Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

Pogadajmy o samochodach :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem szczerze jeżeli chodzi o mnie Ferrari od dłuższego czasu mnie nie rusza,przy Lambo to bieda..

Lambo to VW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie wspolczesne auta z francji jakos nie przemawiaja...

Ale kazdy woli Co innego...

A co powiesz na C5 III generacji hydro?

Nie wiem, czy jeździłeś, ale to klasa sama w sobie. Do sportu sie nie nadaje ale do dystyngowanej i nawet szybkiej autostradowej jazdy z rolexem na łapce jak najbardziej :)

Natomiast klasyki francuskie biorę w ciemno o nic nie pytając :)

Edytowane przez Osiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do C5 III generacji nie da się wsiąść ani wysiąść bo jakiś kretyn wymyślił krawędź dachu nad drzwiami na wysokości oczu kierowcy. Ale podążające za kierownicą i ukształtowaniem terenu reflektory są fajne.

Edytowane przez kiniol

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Angelo

Nie mialem okazji jezdzic...

Ale jesli Ci sie podoba...

Mi raczej podobaja sie niemieckie auta...

Po francuzach mam niemile wspomienia z komputerem :(

Do Tej pory mam velsatisa i stoi na parkingu i gnije !!

Edytowane przez Angelo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Angelo

Powiem szczerze jeżeli chodzi o mnie Ferrari od dłuższego czasu mnie nie rusza,przy Lambo to bieda..

Ferrari nie mialem okazji jezdzic...

A Lamborghini ostatnio mialem okazje :) Mega :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do C5 III generacji nie da się wsiąść ani wysiąść bo jakiś kretyn wymyślił krawędź dachu nad drzwiami na wysokości oczu kierowcy. Ale podążające za kierownicą i ukształtowaniem terenu reflektory są fajne.Nie przesadzaj

Nie przesadzaj, przepraszam, ale czy jeździłeś tym autem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jesli Ci sie podoba...

Podobać bardzo się podoba, ale za chwilę w mojej stajni stanie Touareg :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jeździłem C5 III, ale jeśli zawieszenie pneumatyczne ma choć trochę genów z C5 I to dziękuję bardzo.

No chyba, że ktoś kojarzy komfort z bujaniem się jak statek podczas sztormu...

Przejedź się jakimś niemieckim współczesnym wozem z pneumatycznym zawieszeniem to zobaczysz co oznacza połączenie komfortu z dobrymi właściwościami jezdnymi. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam touarega na pneumacie i powiem szczerze fajny wynalazek,zresztą autko też b.lubię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jeździłem C5 III, aleinnego zawieszenie pneumatyczne ma choć trochę genów z C5 I to dziękuję bardzo.

No chyba, że ktoś kojarzy komfort z bujaniem się jak statek podczas sztormu...

Przejedź się jakhydro nemieckim współczesnym wozem z pneumatycznym zawieszeniem to zobaczysz co oznacza połączenie komfortu z dobrymi właściwościami jezdnymi. :)

Zgadzam się z Tobą, natomiast trzecia generacja hydro, to zupełnie co innego, uwierz mi. Co do pneumatyki a hydro, to jest podstawowa różnica w budowie. Jeżeli chodzi o komfort, to stawiam je równi z tym z Bmw 7. Tam jest pneumatyka, połączona z hydro. No ale różnica w cenie obu aut jest chyba wyraźna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Angelo

Bardzo mi sie podoba opcja w tuaregu z wizualizacja ( kamerki)...

Podczas parkowania...

@akism czy To sie przydaje w zyciu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mi sie podoba opcja w tuaregu z wizualizacja ( kamerki)...

Podczas parkowania...

@akism czy To sie przydaje w zyciu?

Podłączam się pod pytanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przesadzaj, przepraszam, ale czy jeździłeś tym autem?

Oczywiście, że jeździłem, inaczej bym nie pisał. Dieslem w kombi, czarnym z manualną skrzynią biegów i beżowym skórzanym wnętrzem. :)  Jeszcze?

Edytowane przez kiniol

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że jeździłem, inaczej bym nie pisał. Dieslem w kombi, czaexclusiualną skrzynią biegów i beżowym skórzanym wnętrzem.

To było pytanie retoryczne, tak trochę z przekory zadane  :D

A Tak serio, nie mów, że nie było komfortowo. Wymieniona orzez Ciebie wersja bardzo fajne zestawienie. Czy był to exclusive?

Edytowane przez Osiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, "exclusive", ja nie twierdzę, że nie było komfortowo, ale jako osobnik o wzroście 194cm, naprawdę miałem problem z wysiadaniem. Chciałem go kupić, ale mi przeszło gdy strzyknęło coś w moim kręgosłupie przy wysiadaniu. :wacko:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, "exclusive",:-) ru ja nie twierdzę, że nie było komfortowo, ale jako osobnik o wzroście 194cm, naprawdę miałem problem z wysiadaniem. Chciałem go kupić, ale mi przeszło gdy strzyknęło coś w moim kręgosrabyie przy wysiadaniu. :wacko:

Trzeba było tak od razu . Z drugiej strony w teście autocentum Zachar był zadowolony i chwalił. Test dwumetrowca przeszedł bez problemu, ale wiadomo odczucia są względne, tak więc rozumiem podejście. O kręgosłupie coś wiem i w takiej sytuacji również bym już krzywo patrzył na auto.

Edytowane przez Osiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komfortowy łamacz kręgosłupów :)

Przy tym wzroście to Van lub SUV...

Wujek mojego kumpla swojego czasu śmigał maluchem przy 194 cm. Śmialiśmy sie, że powinien siedzieć na tylnej kanapie  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Malcu w latach 80-tych XX wieku... miałem sklepaną taką blaszkę ograniczającą przesuw fotela i oparcie znajdowało się  przy tylnej, nazwijmy to umownie, kanapie, było OK ;)

Edytowane przez kiniol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Malcu w latach 80-tych XX wieku... miałem sklepaną taką blaszkę ograniczającą przesuw fotela i oparcie było przy tylnej, nazwijmy to umownie, kanapie, było OK ;)

Taki sam patent miał ów wspomniany wujek  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracając do Touarega to idealne auto dla wysokich..Kamerka jest o tyle przydatna ,że poza odlagłością od przeszkody pomaga w równoległym parkowaniu.Powiem szczerze działa nawet po ciemku ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak gadacie o tych maluchach i mi się skojarzyło :).

z7028840X.jpgDobre dobre  :D

Nawet Gortat ma wygodnie. Chociaż patrząc na to zdjęcie nie mogę oprzeć sie wrażeniu, że pedałuje na Flinstona

Edytowane przez Osiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie a co polecilibyscie do kwoty 17 000. Glowne kryteria to kombiak i diesel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Angelo

Moze BMW e46 320d Po lifcie z dobrym wyposazeniem

Edytowane przez Angelo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi