Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
2 godziny temu, QuadrifoglioVerde napisał(-a):

musi zostac bo inaczej nowa matryce dla tarczy trzeba robic koszty rosna. mozna dac cyfry datownika czarne tyle czy to ma sens

Szkoda ale rozumiem. Ale właściwie o jakim dodatkowym koszcie per zegarek mówimy? 100 czy 1000 PLN? Jak bliżej tej powiedzmy 100 to myślę że większość potencjalnych nabywców zdecydowałaby się dopłacić. 

Moze te czarne cyfry to jest jakieś wyjście. Jakby były też takie wypukłe jak indeksy godzinowe to kto wie. Może ciekawie by wyglądało. A da się je położyć w czarnej lumie czy to niewykonalne? Wtedy dałoby się obronić tę datę myślę.

ale generalnie projekt zapowiada się jako bestseller👍

Edytowane przez TylerVega

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, QuadrifoglioVerde napisał(-a):

z matową lumą. Ale przy masowej finalnej produkcji czarna luma bylaby kupiona przez nas i bedzie identyczna na wskazowkach i tarczy. Na piniższych zdjeciach niestety jest inna bo dostawca tarcz ma swija a wskazowek swoją. 

7fd3cb6089e7b1c9a9303f8b43dfe604.jpeg

cc650e86e1cf91c97fa34a72466b974b.jpeg

A są jakieś wieści z terminem finiszu wersji P.1?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, sanik napisał(-a):

A są jakieś wieści z terminem finiszu wersji P.1?

W tym tygodniu maja byc gotowe czesci.

Mysle ze zegarki beda w terminie czyli w Maju rozsylane

36 minut temu, TylerVega napisał(-a):

Szkoda ale rozumiem. Ale właściwie o jakim dodatkowym koszcie per zegarek mówimy? 100 czy 1000 PLN? Jak bliżej tej powiedzmy 100 to myślę że większość potencjalnych nabywców zdecydowałaby się dopłacić. 

Moze te czarne cyfry to jest jakieś wyjście. Jakby były też takie wypukłe jak indeksy godzinowe to kto wie. Może ciekawie by wyglądało. A da się je położyć w czarnej lumie czy to niewykonalne? Wtedy dałoby się obronić tę datę myślę.

ale generalnie projekt zapowiada się jako bestseller👍

tak da sie w czarnej lumie ale to troche bez sensu jak juz ta data jest to niech bedzie czytelna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie. Czy osoby, które wpłaciły zaliczkę na wersję P.1, mogą wybrać wersję P.2?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Callahan napisał(-a):

Mam pytanie. Czy osoby, które wpłaciły zaliczkę na wersję P.1, mogą wybrać wersję P.2?

Nie ponieważ nie istnieje wersja P.2 , to co tutaj pokazuję to wczesne prototypy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 hours ago, QuadrifoglioVerde said:

Nie ponieważ nie istnieje wersja P.2 , to co tutaj pokazuję to wczesne prototypy

No to aż prosi się żeby datę wywalić i kontynuować, o ile wzrosły by koszta takiej zmiany, plus minus ile musiałby kosztować ten model? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro rezygnacja z okna daty będzie kosztowna, to może zrobić w niej czcionkę szarą/piaskową? Aby tak bielą nie biła po oczach 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, QuadrifoglioVerde napisał(-a):

Na szczęście w ogóle do mnie nie gada 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, sanik napisał(-a):

Na szczęście w ogóle do mnie nie gada 😀

Dla mnie wersja z postu #272 robi robotę ;) całkiem nieźle wyglądał by w piaskowanej kopercie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetnie wyszedł 👍

Masz fotkę na pasku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, QuadrifoglioVerde napisał(-a):

lekko wypukle

No i prawilnie, na tym mi zależało. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Mnie cały czas czegoś brakuje w temacie koronki. Nie wiem, może patyny? No i ten czerwony sekundnik... ciekawe, jakby wyglądało gdyby był w kolorze pozostałych wskazówek? Nudno?

5ba90f9141a8e9451142177bb1409a16.thumb.jpeg.da526b31a21f9d09d137bca6759e2338.jpg.0989ddb8eb4ca7018eb7aea7bd7de46d.jpg

Edytowane przez renqien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W wątku była informacja o wielkości, lecz nie mogę znaleźć. Może ktoś przypomnieć

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, Dorian06 napisał(-a):

W wątku była informacja o wielkości, lecz nie mogę znaleźć. Może ktoś przypomnieć

Wszystkie info techniczne znajdziesz na naszej stronie: https://vratislavia-watches.com/produkt/zegarek-vratislavia-conceptum-vis1935-p1-automatic/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, renqien napisał(-a):

Mnie cały czas czegoś brakuje w temacie koronki. Nie wiem, może patyny? No i ten czerwony sekundnik... ciekawe, jakby wyglądało gdyby był w kolorze pozostałych wskazówek? Nudno?

5ba90f9141a8e9451142177bb1409a16.thumb.jpeg.da526b31a21f9d09d137bca6759e2338.jpg.0989ddb8eb4ca7018eb7aea7bd7de46d.jpg

Z czerwoną sekundą jest imo lepiej 

FB_IMG_1745335542093.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, QuadrifoglioVerde napisał(-a):

Wszystkie info techniczne znajdziesz na naszej stronie: https://vratislavia-watches.com/produkt/zegarek-vratislavia-conceptum-vis1935-p1-automatic/

👍

Zapytam. A co mi tam. 😉

Możesz zrobić go na bransolecie 🤔

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Dorian06 napisał(-a):

👍

Zapytam. A co mi tam. 😉

Możesz zrobić go na bransolecie 🤔

Nie mogę, ponieważ projekt jest na finiszu a nie na jego początku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi