Autor1984 13234 #51401 Napisano 4 godziny temu Kolejny łoś. Volvo po odświeżeniu lini przezywa renesans. Z informacji jakie uzyskałem, tylko ten zaprzyjaźniony dealer, dziennie wydaje 5 samochodów. 6 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 146257 #51402 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Kolejny łoś. Volvo po odświeżeniu lini przezywa renesans. Z informacji jakie uzyskałem, tylko ten zaprzyjaźniony dealer, dziennie wydaje 5 samochodów. Gratuluję. Ojciec pewnie zadowolony. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 367 #51403 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Kolejny łoś. Volvo po odświeżeniu lini przezywa renesans. Z informacji jakie uzyskałem, tylko ten zaprzyjaźniony dealer, dziennie wydaje 5 samochodów. Gratulacje. Model tak popularny że zmiany kosmetyczne na zewnątrz. Ekran przed kierowcą zabudowany a nie jakieś sterczące tablety. Ten na środku to co innego. Widać że kolanem upchany. Gdyby chcieli jeszcze zwiększyć sprzedaż, wersja coupe by się przydała. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12829 #51404 Napisano 4 godziny temu 39 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Kolejny łoś. Volvo po odświeżeniu lini przezywa renesans. Z informacji jakie uzyskałem, tylko ten zaprzyjaźniony dealer, dziennie wydaje 5 samochodów. Ładny, gratuluję 🤩 Lubię jasne lakiery, choć środek pewnie bym wybrał ciemniejszy 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 6163 #51405 Napisano 4 godziny temu 43 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): Kolejny łoś. Volvo po odświeżeniu lini przezywa renesans. Z informacji jakie uzyskałem, tylko ten zaprzyjaźniony dealer, dziennie wydaje 5 samochodów. Super, wnętrze Volvo od tylu lat wygląda nadal fantastycznie. Ponadczasowa elegancja i dobry smak. Godzinę temu, Londek napisał(-a): @Valygaar Bardzo fajny ten nowy środek, niezaprzeczalnie wartość dodana 👍🏻 Pytanie (z czystej ciekawości) czy deska odbijała się przedtem czasami w szybie czołowej? Myślę że właśnie taki zabieg (lub flokowanie) zapobiega takiej przypadłości, a może to tylko ja i moje natręctwo😆, bo w niektórych autach strasznie jest widoczne odbicie dechy w szybie co bardzo mnie rozprasza. Nie, deska nie odbijała się. Obijał się natomiast i nadal odbija stoper. Szczególnie po ciemku, kiedy ta cała żółć dość mocno świeci. Ja to widzę w sensie zauważam, kiedy pytasz. Ale podczas jazdy, w normalnym użytkowaniu kompletnie mi to nie przeszkadza, nie wchodzi mi w typową linię wzroku. Niemniej są właściciele 911 czy 718, którzy na to narzekają. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13234 #51406 Napisano 3 godziny temu (edytowane) 53 minuty temu, Paulus57 napisał(-a): Gratuluję. Ojciec pewnie zadowolony. 47 minut temu, Remy napisał(-a): Gratulacje. Model tak popularny że zmiany kosmetyczne na zewnątrz. Ekran przed kierowcą zabudowany a nie jakieś sterczące tablety. Ten na środku to co innego. Widać że kolanem upchany. Gdyby chcieli jeszcze zwiększyć sprzedaż, wersja coupe by się przydała. 25 minut temu, tommly napisał(-a): Ładny, gratuluję 🤩 Lubię jasne lakiery, choć środek pewnie bym wybrał ciemniejszy 22 minuty temu, Valygaar napisał(-a): Super, wnętrze Volvo od tylu lat wygląda nadal fantastycznie. Ponadczasowa elegancja i dobry smak. Nie, deska nie odbijała się. Obijał się natomiast i nadal odbija stoper. Szczególnie po ciemku, kiedy ta cała żółć dość mocno świeci. Ja to widzę w sensie zauważam, kiedy pytasz. Ale podczas jazdy, w normalnym użytkowaniu kompletnie mi to nie przeszkadza, nie wchodzi mi w typową linię wzroku. Niemniej są właściciele 911 czy 718, którzy na to narzekają. Dzięki Koledzy - gratulacje - przekażę Tacie. Ojciec, jak zawsze niezawodny. -Łukasz, miałbyć inny (ustaliliśmy w trakcie realizacji zamówienia zmianę koloru, z Vapour na Bright Dusk). Mówię: -jak to? Przecież ustaliliśmy zmianę koloru. -Nie mówię o kolorze, miało być XC90! Przez chwilę, zwątpiłem 🤨 Edytowane 3 godziny temu przez Autor1984 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 146257 #51407 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): Dzięki Koledzy - gratulacje - przekażę Tacie. Ojciec, jak zawsze niezawodny. -Łukasz, miałbyć inny (ustaliliśmy w trakcie realizacji zamówienia zmianę koloru, z Vapour na Bright Dusk). Mówię: -jak to? Przecież ustaliliśmy zmianę koloru. -Nie mówię o kolorze, miało być XC90! Przez chwilę, zwątpiłem 🤨 Pewnie Twoja Żona będzie zmuszona do zamiany. 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13234 #51408 Napisano 3 godziny temu Teraz, Paulus57 napisał(-a): Pewnie Twoja Żona będzie zmuszona do zamiany. 😉 Jak to było? "Kobiety" i ryby głosu nie mają. A nie, czekaj - dzieci 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olo_H 176 #51409 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Autor1984 napisał(-a): Jak to było? "Kobiety" i ryby głosu nie mają. A nie, czekaj - dzieci Znowu się narażasz 😂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43658 #51410 Napisano 1 godzinę temu 22 godziny temu, Valygaar napisał(-a): Owszem. Dobra zmiana. A w zasadzie bardzo dobra. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach