MUrsus 4 #8776 Napisano 6 Sierpnia 2013 Zacne sprężyny i amorki Dobinsons i polibusze (z elastomeru poliuretanowego) ... całość jeździ nadal z nowym body ... zapraszam na www.swietokrzyskie4x4.pl 0 Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekj 0 #8777 Napisano 6 Sierpnia 2013 Takie teraz czasy ze zwraca sie uwaga na spalanie , zarowno ze wzgledu na ekonomie jak i ekologie . Mi osobiscie spalanie diesla nie rekompensuje ewentualnych kosztow napraw i nie jezdze duzo ,tak ze to auto kupilem raczej dla tego ze bylo rodzinne. Ale tak jak napisaliscie powyzej : w trasie wole szybko,bezpiecznie i wygodnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #8778 Napisano 6 Sierpnia 2013 Te wasze diesle tak mało pala ze chyba już nie bardzo robi różnicę czy to jest 5l/100km czy 7l. Na powietrze same nie jeżdżą cos się musi spalać. Faktem jest ze bylem w szoku jak raz w PL wynajem Renault diesla i okazało się że pali mniej niż mój motocykl :-) 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekj 0 #8779 Napisano 6 Sierpnia 2013 Te wasze diesle tak mało pala ze chyba już nie bardzo robi różnicę czy to jest 5l/100km czy 7l. Na powietrze same nie jeżdżą cos się musi spalać.Faktem jest ze bylem w szoku jak raz w PL wynajem Renault diesla i okazało się że pali mniej niż mój motocykl :-)Tutaj raczej bym powiedzial ze Twoj motocykl to jakas niezla maszyba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #8780 Napisano 6 Sierpnia 2013 irek, gdybys na stacji zostawial polowe miesiecznych dochodow, tez liczylbys spalanie dzisiaj zrobilem 300km, moj turbodiesel spalil 24l czyli okolo 10% najnizszego wynagrodzenia inny swiat 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emre 2 #8781 Napisano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) mój dreswagen... Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez Emre 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #8782 Napisano 9 Sierpnia 2013 Świetny jest w takiej formie, nie psuj tego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emre 2 #8783 Napisano 9 Sierpnia 2013 a co tu można zepsuć? wizualnie to jedynie będzie troche niżej i może inne koło... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #8784 Napisano 9 Sierpnia 2013 Właśnie takich przeróbek nie lubię, ale nie ja będę nim jeździł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymar 63 #8785 Napisano 9 Sierpnia 2013 mój dreswagen... fajne auto. też na tę markę choruję i następny na pewno będzie z tej stajni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emre 2 #8786 Napisano 9 Sierpnia 2013 ja jeszcze nie miałem tak wygodnego samochodu... no i 290km/450nm także nie jest to zawalidroga... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11982 #8787 Napisano 9 Sierpnia 2013 mój dreswagen... 540i? Nie w gazie mam nadzieje... Świetne limo piękny samochód, ogolnie moim zdaniem ten okres w motoryzacji juz nigdy nie wroci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #8788 Napisano 9 Sierpnia 2013 Ja z kolei mialem 2 MB z rzedu (nowe z salonu) i juz wiecej moja noga tam nie powstanie - 8 razy w ciagu roku zmieniano mi przeplywomierz powietrza do turbo, 4 razy w ciagu 1 m-ca placilem za kontrole klimy i za kazdym razem stwierdzono co innego - ostanim razem stwierdzili ze siadl kondenser (!). Najlepsze ze w tym samym czasie zamowilem wycene nowego CLA w tym samym serwisie wiec teoretycznie powinni sie starac. PS: Poszedlem wiec do konkurencji zostawic moje pieniadze - jest tylko jedno male niedogodnienie - musze czekac 7 miesiecy na odbior. Ps2: Z gwiazda nie ma jazdy 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emre 2 #8789 Napisano 10 Sierpnia 2013 oczywiście, że z lpg... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #8790 Napisano 10 Sierpnia 2013 chyba nie ma nic złego w dobrej instalacji lpg 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emre 2 #8791 Napisano 10 Sierpnia 2013 jak mam wybór przejechać 100km za 110 zł albo za 38 zł to dla mnie ma znaczenie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RamJet 0 #8792 Napisano 10 Sierpnia 2013 Już myślałem, że jeżdżę najlepszym autem na świecie - służbowym a tu proszę - jak Pan Bóg da kupca do Ministerstwo Finansów - faktora:http://finanse.wp.pl/kat,9231,title,Na-wakacje-samochodem-sluzbowym-zaplacisz-wiekszy-podatek,wid,15853401,wiadomosc.html?ticaid=11119d&_ticrsn=3 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RamJet 0 #8793 Napisano 10 Sierpnia 2013 Niestety uważam, że dobre Mercedesy skończyły się wraz zakończeniem produkcji modelu W124 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Black_SRT 27 #8794 Napisano 10 Sierpnia 2013 Ja obecnie 530D F10, ale jak zwykle już niedługo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #8795 Napisano 11 Sierpnia 2013 Piekny http://www.youtube.com/watch?v=nhqOxak4D6Y 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #8796 Napisano 3 Września 2013 Opis był teraz foto w całej okazałości Uploaded with ImageShack.us 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #8797 Napisano 22 Września 2013 Malczan Hioba http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/ma-malucha-w-usa-tankuje-go-benzyna-do-silnikow-lodzi,1949809,415 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starsky001 768 #8798 Napisano 24 Września 2013 To ja się tez pochwale a co 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lexxus 64 #8799 Napisano 24 Września 2013 U mnie pałkarska Beemkai Jaguś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #8800 Napisano 24 Września 2013 (edytowane) Nie wiem czy było ale "nasz" Hiob robi się słynny i jego facjatę można zobaczyć w necie: http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/ma-malucha-w-usa-tankuje-go-benzyna-do-silnikow-lodzi,1949809 poza facjatą Hoba można także zobaczyć jeko fiacika i podkręconą M3 EDYTA: No i było 3 posty wyżej u Daśka... Edytowane 24 Września 2013 przez Bartheck 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach