karczochrulez 2 #4601 Napisano 23 Września 2010 Yakuz jakie przyjemne zdjęcie Zdrowo wyglądają, a mój eskorcik bidulek trafi niedługo na złom - muszę jeszcze przełożyć gadżety do e30 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #4602 Napisano 23 Września 2010 Yakuz jakie przyjemne zdjęcie Zdrowo wyglądają, a mój eskorcik bidulek trafi niedługo na złom - muszę jeszcze przełożyć gadżety do e30 Znaczy neony ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #4603 Napisano 23 Września 2010 Yakuz jakie przyjemne zdjęcie Zdrowo wyglądają, a mój eskorcik bidulek trafi niedługo na złom - muszę jeszcze przełożyć gadżety do e30 Pewnie płetwę rekina i ... chromowane pedały )) P.S żarcik Sam jeździłem BMW i dalej Twierdzę, że Bóg Mnie Wybrał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #4604 Napisano 23 Września 2010 (edytowane) Znaczy neony ? Kolumny od starej wieży To takie car audio często stosowane przy Fiatach Edytowane 23 Września 2010 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #4605 Napisano 23 Września 2010 (edytowane) xxx Edytowane 4 Stycznia 2013 przez karczochrulez 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yakuz 345 #4606 Napisano 23 Września 2010 ciesze się że się podobają obecnie ciężko trafić na zadbany egzemplarz scorpio, szczególnie MK1. Z bratem jako klubowicze Ford Scorpio Team dbamy jak możemy żeby je ocalić od zapomnienia bo to kawał dobrej i wygodnej fury i mimo swojego wieku nadal zadziwia co poniektórych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #4607 Napisano 24 Września 2010 ach jak ochoczo podchwyciliście temat! Żebyście dłużej nie męczyli szarych komórek wyjaśnię, że te gadżety to: .......c) głośniki No czyli dobrze mówiliśmy Kolumny od starej wieży 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qzn 42 #4608 Napisano 26 Września 2010 Jako, że zbliża się podstolik, czas się ujawnić, żeby koledzy wiedzieli, kogo się spodziewać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #4609 Napisano 26 Września 2010 fiu fiu - 106kmh skodą??? Kapelusz nie spadł w tym galopie??? 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorio 0 #4610 Napisano 26 Września 2010 (edytowane) , Edytowane 26 Września 2010 przez Gregorio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorio 0 #4611 Napisano 26 Września 2010 od dłuższego czasu: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elvvis 57 #4612 Napisano 26 Września 2010 od dłuższego czasu: ehhh miazga , ja jeżdżę starym twingo wartym tyle co opona do tego auta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #4613 Napisano 27 Września 2010 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Łukasz 1 #4614 Napisano 27 Września 2010 od dłuższego czasu: Co to za autko?Tyłek bardzo ładny, jak możesz wrzuć zdjęcia "od przodu" + ew. wnętrza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #4615 Napisano 27 Września 2010 Co to za autko? DBS ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #4616 Napisano 27 Września 2010 DB9 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4617 Napisano 27 Września 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorio 0 #4618 Napisano 27 Września 2010 Co to za autko?Tyłek bardzo ładny, jak możesz wrzuć zdjęcia "od przodu" + ew. wnętrza Aston Martin DB9Proszę bardzo: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarrantul 0 #4619 Napisano 27 Września 2010 gragorio... przesadziłes... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #4620 Napisano 28 Września 2010 (edytowane) xxx Edytowane 4 Stycznia 2013 przez karczochrulez 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #4621 Napisano 28 Września 2010 Gregorio piękne auto, gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #4622 Napisano 28 Września 2010 Aston nigdy mnie szczególnie nie podniecał (może dlatego, że nie podniecam się samochodami w ogóle), ale za to dźwięki jakie z siebie wydaje to poezja. Jeszcze nie słyszałem tak fajnie chodzącego samochodu. Bentley Continental GT przy nim wymięka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3889 #4623 Napisano 28 Września 2010 Aston...ehhh genialne auto Moje marzenie pewnie nigdy do zrealizowania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RKL 0 #4624 Napisano 28 Września 2010 Aston nigdy mnie szczególnie nie podniecał (może dlatego, że nie podniecam się samochodami w ogóle), ale za to dźwięki jakie z siebie wydaje to poezja. Jeszcze nie słyszałem tak fajnie chodzącego samochodu. Bentley Continental GT przy nim wymięka. Conti GT akurat nie ma szczególnie ciekawego dźwięku, ale to moje zdanie. Posłuchaj sobie np. Ferrari F430, jakiegoś Merca 63 AMG - z autopsji znam C-klasę i silników z Maserati (miazga). 0 PozdrawiamRKL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #4625 Napisano 29 Września 2010 (edytowane) xxx Edytowane 4 Stycznia 2013 przez karczochrulez 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach