gibber 0 #2026 Napisano 21 Czerwca 2007 Gratuluje. Ja w sobote sprzedaje tesciowi tez w201. Silnik 5 cylindrowy 2.5 litrowy diesel. W kwiecie wieku :oops: . Szkoda mi jak cholera, ale dostalem sluzbowke. 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #2027 Napisano 22 Czerwca 2007 Na wesolo: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #2028 Napisano 22 Czerwca 2007 Co Ty robisz dziś na Forum? Wziąłeś laptopa na spotkanie :?: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wocio19 14 #2029 Napisano 22 Czerwca 2007 Reklama Bentleya jest niesamowicie trafiona (nie tylko w kontekście reklam Audi BMW i Subaru). Powiem więcej, jak dla mnie, to majstersztyk i geniusz :-) Ukłony dla autora. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #2030 Napisano 1 Lipca 2007 http://www.kazdy-moze-przegrac.pl/ 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2031 Napisano 6 Lipca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #2032 Napisano 6 Lipca 2007 Lotnisko w Stansted Londyn...to jest parking :shock: Mialem czas to przeszedlem parkingi poogladalem...Na jeden rząd gdzie jest ok.50 aut znalazłem przynajniej jedną Carrere...A najgorsze to Renault Megan i Jakis Volswagen dla robotnikow... A to juz z innej beczki :wink: 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość andree #2033 Napisano 6 Lipca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość andree #2034 Napisano 7 Lipca 2007 Zeby nie było ze samą dupkę miał to jeszcze to 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2035 Napisano 11 Lipca 2007 czyżby szykowała się rewolucja? http://pl.youtube.com/watch?v=QmqpGZv0YT4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #2036 Napisano 26 Lipca 2007 Wroclaw,pl. Grunwaldzki 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #2037 Napisano 26 Lipca 2007 Wroclaw,pl. GrunwaldzkiA mówiłem ojcu żeby tylko zatankował i zaraz wracał :twisted: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2038 Napisano 26 Lipca 2007 Wroclaw,pl. GrunwaldzkiA mówiłem ojcu żeby tylko zatankował i zaraz wracał :twisted: :wink: ... i natychmiast oddał samochód właścicielowi (i wyczyścił szyby przy okazji) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #2039 Napisano 26 Lipca 2007 Wroclaw,pl. GrunwaldzkiA mówiłem ojcu żeby tylko zatankował i zaraz wracał :twisted: :wink: ... i natychmiast oddał samochód właścicielowi (i wyczyścił szyby przy okazji) Dokładnie, nie lubię jak mój samochód ma brudne szyby :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #2040 Napisano 26 Lipca 2007 Co najlepsze to Veyron nie byl tylko przejazdem we Wrocku. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #2041 Napisano 26 Lipca 2007 patrzajcie jaka śliczność Dla mnie bomba! Niezla alternatywa dla swifta i mini. Ciekawe ile bedzie kosztowal :roll: Wartburga juz kiedys wrzucal neuro:http://zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?...c&start=225 A tutaj ciekawy filmik: http://youtube.com/watch?v=zHiS5Rmb-e8 PS Mocne hamulce 8) 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2042 Napisano 27 Lipca 2007 DAwno, dawno temu miałem takiego, takiego jasnoniebieskiego. :x 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #2043 Napisano 27 Lipca 2007 Widziałem dzisiaj takiego brzydala na żywo. Całkiem fajny i pewnie go nie ukradną: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #2044 Napisano 4 Sierpnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #2045 Napisano 7 Sierpnia 2007 Bugatti to to nie jest ale zawsze chciałem tym pojeździć - Gaz-13 Czajka 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #2046 Napisano 12 Sierpnia 2007 Rosjanie też potrafią... http://moto.wp.pl/kat,123,wid,9100682,wiad...=1186949093.565 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #2047 Napisano 16 Sierpnia 2007 Może komuś sie przyda a może nie, widziane wczoraj, w Łodzi chłopcy radarowcy maja granatową Octavię I (pierwsze litery tablicy rejestracyjnej EL), łatwo ich zauważyć bo mają spory obiektyw kamery na desce rozdzielczej, na środku pomiędzy kierowcą a pasażerem), w Częstochowie Vectra C po liftingu, srebrna (początek rejestracji SC) kamera słabiej widoczna ale zauważalna, warto czasem spojrzeć w lusterko czy nic takiego nie jedzie za nami (oczywiście nie zachęcam do łamania przepisów o ruchu drogowym :! 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #2048 Napisano 16 Sierpnia 2007 W podobnym tonie jak Bartheck:w "Auto Świecie" z 13 sierpnia jest mapa fotoradarów na drodze krajowej nr 8 - trasa Kudowa - Budzisko (Wrocław - Warszawa). Może się komuś przyda. Ja zachowam, choć pewnie niedługo się zmieni. 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #2049 Napisano 16 Sierpnia 2007 Nie wiem czy sa juz repiliki Veyrona, ale wydaje mi się, że we wtorek, ok 20.00 na autostradzie A4 na odcinku pomiedzy Bielanami a Pietrzykowicami widziałem Bugatti Veyron!!! :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floorek 0 #2050 Napisano 23 Sierpnia 2007 < 0 Rafal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach