc.... sam wiesz ... ;) Ale się NIE CIESZĘ! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako osobie, która handluje, to się nie dziwię. Ja dla siebie nic wartościowego tam nie znalazłem :) zasięgi mają, bo jak wspomniałem, do grupy może dołączyć każdy :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, Ceteth napisał(-a):

Jako osobie, która handluje, to się nie dziwię. Ja dla siebie nic wartościowego tam nie znalazłem :) zasięgi mają, bo jak wspomniałem, do grupy może dołączyć każdy :) 

Wszystko się zgadza. Ja, jeżeli już w ogóle biorę udział w jakichś dyskusjach, to też prawie wyłącznie na Czasoholach i Chronosapiens. Łowcy raczej "użytkowo". Trochę szkoda, że to wygląda, jak wygląda, bo można odnieść momentami wrażenie, że "zegarkowe hobby" to w zasadzie "ch...", "kozak", "sztos" i "pa, made in china, hyhyhyhy"...  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
25 minut temu, dziadek napisał(-a):

Ci "Łowcy", to, to jest to?  https://www.facebook.com/search/top?q=łowcy zegarków

A są jacyś łowcy większych zegarów? :)

Tak, to jest to! ;) Ale zaraz... Widzę, że jesteś Fejsbukowiczem - czy jako "dziadek", "Dziadek", "dziadek XXL" lub może "Dziadek-man" albo "Bat-Dziadek"...? :lol:

EDIT: Piotr @tarant, nasz najstarszy stażem moderator, kiedyś się udzielał na grupie dla miłośników zegarów, więc na pewno zna temat.  :)

Edytowane przez Lincoln Six Echo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
58 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Tak, to jest to! ;) Ale zaraz... Widzę, że jesteś Fejsbukowiczem - czy jako "dziadek", "Dziadek", "dziadek XXL" lub może "Dziadek-man" albo "Bat-Dziadek"...? :lol:

W większości  mediów społecznościowych figuruję pod pełnym imieniem i nazywam, czyli Maria-Jan Pruss.:P 

Na FB figuruje tylko z jednym imieniem, czyli Jan Pruss.:)

Tu na forum często łączą moje imiona i mówią do mnie Marian, albo dziadek.:D

Naręcznych zegarków nie kupuję bo to nie moja bajka, więc ze sprzedawcami starych i nowych naręcznych nie mam kontaktu.:P

Edytowane przez dziadek

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, dziadek napisał(-a):

W większości  mediów społecznościowych figuruję pod pełnym imieniem i nazywam, czyli Maria-Jan Pruss.:P 

Na FB figuruje tylko z jednym imieniem, czyli Jan Pruss.:)

Tu na forum często łączą moje imiona i mówią do mnie Marian, albo dziadek.:D

Naręcznych zegarków nie kupuję bo to nie moja bajka, więc ze sprzedawcami starych i nowych naręcznych nie mam kontaktu.:P

Marian, ale jakoś słabo Ciebie widać... Gotfryd Śmiały jestem... 

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
42 minuty temu, kiniol napisał(-a):

Plizd tu mit ju, Sir Gotfrydzie!  :D

A Mariana słabo widać, bo mieszka w Herzberg am Harz.   ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Ta... koło Warszawy...;)

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
59 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

To nie ten Pruss. :) Może mnie słabo widać bo stary już jestem.

Ale Kol. Tarant mnie zobaczył i dołączył do grupy Czas na Zegary. 

1 godzinę temu, kiniol napisał(-a):

Panie Gotfrydzie, wysłałem do Pana zaproszenie.:)

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
42 minuty temu, dziadek napisał(-a):

Już odpowiedziałem... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, dziadek napisał(-a):

Teraz też Cię widzę (po Tarancie - "wspólni znajomi").  :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja udzielam się tylko tutaj - facebooka nie mam - czyli nawet nie wiem czy istnieje - coś jak 6 zmysł :) - Tutaj pod nickiem Solve - ale jak w podpisie jakbym miał się gdzieś angażować to bardziej pod nickami KriSu lub Ulvheiden - a na żywo Krystian Zalas :) 

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, SzefSzefow napisał(-a):

Powiedzialbym, ze kto ma wiedziec, ten wie... a kto nie wie, to moze latwo znalezc 🤭

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wspaniale, Panowie. Wszystkim, którzy wyrechotali i/lub porównali do UB, SB i innych służb, serdecznie gratuluję intelektualnego polotu i słodkich lajków.  ;)

Mnie się jakiś czas temu zdarzyło zamienić kilka zdań o ofercie zegarkowej z pewnym grupowiczem z FB i nagle... okazało się, że facet od paru już miesięcy wynajmuje ode mnie garaż. To mnie, poniekąd, zainspirowało do tej jakże odrażającej i żenującej, a ewidentnie chybionej inicjatywy, za którą serdecznie przepraszam, której w sposób wręcz niewysłowiony żałuję, ale, niestety, nie pamiętam (skleroza), czy obiecuję poprawę.  :lol:

istockphoto-155376086-612x612.jpg.e214097acb22cedf10e7b5fbea474f97.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.07.2023 o 17:20, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Wspaniale, Panowie. Wszystkim, którzy wyrechotali i/lub porównali do UB, SB i innych służb, serdecznie gratuluję intelektualnego polotu i słodkich lajków.  ;)

Mnie się jakiś czas temu zdarzyło zamienić kilka zdań o ofercie zegarkowej z pewnym grupowiczem z FB i nagle... okazało się, że facet od paru już miesięcy wynajmuje ode mnie garaż. To mnie, poniekąd, zainspirowało do tej jakże odrażającej i żenującej, a ewidentnie chybionej inicjatywy, za którą serdecznie przepraszam, której w sposób wręcz niewysłowiony żałuję, ale, niestety, nie pamiętam (skleroza), czy obiecuję poprawę.  :lol:

istockphoto-155376086-612x612.jpg.e214097acb22cedf10e7b5fbea474f97.jpg

Nie ma sie co dziwic, ludzie co do zasady boja sie ujawniac i wola byc anonimowi. Jest to chyba normalne. Pokazuje sie tu rzeczy, ktore maja pewna wartosc i o ile w moim przypadku, mam latwy dostep do skrytek czy Port franc, o tyle wiele osob mieszkajacych w PL takich mozliwosci nie ma 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 5.07.2023 o 10:56, Ceteth napisał(-a):

memy z Balticusem to złoto!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi