Gość Norbert York UK #9351 Napisano 24 Lutego 2014 A ja jak miałem 18lat to kupiłem se za swoje fiata 126P z przerobionym gaznikiem - palił 9-10 litrów i kopyto miał jak cholera - dodam że jak kupowałem to łepek mi powiedział że pali 4-5l - miesiąc pózniej zmieniłem gażnik na normalny (prawidłowy) i spalał wtedy 5 literków ale moc spadła o połowe- Napisałeś 5 postów a Betlejema jak nie ma tak nie ma - UKRADLi ??? BMW Z3 tez kupilem za swoje . Tak samo jak Betlejema nie ukradlem . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Norbert York UK #9352 Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) Betlejem Jednak nie ukradliZdjecie wyslane z tel I robione tel dla pawla bo bardzo sie niecierpliwil. Teraz Ty pokaz mi swojego malucha. Edytowane 24 Lutego 2014 przez Norbert York UK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Norbert York UK #9353 Napisano 24 Lutego 2014 Dodam ze jeszcze jednego moge kupic za moja skromna kolekcje zegarkow. Hehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #9354 Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) Norbert this is annoying ,mysle ze pomyliłes fora. I nie zazdroszczę Ci Edytowane 24 Lutego 2014 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aty3 12 #9355 Napisano 24 Lutego 2014 Dodam ze jeszcze jednego moge kupic za moja skromna kolekcje zegarkow. Hehe a ja nie heheani kolekcji zegarków za samochód hehe 0 Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Norbert York UK #9356 Napisano 24 Lutego 2014 Norbert this is annoying ,mysle ze pomyliłes fora. I nie zazdroszczę CiNie ma czego zazdroscic . Chcial fotke to przeslalem I po problemie nie chce zeby mi ktos czegos zazdroscil powtarzam. Kocham zegarki wiec forum jest dobre. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Norbert York UK #9357 Napisano 24 Lutego 2014 Norbert this is annoying ,mysle ze pomyliłes fora. I nie zazdroszczę CiJezeli ktos poczul sie urazony to bardzo przepraszam . Ponioslo mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #9358 Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) Dodam ze jeszcze jednego moge kupic za moja skromna kolekcje zegarkow. Hehe Po co wstawiasz i kasujesz zdjęcia wzięte z czyjejś oferty z Auto Trader? Zamazywanie czyichś tablic ma sens, by napisać, że to twoje? Naprawdę skromność jest cnotą dużo bardziej zauważaną i szanowaną, niż takie pozerstwo... Edytowane 24 Lutego 2014 przez Pan Igor 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #9359 Napisano 24 Lutego 2014 Po co wstawiasz i kasujesz zdjęcia wzięte z czyjejś oferty z Auto Trader? Zamazywanie czyichś tablic ma sens, by napisać, że to twoje? Naprawdę skromność jest cnotą dużo bardziej zauważaną i szanowaną, niż takie pozerstwo... 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Norbert York UK #9360 Napisano 24 Lutego 2014 Nie czyjes tylko moje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Norbert York UK #9361 Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) Panie Igor I prosze troche szacunku bo nikogo tu nie obrazam a samochod byl wystawiony I tego nie zaprzeczam takie fotki akurat mialem w tel . Pozdrawiam Edytowane 24 Lutego 2014 przez Norbert York UK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Norbert York UK #9362 Napisano 24 Lutego 2014 Hehe Dobre 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Norbert York UK #9363 Napisano 24 Lutego 2014 Dodam jeszcze fotki mojego piewrszego auta z dziecinstwa postaram sie dobrze zamazac napis auto trader hehe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #9364 Napisano 24 Lutego 2014 He he 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #9365 Napisano 24 Lutego 2014 Ale kabaret 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Norbert York UK #9366 Napisano 24 Lutego 2014 No kabaret na tym forum jest , Jednak chyba pomylilem fora . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #9367 Napisano 24 Lutego 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lexxus 64 #9368 Napisano 24 Lutego 2014 No rzeczywiście troszkę niesmaczna sytuacja ... Norbert - trzymaj fason , jest tu poza Tobą kilku bardzo dobrze sytuowanych Panów ale nie narzucają się aż tak ze swoimi "oświadczeniami majątkowymi".. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Norbert York UK #9369 Napisano 24 Lutego 2014 No rzeczywiście troszkę niesmaczna sytuacja ... Norbert - trzymaj fason , jest tu poza Tobą kilku bardzo dobrze sytuowanych Panów ale nie narzucają się aż tak ze swoimi "oświadczeniami majątkowymi"..Nisnaczna ale domyslilem sie ze tak bedzie co zrobic czasami Jednak zeczywiscie trzeba trzymac fason . Czlowiek uczy sie przez cale zycie Prawda . Teraz bede o tym pamietal . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #9370 Napisano 24 Lutego 2014 Po co wstawiasz i kasujesz zdjęcia wzięte z czyjejś oferty z Auto Trader? Zamazywanie czyichś tablic ma sens, by napisać, że to twoje? Naprawdę skromność jest cnotą dużo bardziej zauważaną i szanowaną, niż takie pozerstwo... Hahahahahahaha - żałosne Norbercie - zaiste żałosne. I to wszystko opijasz tanim Danielsem? Powiem tak, nie dziwię się Cameronowi tego co mówił o Polakach jak się takich pajaców od nas w UK naoglądał. Inna sprawa, że na wyspach stary Bentley C.GT kosztuje tyle co u nas - powiedzmy dobrze wyposażony Passat... A wracając do tematu samochodów - ktoś tu miał BMW 540 E39 - ktoś może mnie nakierować na te osobę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #9371 Napisano 24 Lutego 2014 Nisnaczna ale domyslilem sie ze tak bedzie co zrobic czasami Jednak zeczywiscie trzeba trzymac fason . Czlowiek uczy sie przez cale zycie Prawda . Teraz bede o tym pamietal .Nic się nie przejmuj Norbert i nie wypisuj z forum - dałeś pieca z tym Bentleyem ale każdemu może się zdażyć a nikt ci tutaj nie będzie wypominał poślizgu"Amba-Fatima był Bentley i go nima"A na przyszłość mów prawde albo wcalePozdrawiam i bez urazy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #9372 Napisano 25 Lutego 2014 (edytowane) Dawaj fotke wozu bo jestem ciekawPaweł co tam fotki. Norbert daj pojeździć a fotke dasz pózniej. Będzie na co popatrzeć po tym co z niego zostało Norbert bez urazy ale przeglądając twoje wypowiedzi w tym i innych tematach myśle ze te angielskie powietrze poprostu zle Ci służy. A temat do pucowania się kto i czym jeździ jest gdzie indziej. Edytowane 25 Lutego 2014 przez kulabambula 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1718 #9373 Napisano 25 Lutego 2014 To chyba sztuka Norberta Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #9374 Napisano 28 Lutego 2014 A wracając do tematu samochodów - ktoś tu miał BMW 540 E39 - ktoś może mnie nakierować na te osobę? Ja jeżdżę takim kiblem a co? 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #9375 Napisano 28 Lutego 2014 @dawid82 widlak czy Bentley 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach