Gość pcstud #1476 Napisano 3 Listopada 2006 2003 rok, to już ten nowszy model, czy jeszcze stara buda? Też chodzi mi po głowie... :roll: Silnik D4D jest ponoć rewelacyjny, ale auto mało porywające. nowy silnik i maksymalne wyposazenie... tylko nuuudny jak flaki z olejem, ale w sumie co mi zalezy- zanim dopladnie mnie kryzys wieku sredniego zdaze jeszcze zmienic :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #1477 Napisano 3 Listopada 2006 Nowszy model jest świetny. Ceny używanych zaczynają się od 50kzł, a to dla mnie już nieco przydużo :wink: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1478 Napisano 3 Listopada 2006 piękny tyłeczek: Widziałem jednego przed hotelem w Sztokholmie - naprawdę świetny. edit:to jeszcze pyszczek (po tuningu) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #1479 Napisano 3 Listopada 2006 Ten od Hammana (dobrze widze?) fatalny. Te spoilery zupelnie zburzyly piekna prosta linie Lambo :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1480 Napisano 3 Listopada 2006 kwestia gustu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #1481 Napisano 4 Listopada 2006 Ferrari od Hamanna: A tu Porsche Cayenne od Enco Exclusive: BMW 760li od Schnitzer'a: A na koniec smaczek... ... Bentley Continental GT od Monaco Elite :shock: :shock: 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1482 Napisano 4 Listopada 2006 mozecie mi cos powiedziec o Avensis 2003 w silniku 2.0 (...) pojechalem to obejrzec dzisiaj ;auto jak nowe, swietne wyposazenie, niezly silnik i dobra trakcja... ale w czasie jazdy probnej stanal na swiatlach obok nas gosc w identycznym autku- 60 lat w kapeluszu cos peklo, nie kupie podsuncie co mozna kupic nowego albo max do 3 lat tak do max 70-80 tys przy zalozeniach:- mozliwie duze- mozliwie mocne (minimum to te 150KM)- mozliwie bogato wyposazone- mile widziany automat- najchetniej Japoniec wzglednie Francuz- nic za bardzo rzucajacego sie w oczy wiec BMW, Mercedes raczej odpadaja ja znalazlem u dealera za 70tys demo Nissana Primery 2.0... ale znowu jakies nuudne i bez polotu (pozatym nie chce znowu Nissana), w tej cenie zmiesci sie jeszcze Peugeot 407 ale maly jakis i nie przypadl mi do gustu :? a moze za SuberB'em sie rozejrzec? macie jeszcze jakies pomysly? bo skonczy sie tak, ze sie wkurze, wladuje sie w raty i kupie Subaru Outback... chociaz wolalbym tego uniknac, bo w najblizszym czasie czekaja mnie duze inwestycje/kredyty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1483 Napisano 4 Listopada 2006 Skoda to chyba niegłupi wybór. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24417 #1484 Napisano 4 Listopada 2006 Skoda to chyba niegłupi wybór.Chcesz, żeby w Rafale coś codziennie pękało, w końcu wypęknie na amen. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1485 Napisano 4 Listopada 2006 http://www.autotrader.pl/details,30114,100....asp#bigpictureSuperb 1.8 turbo + automat to chya najlepszy wybór.bardzo zabawny post, powieko. edit:no i jest jeszcze przecież passat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #1486 Napisano 4 Listopada 2006 Przeciez skoda to typowy emerytowoz, bardziej od Avensisa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24417 #1487 Napisano 4 Listopada 2006 Rozszyfrowałeś mnie Tsuki. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1488 Napisano 4 Listopada 2006 Kup lepiej Subaru z drugiej ręki, na pewno coś znajdziesz. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1489 Napisano 4 Listopada 2006 albo nową Octavię - 2.0 (150 KM) + automat to koło 85.000 zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1490 Napisano 4 Listopada 2006 Skoda to chyba niegłupi wybór.Chcesz, żeby w Rafale coś codziennie pękało, w końcu wypęknie na amen. no wiem, ze to tez emeryckie auto... ale chociaz chyba bardziej luksusowe i moglbym sobie pozwolic na wiekszy silnik :roll: poszukam tego SuperB'a i potestuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1491 Napisano 4 Listopada 2006 Skoda to chyba niegłupi wybór.Chcesz, żeby w Rafale coś codziennie pękało, w końcu wypęknie na amen. no wiem, ze to tez emeryckie auto... ale chociaz chyba bardziej luksusowe i moglbym sobie pozwolic na wiekszy silnik :roll: poszukam tego SuperB'a i potestuje Dostaniesz parasolkę w komplecie - jest schowana w drzwiach, żeby dziadek ze sklerozą nie zapomniał :wink: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1492 Napisano 4 Listopada 2006 albo nową Octavię - 2.0 (150 KM) + automat to koło 85.000 zł. troche male i cholernie plastikowe... no chyba ze ta wersje usportowiona 200KM, ale tutaj cena podchodzi juz pod Subaru wiec bez sensu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1493 Napisano 4 Listopada 2006 Dostaniesz parasolkę w komplecie - jest schowana w drzwiach, żeby dziadek ze sklerozą nie zapomniał :wink: przyda sie, bo ja juz czasami mam skleroze :oops: jak takis madry to wymysl cos lepszego i niech to nie bedzie Legacy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #1494 Napisano 4 Listopada 2006 Przeciez chciales Legacy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #1495 Napisano 4 Listopada 2006 Zastosuj tutaj procedurę kupowania zegarków: Żadnych zamnienników! Wtedy będziesz szczęśliwy. To działa we wszystkich aspektach życia, gwarantuję. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #1496 Napisano 4 Listopada 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1497 Napisano 4 Listopada 2006 Zastosuj tutaj procedurę kupowania zegarków: Żadnych zamnienników! Wtedy będziesz szczęśliwy. To działa we wszystkich aspektach życia, gwarantuję. tyle ze na zegarek nigdy kredytu nie bralem, a tu juz bym musial marzy mi sie Legacy Spec B, a tego narazie nie kupie nawet z kredytem wiec konieczne sa jakies kompromisy :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1498 Napisano 4 Listopada 2006 moze taki new old stock... bylem dzisiaj w salonie Alfy- 5 minut szukalem handlowca...i wyszedlem :evil: ale to niezla propozycja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #1499 Napisano 4 Listopada 2006 Mnie od jakiegoś czasu chodzi po głowie Nissan Navara. Jeśli ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z tym samochodem to będę wdzięczny za opinie. Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1500 Napisano 4 Listopada 2006 podsuncie co mozna kupic nowego albo max do 3 lat tak do max 70-80 tys przy zalozeniach:- mozliwie duze- mozliwie mocne (minimum to te 150KM)- mozliwie bogato wyposazone- mile widziany automat- najchetniej Japoniec wzglednie Francuz- nic za bardzo rzucajacego sie w oczy wiec BMW, Mercedes raczej odpadaja Może Mitsu galant 2.4 ? 145 KM... http://www.automotive.com/2005/12/mitsubis...s/exterior.html co do wyglądu to nie wiem czy emerycki czy nie, generalnie nowe samochody mi się ie podobają, ale poprzednia generacja jest prześliczna Albo Mazda 6 ? 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach