Lincoln Six Echo 77195 #30501 Napisano 18 Września 2020 635 koników. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2449 #30502 Napisano 18 Września 2020 (edytowane) Na instagramie jest już profil katowickiego salonu - https://www.instagram.com/koenigsegg_katowice/ Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 18 Września 2020 przez vvv 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sn@p 910 #30503 Napisano 20 Września 2020 Czy ktoś z szanownego grona forumowiczów korzysta z silnika 2.0 ecoboost 245 KM np Ford Edge, Escape/Kuga i mógłby podzielić się doświadczeniami? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #30504 Napisano 21 Września 2020 Dzisiaj złapałem rekord spalania 😂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #30505 Napisano 21 Września 2020 Ja nie umiem liczyć po japońsku, panie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #30506 Napisano 21 Września 2020 27 minut temu, Szyszkops napisał: Ja nie umiem liczyć po japońsku, panie! 24,4 l/100 km 🤪 W mieście w korkach. Normalnie w mieście pali od 16 do 20 w zależności od trasy do pokonania. Z innej beczki: na wiosnę chcę kupić (w zasadzie wynająć leasingowo) 2-gie auto do domu. Coś małego ok 2k PLN na miesiąc. Na razie rozważam BMW 1 135, Merca A 35 i Audi A5 Coupé TFSI 45. Oczywiście wszystkie przetestuję w miarę możliwości ale jakby ktoś miał do czynienia to chętnie usłyszę za i przeciw. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5771 #30507 Napisano 22 Września 2020 Porada Ford Kuga z listopada 2014roku 2.0 tdci 4x4 - przebieg oryginalny 62000km pewne źródło książka serwisy ASO itp - na tę chwilę stan techniczny idealny Ktoś miał, ma, poleca, nie poleca - psuje się czy raczej ok Ten tylny napęd nie wiem czy dobrze - zawsze ma się co psuć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 68966 #30508 Napisano 22 Września 2020 4 godziny temu, Paweł Bury. napisał: Ten tylny napęd nie wiem czy dobrze - zawsze ma się co psuć Chodzi o dołączany 4x4? Użytkowałem w 5 różnych samochodach (VW, Skoda x 2, Toyota, Jaguar) i nigdy nie miałem z tym najmniejszego problemu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5771 #30509 Napisano 22 Września 2020 Tak ten 4x4 co się sam załącza w razie potrzeby. No zastanawiam się poważnie bo jest oferta Żona moja by się nim tarabaniła ja mam swojego starucha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #30510 Napisano 22 Września 2020 Ja kilka ładnych lat pojeździłam Skodą z takim napędem i też bezawaryjnie, wszystko ładnie działało. Trzeba tylko pamiętać, że czasem powinno się zmienić olej w Haldexie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #30511 Napisano 22 Września 2020 W dniu 15.01.2018 o 16:59, rafi87 napisał: Kumpel miał firmowego fokusa 1.6 tdci, zrobił bezproblemowo 250 tys km. Teraz ma też firmowe mondeo 2.0 tdci, przebieg już koło 100 tys km, również ok. Zadowolony z fordów, że kupili z żoną dla niej Kuge 2.0 tdci. Ona jeżdzi z przewagą miasta i bliskich okolic i pojawiły się problemy z DPF. Doszło do tego, że on co jakiś czas w bliską podróż służbową jedzie Kuga, żeby przegonić auto po autostradzie. Regularna , dynamiczna jazda i problem zniknął. Z perspektywy czasu z Kugą wszystko ok, także z napędem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12076 #30512 Napisano 22 Września 2020 Wrzucę i tutaj, bo do F1 też dodałem. Ręka daje radę 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #30513 Napisano 23 Września 2020 Dzisiaj, Pan z Audi S4 się ścigać chciał... No i poległ jak Prezydent w Tupolewie 😂 Kocham moją Mieczysławę 🥰 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2449 #30514 Napisano 23 Września 2020 Coś tutaj cicho a tu dwie premiery m3/m4 i polska premiera mercedesa s. Jak wrażenia? Dla mnie po filmikach mercedes lepiej niż na pierwszych zdjęciach. Co do bmw to ciekaw jestem czy beda w sprzedazy takie zderzaki i grille 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #30515 Napisano 23 Września 2020 55 minut temu, maritimeeng napisał: Dzisiaj, Pan z Audi S4 się ścigać chciał... No i poległ jak Prezydent w Tupolewie 😂 Kocham moją Mieczysławę 🥰 To mnie pewnie też wyścigniesz W spalaniu nawet nie mam szans, chyba że bak przedziurawię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #30516 Napisano 23 Września 2020 2 minuty temu, PiotrX napisał: To mnie pewnie też wyścigniesz W spalaniu nawet nie mam szans, chyba że bak przedziurawię Oj tam Pjoter, nieraz trzeba sobie sprawić przyjemność... zwłaszcza, że jutro jadę na burtę (po 4,5 miecha w domu 🥰). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #30517 Napisano 23 Września 2020 10 minut temu, maritimeeng napisał: Oj tam Pjoter, nieraz trzeba sobie sprawić przyjemność... zwłaszcza, że jutro jadę na burtę (po 4,5 miecha w domu 🥰). Po tak długiej rozłące z młeżem to będziesz rzygał Już nie prześmiewam się, a współczuje Pawlo Gdzie wsiadasz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #30518 Napisano 23 Września 2020 Brunsbuttel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #30519 Napisano 23 Września 2020 Teraz, maritimeeng napisał: Brunsbuttel Eee, jak w domu, to dobrze, mnie loty po 12 godzin dobijały, potem przesiadka, itd, brrr. Stara rotacja, czy COVID'owa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #30520 Napisano 24 Września 2020 1 godzinę temu, PiotrX napisał: Eee, jak w domu, to dobrze, mnie loty po 12 godzin dobijały, potem przesiadka, itd, brrr. Stara rotacja, czy COVID'owa? Jadę pociągiem z Ber do Ham a potem taxi do Brusbuttel. Długo pracowałem, żeby nie latać 12 i więcej godzin 😎 Teraz tylko kraje białych ludzi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość HaveFun #30521 Napisano 24 Września 2020 5 godzin temu, maritimeeng napisał: Jadę pociągiem z Ber do Ham a potem taxi do Brusbuttel. Długo pracowałem, żeby nie latać 12 i więcej godzin 😎 Teraz tylko kraje białych ludzi... Czyli niedługo nowe zakupy zegarkowe 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 907 #30522 Napisano 24 Września 2020 Z różnych źródeł dochodzą informacje, że drut podrożeje. Jak wprowadzą cło na auta używane. Poczekam z rok i Matiza sprzedam za 20 koła a za 16 letnią kijankę dom wybuduje. Tylko muszę tylny zderzak delikatnie zdrutować... 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 874 #30523 Napisano 24 Września 2020 19 godzin temu, vvv napisał: Coś tutaj cicho a tu dwie premiery m3/m4 i polska premiera mercedesa s. Jak wrażenia? Dla mnie po filmikach mercedes lepiej niż na pierwszych zdjęciach. Co do bmw to ciekaw jestem czy beda w sprzedazy takie zderzaki i grille Tak mi się skojarzyło w związku z tymi nowymi grilami BMW 2 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #30524 Napisano 25 Września 2020 Podobnie jak w audi, zamontuje sie tablice rejestracyjną i aż tak żle nie będzie wyglądało A serio, na wizualne drobiazgi przymyka sie oko skoro komfort jazy i osiagi są takie jak powinny byc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2449 #30525 Napisano 25 Września 2020 Z innej beczki bo ktoś ostatnio pisał o spalaniu. Ostatnie półtora tygodnia jeździłem autem tylko do pracy i sklepu (krótkie dystanse tak 5km). Pacjent to bmw 1ka 1.5turbo benzyna, dla funu zrobiłem sobie challenge i jeździłem na eco pro 🤣 Po tygodniu miałem +10km. Wczoraj stukneło mi tak zrobione 100km, więc stwierdziłem, że zatankuję. Weszło 10l... Jak znowu będę miał taki niewyjazdowy tydzień to przetestuję ile mi spali przy moim standardowym stylu jazdy bo z reguły średnie z baku mam 7-8l/100km 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach