pawel1380 0 #4676 Napisano 3 Października 2010 Już M6 przestali robić.Po co stary model kupować?949?To chyba 944...A to inna bajka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #4677 Napisano 3 Października 2010 no to co, że przestali? Świetne auto to wystarczający powód 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #4678 Napisano 3 Października 2010 (edytowane) A może SLS? W maju miałem okazje troche pojezdzic. Wroclawskie drogi i okolice nie stwarzaly problemow Edytowane 3 Października 2010 przez rip 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #4679 Napisano 3 Października 2010 Nowa 6er jest o niebo ładniejsza,wchodzi właśnie do sprzedaży,M będzie pewnie za kilka miesięcy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #4680 Napisano 3 Października 2010 Nowa 6er jest o niebo ładniejsza,wchodzi właśnie do sprzedaży,M będzie pewnie za kilka miesięcy. Nie jest. Jak poprawili tył, to za to skiepścili przód 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #4681 Napisano 3 Października 2010 Ale R8 to wciąż "tylko" Audi,świetne samochody i marka ale o legendzie Porsche mogą tylko pomarzyć Dla mnie R8 to pólka Porsche. @rip - zawsze strasznie podobał mi się MB SLS - bajka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #4682 Napisano 3 Października 2010 Nie jest. Jak poprawili tył, to za to skiepścili przód Nie da się zrobić brzydszego samochodu od E63/E64.Nowy wciąż jest brzydki ale i tak wygląda lepiej niż ten paszkwil.I wnętrze lepsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #4683 Napisano 4 Października 2010 Nie da się zrobić brzydszego samochodu od E63/E64.Nowy wciąż jest brzydki ale i tak wygląda lepiej niż ten paszkwil.I wnętrze lepsze. a fiat multipla? 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotylozaur 2 #4684 Napisano 4 Października 2010 ee tam multipla 0 Spacelovematic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #4685 Napisano 4 Października 2010 oooo mocna rzecz! szto eto? a! jeszcze renault thalia jest 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #4686 Napisano 4 Października 2010 A może SLS? W maju miałem okazje troche pojezdzic. Wroclawskie drogi i okolice nie stwarzaly problemow swietna fura rip. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #4687 Napisano 4 Października 2010 oooo mocna rzecz! szto eto? Rodius czy jakoś tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotylozaur 2 #4688 Napisano 4 Października 2010 No i jest jeszcze 0 Spacelovematic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #4689 Napisano 4 Października 2010 A może SLS? SLS świetny też miałem okazje się przejechać ale póki co to nie ta półka cenowa Używane Gallardo z 2006 roku można kupić za około 0,5mln za SLSa to już okrągły milion trzeba wyłożyć to samo się tyczy SLRaZresztą od dawna moim marzeniem było tzw "baby Lambo" czyli Gallardo.. czas pokaże czy coś z tego wyjdzie 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #4690 Napisano 4 Października 2010 a fiat multipla? Chodziło mi o to że nie da się zrobić brzydszej 6er niż E63 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #4691 Napisano 4 Października 2010 Wątpię zeby nowe M6 było za kilka miesięcy myśle że z rok poczekać będzie trzeba.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #4692 Napisano 4 Października 2010 diesel, zastanawiałeś się nad Nissanem GT-R? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #4693 Napisano 4 Października 2010 diesel, zastanawiałeś się nad Nissanem GT-R? Moich dwóch znajomych z Poznania ma GTRy po najmocniejszym fabrycznym tuningu (jeden biały drugi czarny)Powiem krótko diabeł nie auto. Od 0-300km/h 15s Z tego co się orientuje to w tej chwili najszybsze auta w moim mieściePoniżej mała demonstracja mocy w rosyjskim wykonaniu Tak jak pisałem marze o G więc jak nie G to pewnie nic 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #4694 Napisano 4 Października 2010 jak musi być na gie to może.... golf? 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #4695 Napisano 4 Października 2010 (edytowane) Lepiej G-klasse Edytowane 4 Października 2010 przez pawel1380 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #4696 Napisano 4 Października 2010 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #4697 Napisano 4 Października 2010 Hmm.. kolokwialnie.. d*py nie urywa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jimi Jump 0 #4698 Napisano 4 Października 2010 Matko ! Co oni mu zrobili ?! Moja kobieta jeździła długo Beetlem 99 2.0 benzina i jakoś to wyglądało ale tragicznie się sprawowało :/ silnik się sypał przed 100 tys km ... potrafił żłopać olej na szklanki, a średnie spalanie wychodziło w nim jakieś 13-14 l/ 100 :/ MASAKRA !Naprawy, serwisowanie ... nic nie dawały :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcfly 5 #4699 Napisano 5 Października 2010 W linii jest taki historycznie "faszystowski"!? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dżeff 0 #4700 Napisano 5 Października 2010 To ja do tematu - jezdze audi a3 sportback sport. Jak wyglada kazdy wie wiec nie bede wklejal zdjecia. Dodam ze to moja druga A-trojka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach