Marcin_L 11 #1926 Napisano 19 Lutego 2007 Ja nie mam żadnej rakiety. Zwykły rodzinny kombi pokroju Avensisa czy Accorda. Natomiast podjąłem decyzję - kupię klocki Ferodo Premium i powinno wystarczyć. 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 456 #1927 Napisano 19 Lutego 2007 A jakiego durnia masz na myśli :?: :twisted: Żeby było całkowicie jasne, mam na myśli Maciarewicza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #1928 Napisano 19 Lutego 2007 A jakiego durnia masz na myśli :?: :twisted: Żeby było całkowicie jasne, mam na myśli Maciarewicza. Uf...już się bałem, że tego drugiego od pierwszego, a może tego pierwszego od drugiego. Całe szczęście. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #1929 Napisano 21 Marca 2007 Rzucił mnie na kolana... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #1930 Napisano 22 Marca 2007 Wreszcie godny następca dla starej szóstki:http://motoryzacja.interia.pl/galerie/najn...e/duze,392431,1 Na tym zdjęciu doskonale widać, że kontynuuje linię wspaniałej serii e24.Więcej zdjęć tutaj:http://motoryzacja.interia.pl/galerie/najn...-m3-coupe,10854 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leo 0 #1931 Napisano 30 Kwietnia 2007 Parę lat temu byłem w muzeum Corvetty w Stanach... [...] [...]Corvetta `76 - mój rocznik No i ja, ale tera to już inaczej wyglądam Rocznik '76 rzadzi. :wink: Sam jestem z '76. :wink: :wink: Corvette C3 to wspanialy samochod. Ja poruszam sie Lincolnem Mark VIII. Zdjecia zalacze, jak bede mial dostep do sluzbowego komputera.Moim marzeniem jest Corvette:C5 albo C6Jaki zegarek pasuje do Corvette? :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrT 0 #1932 Napisano 1 Maja 2007 Panowie, a czy ktos ma jakies doswiadczenia z Honda Accord (najnowszym modelem)? Ostatnio to cos ogladalem i jakos mi sie tak podobalo. Troche drogie i troche gole ale za to silnik fajny:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #1933 Napisano 1 Maja 2007 Boski Diesel i chyba teraz ma 6 biegową skrzynkę. Jeździłem z 5. Prowadzi się dobrze, ale jak przegniesz to rzuca tyłem. Świetnie zmontowane wnętrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrT 0 #1934 Napisano 1 Maja 2007 mi tez sie podobala jakosc wykonczenia wnetrza, niestety poziom wyposazenia troche odstaje od aut europejskich dostepnych w podobnej cenie. A macie moze jakies doswiadczenia z fotelami na dluzszych trasach? Slyszalem troche narzekan ze srednio wygodne.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enzo 1 #1935 Napisano 1 Maja 2007 Jezdze Accordem z 2004r, wersja 2.0 - gdybym dzisiaj znow mial kupic auto z tego segmentu to po raz kolejny wybralbym Accorda (no moze z motorem 2.4 ;-) ). To swietne auto ze znakomitym silnikiem (jak to u Hondy) i bardzo dobra ( znow, jak zwykle u Hondy ;-) ) skrzynia biegow. Auto jest absulotnie bezawaryjne, swietnie sie prowadzi i jest bardzo dobrze wykonane. Accord nie jest oczywiscie autem dla kazdego, zawieszenie jest raczej twardo zestrojone i nawet na dosyc wysokim profilu opony ('55) jest bardziej twardo niz miekko a zeby wydobyc z silnika jego pelne mozliwosci (mocy i momentu) trzeba krecic go wysoko, chociaz na niskich obrotach auto nie jest mulem (mam tez Civica 1.4 z '99 roku i tam to dopiero trzeba krecic zeby dynamicznie sie poruszac, do 4000obr/min to jest jazda emerycka ;-) ). pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1936 Napisano 4 Maja 2007 Ja poruszam sie Lincolnem Mark VIII. Zdjecia zalacze, jak bede mial dostep do sluzbowego komputera.Moim marzeniem jest Corvette:C5 albo C6Jaki zegarek pasuje do Corvette? :wink: Zrób fotki swego krążownika koniecznie A co do zegarka - może: Co prawda imiennik młodszego brata vetty, ale w klimacie 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #1937 Napisano 4 Maja 2007 No ja w Hondzie musiałem wymienić żarówkę. I co bardziej bolesne. Wzięła się i ukręciła półoś napędowa. Ale to pewnie z powodu modyfikacji silnika 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leo 0 #1938 Napisano 9 Maja 2007 Zrób fotki swego krążownika koniecznie A co do zegarka - może: Co prawda imiennik młodszego brata vetty, ale w klimacie Zegarek śliczny. Oto obiecane fotki: W czerwcu niestety zmienia już właściciela, ale w słusznej sprawie. :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #1939 Napisano 14 Maja 2007 Dobry nius:http://www.finanse.wp.pl/POD,1,wid,8861065...=1179168857.129:-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #1940 Napisano 14 Maja 2007 Generalnie pisalem o tym w watku "Jest ok". Daje to pewne nadzieje na przyszlosc, ze modele produkowane za kilka lat dozyja wieku young i oldtimerow za kilkadziesiat lat. 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #1941 Napisano 14 Maja 2007 Wątpię by sprzedanie marki z niezależnymi fabrykami (pomijając R klasy i inne wynalazki robione w USA) wpłynęło na jakość produktu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #1942 Napisano 14 Maja 2007 a ja będę zbierał na to: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #1943 Napisano 14 Maja 2007 Całkiem niegłupi samochód. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #1944 Napisano 15 Maja 2007 i 7-letnia gwarancja Tylko jakiś taki corollowaty - choć nie jest to oczywiście jakakolwiek wada 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiek 2 #1945 Napisano 16 Maja 2007 a ja będę zbierał na to: Witam To chyba założymy podgrupę użytkowników KIA. :mrgreen: Jeżdżę Kia Cerato 1.5 CRDI . 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #1946 Napisano 16 Maja 2007 i 7-letnia gwarancja Tylko jakiś taki corollowaty - choć nie jest to oczywiście jakakolwiek wada corolla(ta nowa) jest za to hondowata:P co imo jest wada 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #1947 Napisano 16 Maja 2007 koreańczycy mocno wyrwali do przodu... a co powiecie na hyundai genesis?Pod maską znajdzie się silnik V8 konstrukcji Hyundaia o kilku wariantach mocy i pojemności. Podstawowa 4,6 litra dysponować ma mocą około 300 KM. Poza tym w ofercie znajdzie się także wariant 5-cio litrowy (360 KM) oraz 5,5 litra (400 KM). Będą także słabsze odmiany z silnikiem V6 3,6 litra (także doładowane sprężarką), a od 2010 również wersja z napędem hybrydowym jeśli zmieszczą się w tak 220 tys zł to nabroją tym autkiem... 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1948 Napisano 16 Maja 2007 Typowy amerykaniec i tam faktycznie mogą powalczyć. W Europie jeszcze trochę czasu minie zanim w tej klasie koreańskie samochody zaczną się naprawdę liczyć. I cena raczej nie gra i nie będzie tu grała większej roli. 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wermont 0 #1949 Napisano 16 Maja 2007 widac wyrazna `inspiracje' lexusem is. To chyba glowny problem przemyslu motoryzacyjnego z korei i chin( poza jakoscia ) - kopiowanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1950 Napisano 16 Maja 2007 Jak Lexus startował to zarzucano mu (nie bez powodu) wzorowanie się na Mercedesie. Trochę czasu minęło i juz jest wzorem niewykluczone że i Hyundai kiedyś do tego poziomu dojdzie. Chociaż może powinni wzorem Japończyków nową markę stworzyć? Co do jakości - Korea już sporo nadgoniła i stawianie jej w jednym szeregu z Chinami to jednak nadużycie. 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach