rafi87 586 #30576 Napisano 5 Października 2020 W całej okazałości 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81607 #30577 Napisano 5 Października 2020 Schodząc nieco na ziemię - co Panowie na to? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8098 #30578 Napisano 5 Października 2020 (edytowane) To nowe logo Cupry jest jakieś takie... sam nie wiem, pierwsze co mi się rzuca w oczy to właśnie to nieszczęsne logo Edytowane 5 Października 2020 przez cordi7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #30579 Napisano 6 Października 2020 Pasuje na tors jakiegoś superhero. Właśnie widziałem dziś takie auto i zastanawiałem się co to za marka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #30580 Napisano 6 Października 2020 Proszę o opinie czy warto dopłacać do tej opcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 586 #30581 Napisano 6 Października 2020 Cupra nowy VAG :D. Serio w PSA zrobili podobnie, DS był modelem Citroena, a obecnie DS to inna marka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43655 #30582 Napisano 6 Października 2020 7 minut temu, vitriol napisał: Proszę o opinie czy warto dopłacać do tej opcji A czy czasem każdy prosiak nie ma tej opcji ❓ 2 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81607 #30583 Napisano 7 Października 2020 Samochód taki szary nieco. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 905 #30584 Napisano 7 Października 2020 W dniu 6.10.2020 o 14:15, vitriol napisał: Proszę o opinie czy warto dopłacać do tej opcji Nie warto. kiedyś miałem taką opcję nawet w rowerze. Takie rowery kiedyś robili, nie to co teraz. 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4871 #30585 Napisano 8 Października 2020 Skąd moda na te szarości...... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krist-off 4821 #30586 Napisano 8 Października 2020 2 godziny temu, Adi napisał: Skąd moda na te szarości...... Nie mam pojęcia. Ale domyślam się, że gdzieś na świecie jakiś pracownik w fabryce farby używanej do malowania maszyn rolniczych zasnął i nie wyłączył linii na czas... Później przyszedł kolejny (stażysta) i myślał, że tak ma być, bo ktoś mu powiedział, że najlepiej niech niczego nie dotyka. Po nim pracownik kolejnej zmiany dostał komunikat, że też ma niczego nie dotykać i tak to produkowała się przez długi czas. Do momentu kiedy ktoś ogarnięty wpadł do fabryki i zadał pytanie. Na ch.... nam tyle farby do malowania maszyn rolniczych? Produkcję przestawiono, ale farba została. I tu pojawił się nowy szef marketingu, który miał pomysł. Skoro we wnętrzach domu istnieje trend na szarości może warto by to przenieść na auta. A że znał się z dyr. kreatywnym lub kimś wpływowym w marce robiącej auta to udało się pomysł zaszczepić. Jak już jedna marka wypusciła takie auta i ktoś to kupił to znaczy, że pomysł "załapał". A że nie wypada nie zadążać za " trendami" to inne marki też chciały mieć w swojej palecie barw taki kolor... I tak to poszło... I na ulicach mamy coraz więcej aut malowanych pod kolor felg w traktorach... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #30587 Napisano 8 Października 2020 A pomyśleć, że kiedyś biały był obciachem... A jak jest teraz??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 710 #30588 Napisano 8 Października 2020 Biały białemu, czy szary szaremu nie jest równy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8098 #30589 Napisano 8 Października 2020 Niemcy na przykład uwielbiają szare auta bo najmniej się brudzą, widziałem nawet szare Lambo Gallardo - dramat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krist-off 4821 #30590 Napisano 8 Października 2020 Z tym, że to nie jest zwykły szary... O nie, nie! To jest kolor C E M E N T O W Y... Tak słyszałem... Nie zmienia to faktu, że coraz mniej traktorów ma koła w takim kolorze... Przypadek? Nie sądzę... Zresztą kiedyś taką farbą malowana często ramy i silniki tychże. Teraz są zwykle na czarno malowane... Także ten... Pozdrawiam i a z Lambo by się zgadzało. Mają dużo takiej farby. Przynajmniej mieć powinni... https://www.lamborghini-tractors.com/pl-pl/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81607 #30591 Napisano 8 Października 2020 Szary się nie podoba..? 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 762 #30592 Napisano 9 Października 2020 a tutaj szary pasuje chociaż ja chyba wybrałbym inny kolor 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8098 #30593 Napisano 9 Października 2020 10 godzin temu, Lincoln Six Echo napisał: Szary się nie podoba..? British racing green - mniam jako kolor, auto tez 5 godzin temu, trollu napisał: a tutaj szary pasuje chociaż ja chyba wybrałbym inny kolor Tez chyba nie bybly to moj pierwszy wybor. Srebrnoszary pasuje do Mercedesa AMG jako oryginalny kolor srebrnych strzal. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4871 #30594 Napisano 9 Października 2020 Zara zara. Szary.... a wy metaliki, perły itp. pokazujecie. Ja mówię o zwykłym, nudnym, paskudnym szarym na folcwagenach, audi, skodach itp. Szare, paskudne, nudne. I nawet już się przestało wyróżniać bo coraz tego więcej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81607 #30595 Napisano 9 Października 2020 A taki? 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krist-off 4821 #30596 Napisano 9 Października 2020 3 godziny temu, Lincoln Six Echo napisał: A taki? To jest srebrny. Srebrne i ich odcienie są okej. Piszemy tu o kolorze mokrego cementu. (Nie metalic, perła itp.). Jest on paskudny. Praktycznie na każdym wozie. Poza ciągnikiem rolniczym... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #30597 Napisano 9 Października 2020 Akurat uważam, że ten kolor w Porsche 911 prezentuje się bardzo dobrze, na żywo robi świetne wrażenie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8098 #30598 Napisano 9 Października 2020 Ja biore w ciemno kazdy z ponizszych majac do wyboru te kolory a szary. Dla mnie proba ubierania auta sportowego w stonowane kolory zeby je przykryc nigdy nie wypala. Te auta wybijaja sie z tlumu i fajny kolor tylko podkresla ich urode i wyjatkowosc, na pohybel '50 shades of Grey' 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #30599 Napisano 9 Października 2020 (edytowane) Z drugim od góry miałem okazję obcować przez 5 dni i potwierdzam, że to genialny kolor. Szczególnie w połączeniu z czarnymi felgami i karbonowym dachem. Edytowane 9 Października 2020 przez Tommaso 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8098 #30600 Napisano 9 Października 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach