jacus 1625 #2151 Napisano 29 Października 2007 Francuzkim smochodom nie sposób odmówić finezji, ale generalnie daleko im do niezawodności Japońskich, Koreańskich czy Niemieckich aut. Piszę to z punktu widzenia użytkownika oraz bywalcy serwisów :twisted: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #2152 Napisano 29 Października 2007 Nowa C5 śliczna, sedan mi się bardziej podoba, choć kombi nie jest złe. Zwrócie uwagi na bardzo oryginalne felgi w sedanie - IMHO super 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hoody #2153 Napisano 29 Października 2007 TO jest na temat co by ktoś chciał ? ja kupuje to na co mnie stać wiec nie pisze ze lambo czy ferrari bo był by to i tak 3ci samochód po a8 w12 i cayennie turbo który bym miał pod domem Ja do was zawitałem na forum ,gdyż chciałem pocztać o zegrakach bo raz na jakiś czas kupuje sobie - co aktualnie mi pasuje i do mnie pasuje. ... Co do samochodów Lubie audi, mam poprzednią s8 400KM z 2001 i za niecały rok zminię na w12 6.0 tyle że nowszą bo 2005 i 450Km :-) ... Co do benleya to lubie i cenię zwłaszcza że to firma wykupiona tak jak laborgini przez audi. Szkoda że nie dali mu tego co mam a mianowice aluminiowej ramy i karoerii space frame - audi zostawiło to tylko dla siebie :-) za to dali mu 2 turbiny i ten sam w12 ma zamiast 450 nieco więcej bo 600 lub 630 tan najnowszy speed - ,ale obkupione jest to 2500kg a nie 2000kg a jak sie jezdzi szybko to mi od lipca do teraz satczyły klocki i nowe tarcze :-) jak by miał poł tony wiecej to bym o miesiac wczesniej musiał wjechac do serwisu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #2154 Napisano 29 Października 2007 A co powiecie na taka Klasyke jak dlamnie poezja 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #2155 Napisano 29 Października 2007 Brooklands rzadzi! We Wroclawiu Bugatti jezdzi juz na polskich blaszkach 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #2156 Napisano 29 Października 2007 Auć!1mln E?1000KM?2.9s do 100km/h13s do 300km/hspalanie 60l/100?zbiornik o pojemności 100l?ubezpieczenie 400.000,00 /rocznie? ufff.... poprawcie jak coś pokręciłem pozdro, Peacemaker. p.s.właściciel - Leszek Czarnecki (na liście Forbsa )jego prawdopodobna bliska znajoma - Martyna Wojciechowska. Znaczy spotykali się chyba 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hoody #2157 Napisano 29 Października 2007 PROSZĘ SKRACAĆ LINKI - MODERATORnie do końca 1mln E można taniej juz za 800kEuro fajny ale jak juz mówiełem jako 3 ci samochód w domu na weekend.przy 400 km /h zbiornik starcza na ok 13minut z tego co pamietam jak testowali, ale kto ty to liczył, to samochody dla ludzi których stać na fajne zegarki. Jak narazie mam dobry progres jak co -5-6 lat kupuje zegarek o 2000% droższy od poprzedniego bylem utrzymał ten przyrost :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #2158 Napisano 29 Października 2007 Nie wiadomo kto jest wlascicielem. Ja slyszalem juz o 3, m.in. Rzońca, ten od okien i drzwi. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #2159 Napisano 30 Października 2007 i pomysleć, że sam mu dałem na taka furę zarobić :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 55 #2160 Napisano 30 Października 2007 Nie wiadomo kto jest wlascicielem. Ja słyszałem o jednym ze współpracowników Czarneckiego i o nim samym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #2161 Napisano 31 Października 2007 Nie wiadomo kto jest wlascicielem. Ja słyszałem o jednym ze współpracowników Czarneckiego i o nim samym. Może się na spółe złożyli i każdy jeździ co 2 dzień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #2162 Napisano 31 Października 2007 Ja śmigam aktualnie Audi 80, 1.8 E rok 1989. Auto nie do zajechania! ! !Marzy mi się wielki Cadillac Seville STS lub Chrysler 300C:) 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p0li 1 #2163 Napisano 31 Października 2007 Whow!!! :shock: C5 za***ista!Pierwszy Citroen, który mi się podoba... i sam nie wiem, ale chyba bardziej kombi. P. ładne - ale dupka trochę "niemiecka" podobie jak deska a co do ładnych cytrynekco powiesz na taką??: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3689062 0 p0zdrawiamp0li Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #2164 Napisano 31 Października 2007 swietny ten Citroen z 73 :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #2165 Napisano 1 Listopada 2007 http://www.blogomotive.pl/index.php/2007/1...4-akcja-gerber/ akcja Gerber 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hoody #2166 Napisano 1 Listopada 2007 http://www.blogomotive.pl/index.php/2007/1...4-akcja-gerber/ akcja GerberTo może ja w kontekscie reklamy firmy z w/w strony od Pana z palcem. Z okazji dnia Wszyskich Świętych życzę wszystkim wilekich spadków, majątków od dalekiej zapomninej częsci rodziny, aby strczyło na Bentleya , kanape i pokazanie palca wszystkim zazrosnym Polakom którzy tylko na to zasługują... oraz ładnego Tourbillon'A żeby walił po oczach. pozdrawiam wszystkich 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2167 Napisano 2 Listopada 2007 Ford Kugaa mi chyba jednak qashqai bardziej się podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #2168 Napisano 2 Listopada 2007 Auć!1mln E?1000KM?2.9s do 100km/h13s do 300km/hspalanie 60l/100?zbiornik o pojemności 100l?ubezpieczenie 400.000,00 /rocznie? ufff.... poprawcie jak coś pokręciłem pozdro, Peacemaker. p.s.właściciel - Leszek Czarnecki (na liście Forbsa )jego prawdopodobna bliska znajoma - Martyna Wojciechowska. Znaczy spotykali się chyba Pieknosc! ale balbym sie w nim siedziec :shock: Ten Bug to raczej wykorzystuje do weekendow, bo do roboty nim nie przyjezdza (moja szwagierka jest jego asystentka i by napewno cos wspomniala ze koledzy z pracy sie slinia na widok prezesa :wink: ) :shock: A ze tak spytam, czy ktos z klubu ujezdza Forda Galaxy? wnet czeka mnie zakup drugiego samochodu i na taka bryle pojazdu sie zdecydowalismy. Teraz szukam obiektywnych opinii o nim. Uzywa ktos? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabor 7 #2169 Napisano 7 Listopada 2007 Nowe radiowy brytyjskiej drogówki :shock: http://www.autokrata.pl/ogien/2814/bat_na_piratow_drogowych/Czy godnie zastąpią Astrę Diesel :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2170 Napisano 7 Listopada 2007 Nowe radiowy brytyjskiej drogówki :shock: Czy godnie zastąpią Astrę Diesel :?: Raczej zastąpi, jeżeli kupią (co rozważają) sztuk - 1 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Koch #2171 Napisano 8 Listopada 2007 Co do Bugi to mozna sobie wypozyczyc:http://cgi.ebay.co.uk/Bugatti-Veyron-For-H...1QQcmdZViewItem Troche drogo i depozyt taki raczej sazny... ale czego sie nie robi dla chwili uniesienia;)) Dodam jeszcze ze jeden z braci, ktorzy maja te wypozyczalnie pierwsze bugi roztrzaskal 3 dni po dostawie:)) przywalil w latarnie przy ok 150 KM/h podczas przejazdzki z synem brata - najdrozszy odpis ubezpieczeniowy w historii motoryzacji w UK autko kosztowalo ich 850k L. A co do nowego autka policji w UK to jak narazie zakupili kilka lotusow eclipse ze zmodyfikowanymi lekko silnikami - BOBY przechodza specjalne szkolenie zeby je ujezdzac:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Koch #2172 Napisano 8 Listopada 2007 A co do samochodu marzen to.... jestem tradycjonalistom;) stare dobre American Musles to jest to!!!!!!!! Taki Mustang Shelby 1968 - sam miod;) Albo Dodge Chargeg '69 ewentualnie jakies Camaro 68/69 albo corvette shark..... Klasyka!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #2173 Napisano 9 Listopada 2007 Teraz Polska http://facet.wp.pl/gid,9369338,img,9369346...l?T%5Bpage%5D=1 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2174 Napisano 9 Listopada 2007 Ciekawe jak by sobie poradził w EuroNCAP? IMHO najechanie na kota w tej zabaweczce skończy się śmiercią. Albo zderzenie boczne... drzwi mają grubość ekranu laptopa. Dlatego lubię emki, brabusy, Carlssony, Bentleye, Porsche i inne solidne auta :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2175 Napisano 10 Listopada 2007 http://www.wyczes.net/podglad/1011 :shock: :shock: :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach