cytochrom 46 #4451 Napisano 9 Sierpnia 2010 do konca tego roku jeszcze tym potem oddaje zonie a sam przesiadam sie na cos upatrzonego z twardszym zawieszeniem klapouch -fajne - napisz jak sie sprawuje 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klapouch 1 #4452 Napisano 10 Sierpnia 2010 klapouch -fajne - napisz jak sie sprawuje Zrobione ma dopiero 1000 km, więc ciężko wyrokować, ale póki co naprawdę dobrze. Pisałem już o tym w dziale jest ok, a tu powtórzę tylko największą jego zaletę: świetnie trzyma się drogi. 0 Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #4453 Napisano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) Panowie,spokojnie...Jak wyglądasz,gdzie pracujesz, teraz jakie masz auto,potem będzie: ile zarabiasz,gdzie trzymasz kosztowności i jaki masz PIN do karty kredytowej...To forum jak tak dalej pójdzie stanie się kopalnią wiedzy (swoistą kartoteką) dla amatorów cudzej własności bo na końcu tego forumowego ekshibicjonizmu będzie wątek: "podaj adres zamieszkania" :rolleyes: :) :) No dobra,żeby nie było to pokaże,czym śmigam w robocie:P Może to nie NYPD,ale też dajemy radę: Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez Zel Gadis 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karlos 0 #4454 Napisano 10 Sierpnia 2010 Peugeot 206 z małym swapikiem i gleba ( twardszym i nizszym zawieszeniem) nowy wydech w robocie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4132 #4455 Napisano 10 Sierpnia 2010 Peugeot 206 z małym swapikiem i gleba ( twardszym i nizszym zawieszeniem) nowy wydech w robocie.wklej fote 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karlos 0 #4456 Napisano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) Na dniach wkleje, wroci od kreatora i bedzie mała sesja zdjeciowa, moze jakas modelke zobaczymy w tle Planuje jescze maske i dach polakierowac czarnym matem Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez Karlos 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #4457 Napisano 10 Sierpnia 2010 Bez sensu niszczyć malując.Oklej folią,będzie taki sam efekt a jak się znudzi to ściągasz i po zmyciu kleju nie będzie śladu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vcore 19 #4458 Napisano 10 Sierpnia 2010 Troszkę się wstydzi? 0 Lubię małe zegarki… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malbert 0 #4459 Napisano 10 Sierpnia 2010 Troszkę się wstydzi? Dziupla? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vcore 19 #4460 Napisano 10 Sierpnia 2010 Chował się od słońca 0 Lubię małe zegarki… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #4461 Napisano 10 Sierpnia 2010 Zel Gadis -pozdrowienia od członka IPA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #4462 Napisano 10 Sierpnia 2010 Dziupla? To samo chciałem napisać Sorry, ale Merca w oborze jeszcze nie widziałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #4463 Napisano 10 Sierpnia 2010 Ten Merc zupełnie jak w "Pieniądze to nie wszystko" 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #4464 Napisano 10 Sierpnia 2010 Sorry, ale Merca w oborze jeszcze nie widziałem To mało widziałeś Stary MB w oborze to małe miki i normalka w tym kraju.Są prawdziwe rarytasy Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #4465 Napisano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) Zel Gadis -pozdrowienia od członka IPA Ha ha,Prezesie,milicja czy pogranicznik? Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez Zel Gadis 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #4466 Napisano 10 Sierpnia 2010 Sympatyk zawsze będę wspierał "niebieskich" bo to niedoceniany a bardzo potrzebny zawód .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ded 1 #4467 Napisano 10 Sierpnia 2010 Ja obecnie smigam e36, polecam kazdemu, warto sprobowac beemki. A co do ludzi jezdzacych bmw to spolecznosc na forum BMW byla jedna z najfajniejszych jakie poznalem. Foto tutaj http://sarnecki.xt.pl/galeria/main.php?g2_itemId=29Moim marzeniem na pszyszlosc jest e30 super eta podrasowana na jakies 200km. Z wierzchu i w srodku oczywiscie jak najbardziej ori. Do tego waskie oponki na waskich ori felgach bbs... Jak znam zycie to skonczy sie na e39 z bogatym wyposazeniem ale w dieslu i kombi. Uwielbiam beemki, te z 80tych i 90tych lat byly bardzo meskie, teraz juz nie ma takich samochodow- sam plastik. Nowe moze i jezdza rewelacyjnie ale nie maja tego czegos co tak wciaga. Tego niepowtarzalnego charakteru- zmieniaja sie na gorsze. 0 Obecnie na nadgarstku Orient Star SDK05003W0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skius 90 #4468 Napisano 10 Sierpnia 2010 Kolego jak jesteś z Ciechanowa tak jak ja i chcesz skonczyc na e39,to własnie zamierzam swoja sprzedac ,baaardzo tanio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trezio 5 #4469 Napisano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) Octavia 1.4 TSI w przyszłości tylko BMW a gdyby okazało się, że wszystkie plany uda się zrealizować to 911Turbo... Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez trezio 0 Jestem tym co myślę...Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin77 0 #4470 Napisano 11 Sierpnia 2010 Fajny wątek, u mnie rodzinne kombi do emeryckiej jazdy... Tym bardziej, że to wersja Turbo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam Adamandy Kochański 0 #4471 Napisano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez Adam Adamandy Kochański 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #4472 Napisano 11 Sierpnia 2010 A nie 1.9??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam Adamandy Kochański 0 #4473 Napisano 11 Sierpnia 2010 A nie 1.9??? Oczywiście, już poprawiłem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flieger 1 #4474 Napisano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) No cóż... ja narazie dosyć skromnie :-) Oczywiście 1.9 TDI :-) Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez Flieger 0 The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. Pink Floyd, Time Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4132 #4475 Napisano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) Passaty to jak maluchy niegdyś na naszych drogach ...co drugie auto to passat combi 1.9 tedej ...mam taką służbówkę . Mam też Mondeo z tego samego rocznika ale zdecydowanie bardziej wolę Passata. Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach